«Πόρτα» σε πολιτκούς από την Εκκλησία – Στη Μονή Πετράκη αντί Μητρόπολης η Κυριακή της Ορθοδοξίας

Κοινοποίηση:
moni-petraki

Σκληραίνει τη στάση της η Εκκλησία μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, και ρίχνει «πόρτα» στους πολιτικούς που έδωσαν θετική ψήφο.

Ενόψει της δοξολογίας την Κυριακή της Ορθοδοξίας αποφασίστηκε όπως να τελεστεί στη Μονή Πετράκη κι όχι στη Μητρόπολη ως είθισται, προκειμένου να μην εμφανιστούν συγκεκριμένοι πολιτικοί…

Εξηγώντας τους λόγους της απόφασης, ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, μιλώντας στο Mega επεσήμανε πως είναι δικαίωμα της Εκκλησίας ο χώρος που θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία, απορρίπτοντας τα περι τιμωρητικής συμπεριφοράς, κάνοντας λόγο για επιλογή: «Θες να είναι με τον Χριστό, να είσαι, θες να είσαι με τον διάολο, να είσαι, εσύ διαλέγεις δεν σε στέλνω εγώ.«Η Πολιτεία δεν πολιτεύται, δεν αντιπολιτεύεται, όποιος δεν είναι μέλος δεν έχει. Εγώ σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες».

Όσον αφορά στην άρνηση να μην γίνει αποδεκτή η πρόσκληση της ΠτΔ για γεύμα, απάντησε ότι είναι συνοδική απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ….ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΑΝ ΒΑΜΒΑΚΙ…..ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΘΑΚΟΣ,,,ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟΣ…ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ…ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ……ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ? Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΡΟΧΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ……….ΚΑΙ ΑΠΟ ………..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ………………….

  2. Αφορίστε τους binaroμπινέδες της Κούλας.

  3. ερωτηση προς παπαδες-ΦΩΤΙΕΣ μονο (ελα ξερετε εσεις τι σημαινει… Ζωδιο για παραδειγμα: ΙΧΘΥΣ): το οτι οι πολιτικοι φακελωσαν τα παθηματα της ψυχης του ανθρωπου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ σε εναν υπολογιστη-διακομιστη τους, δε σας ενοχλει καθολου; στον Α.Η.Φ.”Υ” αναφερομαι.
    ΑΣ συνεχιζετε το παραμυθι της 2ης ελευσης, του Χριστου που γεννηθηκε τη ΛΑΜΠΡΗ πριν απο 2024 ετη.
    μονο και μονο για ΝΑ μενει ο κοσμος υποταγμενος & να παιρνετε απο τον πολιτη τον μισθο σας. Αλλα ακομα να καταλαβετε, οτι πλεον, εσεις κι οι απογονοι σας με τον Α.Η.Φ.Α. ειστε ηδη στην κολαση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! καθε λιγο και λιγακι δυστυχηματα συμβαινουν… καπου θα παρει κι εσας “η μπαλα”.

  4. Ο Δωδώνης τον καιρό εκείνο του κορωνοϊού έστελνε τους ανεμβολίαστους και τους πρότεινε να γίνουν ιεχωβάδες. Εμείς τώρα του προτείνουμε να μην βάλει στα σκέλια την ουρά και να τελέσει την μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας στην μητρόπολη της Αθήνας και να πάρει το φραγκέλιο να τιμωρήσει τους βουλευτές που θα έχουν ψηφίσει αυτό το έκτρωμα και θα έχουν το θράσος να έρθουν στον ιερό ναό. Αυτό μόνο

Comments are closed.