Πάτρα: 25 συλλήψεις αντιεξουσιαστών – Τι βρέθηκε στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου

Κοινοποίηση:
Patra

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το Σάββατο ενώπιων του Εισαγγελέα Πατρών

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές 25 αντιεξουσιαστών που έγιναν κατά τη διάρκεια της πρωινής εφόδου των αστυνομικών δυνάμεων στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, επί της οδού Κορίνθου.

Οι συλληφθέντες, αύριο Σάββατο, θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πατρών, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης pelop.gr.

Στην έρευνα που έγινε στο παράρτημα παρουσία εισαγγελέα, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν:

  • μια φωτοβολίδα, ρόπαλα, αντισφυξιογόνες μάσκες, στουπιά, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, εκτυπωτές κλπ…

Να αναφερθεί, πως μεταξύ των 25 συλληφθέντων είναι 8 γυναίκες, και ένας ανήλικος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών 25 άτομα που προκάλεσαν φθορές σε επτά αστικά λεωφορεία, διέκοψαν την κυκλοφορία οχημάτων και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε χώρο που είχαν συγκεντρωθεί οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ρόπαλα, στουπιά, κενές φιάλες, πλαστικά δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, κράνη και αντισφυξιογόνες μάσκες. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυξημένη επιφυλακή όλη νύχτα η ΕΛ.ΑΣ – Νέες συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών

Στο μεταξύ σε αυξημένη επιφυλακή θα είναι απόψε η Ελληνική Αστυνομία καθώς μετά τις 25 συλλήψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της εφόδου ομάδες αντιεξουσιαστών από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (26/4) πραγματοποιούν μπαράζ συγκεντρώσεων και πορείες ως διαμαρτυρία για τους συντρόφους τους.

Μάλιστα πριν από λίγο προέβησαν σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, όπου συνάντησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο του tempo24.news:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response