Πυρά Ελενας Ακρίτα στον Αδωνι που έβαλε το άστρο του Δαβίδ στην ελληνική σημαία

Κοινοποίηση:
images

Επίθεση στον Αδωνις Γεωργιάδη για παραποίηση εθνικού συμβόλου εξαπέλυσε η Ελενα Ακρίτα. Την ώρα που ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, τάσσεται με ανάρτησή του στο X υπέρ του εβραϊκού κράτους, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφία-σύνθεση της ελληνικής σημαίας με την ισραηλινή.

«Στεκόμαστε με το Ισραήλ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει στο μήνυμά του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

simaia

Η κίνηση αυτή εξόργισε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα, η οποία κάνει λόγο για «παραποίηση» του εθνικού μας συμβόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. 1ον. Οταν ο Συριζα πουλησε τη Μακεδονια δεν ειδε καμια παραποιηση σε τιποτα… ( ? ) η επειδη τωρα το εκανε ο Μπουμπουκος και οχι ο Αλεξης εχει θεμα ? Αυτο ειναι …οπου φυσαει ανεμος… εκτος αν θεωρει θεμα τη σημαια και οχι τη Μακεδονια… οποτε εκει ισως μιλαμε για ανιστορητα ατομα που δε ξερουν σε ποια χωρα ζουν ( και θελουν και να κυβερνησουν ) , …ολοι αυτοι σιγα σιγα πρεπει να φυγουν και θα φυγουν . 2ον. Οσο για τη σημαια θα φυγει σε λιγο καιρο γιατι θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και στην Πανθρησκεια οποτε δε θα εχει πανω το σταυρο ( της Θρησκειας ) και γενικα την εχουν αλλαξει πολλες φορες δεν ειναι η πρωτη… ( αν πεις οτι εχει γινει αυτο εδω ) γιατι σιγα σιγα στηνουν την αλλαγη που ερχεται . Εμενα δε με νοιαζει παντως που θα φυγει η σημαια γιατι ειναι η σημαια της μπανανιας ( με τους Μασονους σαν τον Κουλη ) οποτε καποια στιγμη στο μελλον η Ελλαδα θα ειναι κατι καλυτερο… και θα εχει αναλογη ”σημαια”… ( παλια ηταν πολεις κρατη δεν ηταν παντα οπως ειναι σημερα η Ελλαδα ) . 3ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα… . Αυτα που θα γινουν γενικα εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει οι αναλογες ειδησεις… .

  2. ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΩΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
    ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

  3. ΑΧΡΗΣΤΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΚΙ που δεν μπορεις να το κουμανταρεις …με πιο δικαιωμα ρε προδοτη κανεις εσυ κ η κουλα οτι θελετε.σκουπιδια σας ανηκει η χωρα ..κλεφτρονια, λοποδυτες να ψοφησετε χθες οχι αυριο πουλημενα τομαρια..αυτα μονο εδω στην Ελλαδα γινονται

  4. Κρέμασμα λυθοβολισμο ,η ισόβια χωρίς παράθυρο κ φως ο Αλήτης Προδότης Ανθέλληνας Σκουπιδι

  5. Δεν είναι παραποίηση, κακοποίηση συμβόλου είναι αυτό το αναίσχυντο αίσχος απ’ το βρομερό ρεμάλι!

  6. Αν την κύρια ΑΚΡΙΤΑ την πείραξε που ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ έβαλε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μαζί με την σημαία του ΙΣΡΑΗΛ και το θεωρεί προσβολή εθνικού συμβόλου

    Θα ήθελα να μας πει τι είναι η ελληνική σημαία στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ που έβαλε ο νεός δήμαρχος αθηναίων που τον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι προσβολή εθνικού συμβόλου (σημαία) της χώρας?

    επίσης θα ήθελα να μας πει όταν προβάλετε ένα έργο (το οποίο προστατεύει η ελληνική αστυνομία) που απεικονίζει μια γυμνή έγκυο γυναίκα σταυρωμένη πάνω σε ένα σταυρό δεν είναι προσβολή εθνικού συμβόλου (θρησκείας) της χώρας?

  7. Στεκόμαστε στη μ@λ@κι@ που σε τρώει απροσδιοριστε αρχιμ@λ@κ@ !!! Θα σου κοπεί η φορά μπουμπούκο όταν θα φας την “ισόβια” στο κεφάλι για τα ανομήματα και τις απατεωνιες σου.
    Έχεις ξεφύγει κουραδομαγκα..για κοίτα να μαζεύτεις.. γιατί φύγαμε απ’ την αναγουλα και είμαστε στον εμετό !!! Κοίτα πονηρέ τραγουδιστή να σοβαρευτεις και σταμάτα να προκαλείς το δημόσιο αίσθημα… ακούς ρε σαχλοκοηδουνο?
    Άντε γ@μησου μας ζαλησες τα π@π@ρια βλάκα…

  8. Προσπαθεί να εξιλεωθεί γιά αυτά που έσουρε παλαιότερα εναντίον του Ισραήλ ωρυομενος στο ραδιοφωνο οτι δεν ύπήρξε Ολοκαυτωμα περαν κάθε αμφιβολίας με τρανταχτες αποδείξεις του βιβλίου που παρουσιαζε .

  9. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΙΑ …
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΙΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΕ. ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ?

  10. Να τα βλέπετε εσείς που ενοχλείστε από τον Ηλία Κασιδιάρη.
    Ξέρετε τί θα έκανε για το Μάτι, για τα Τέμπη, για τα εθνικά θέματα, ακόμα και για τους γάμους μεταξύ ψωλιάρηδων, παρ΄ όλα αυτά, ψηφίσατε προσκυνημένους.

  11. Κουραδα Αδωνι κατω τα χερια απο το εθνικο συμβολο! Εχεις παρει πολυ φορα αλαζωνοκουραδα βιβλιοπωλη!

  12. ο μητσοτακης επιλεγει υπουργους ….κατ’ εικονα και κατ’ ομοιωση !!!!! χρειαζονται ιατρικη παρακολουθηση …ειναι επικυνδινοι …!!!! οχι μονο για την πατριδα αλλακαι για τουςπολιτες !!

  13. Καμμία παραποίηση αμόρφωτα 2ποδα. Ένωσε τις σημαίες 2 αδελφών κρατών. Η εθνική θυγατέρα παρέλαβε την σύνταξη;

  14. Ο κ.Γεωργιαδης αφού ήθελε θα μπορούσε να βάλει το πρόσωπό του στη σημαία στη θέση της Ελληνικής γιατι τα ιερά μας σύμβολα δεν παραποιουνται και δεν αλλάζονται σε καμία περιπτωση και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει.
    Επίσης πιστεύω ότι θα μπούμε σε μεγαλους μπελάδες ενώ κανένας από αυτούς μαζί με τα παιδιά τους δεν θα μείνουν στη χώρα.
    Είμαστε υπεύθυνοι για τις ψήφους μας.Για το μέλλον της χώρας μας.Οταν δίνουμε τα πάντα τοσα χρονια και δεν περνουμε τίποτα σαν χώρα σε αντιθεση με την Τουρκία είμαστε καταδικασμενοι.Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Λυπάμαι πραγματικά.

  15. Ξεπέρασες τα πάντα όλα όρια…Αφού κατάφερες να σου την πει η Ακρίτα σε θέμα Εθνικού συμβόλου, φαντάσου πόσο χαμηλά έπεσες…Ξευτίλα και τίποτα άλλο…Παραιτήσου ρε, αν έχεις τσίπα, αλλά που να την βρείς…

  16. Εχει καταντησει αηδια Το καλυτερο ειναι να τον αγνοουμε Εμπεδωσαμε ποια τι ρολο παιζει Αυτα που λεει ο Σεφερλης ποιο σοβαρα ειναι

  17. Μπουμπουκο αλλα ελεγες παλια..Η λεξη πατριδοκαπηλος πρεπει να εχει απο διπλα και την δικη σου φωτο.

  18. Μην ανακατευεσαι ρε πανηλιθιε πολιτικε της καρπαζιας με τα Εθνικα συμβολατα δεν εισαι Αξιος ιδια εκανες με το ……Τουρκικο Αιγαιο ρε αρχιμπουλουκο της ντροπης εισαι μεγαλη ζημια οπου και να πας ,μονο στο…..φιλαρακι σου τον πορθοσαλτε στο Τουρκ καναλ.το ειχε πει και ο μακαριτης Μητσοτακης για το τουρκ καναλ το χαμαιτυπειο της ντροπης !!!!!

  19. Πιό μ@λ@κ@ς και γλείφτης σαν τον Άδωνι δεν έχει προηγούμενο στην ελληνική πολιτική….

  20. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΚΙ ….. Απατεωναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  21. εθνική προδοσία
    – διαστρέβλωση της ταυτότητας του Ελληνισμού,
    – διάβρωση της υπόστασης της ηθικής και
    – ανεπανόρθωτη προσβολή κατά της τιμής του έθνους
    απο άτιμους εφιάλτες-προδότες που ξέρουν οτι και αυτοί και η οικογένειά τους, δεν γλυτώνουν τα ισόβια x 100 φορές ο καθενας.

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΗΛΙΘΙΑ – ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 20%;;

Leave a Response