Πρώτη του κόμματος Κασιδιάρη, με ηχηρά ονόματα επιστημόνων, ακαδημαϊκών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – Οριστική “ρήξη” με το παρελθόν – Δεν πήρε μαζί του πολιτικούς …

Κοινοποίηση:
ellines

Την παρουσίαση της πρώτης “φουρνιάς” όπως ο ίδιος είπε, στελεχών του νέου φορέα “ΕΛΛΗΝΕΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ”, έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη ότι έλειπαν ονόματα από το πολιτικό σκηνικό και από τους πρώην συναδέλφους του, της Χρυσής Αυγής. Για κάποιους βέβαια δεν προκάλεσε καμία  έκπληξη αφού από την αναγγελία του κόμματος ακόμη, όλοι είδαμε έναν άλλο Ηλία Κασιδιάρη, όσον αφορά το προφίλ που θέλει να περάσει στην κοινωνία.

Πιστός όπως τόνισε και ο ίδιος, στις αρχές και στις αξίες του Εθνικισμού αλλά με ένα προφίλ που δεν παραπέμπει σε μεθόδους Χρυσής Αυγής. Πολλοί και αξιόλογοι άνθρωποι από τον πανεπιστημιακό χώρο αλλά και αρκετοί από τον χώρο των Ενόπλων δυνάμεων έδωσαν το παρόν. Δεν έλειψαν βέβαια άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, όπως και ομογενείς που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Μένει να δούμε την απήχηση που θα έχει το νέο αυτό εγχείρημα από τον Ηλία κασιδιάρη, που όπως τόνισε δεν του αρκεί απλά η είσοδος στο κοινοβούλιο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

122 Σχόλια

  1. Δεν παω καθόλου ορισμένους σχολιαστές σας. Αυτό το κόμμα δεν με πείθει καθόλου. Αν μπουνε για τον μισθό μπορεί. Δεν θα κυβερνήσει πάντως. Ο κόσμος μια φορά την πάτησε με τον Τσίπρα δεύτερη δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες να βγάλουν αυτό το κοσμοπολίτικο μοστράρισμα με τις σταρ ελλας

    1. Θες να πεις οτι βγαζεις ακρη με αυτα που γραφεις

  2. Κατα τη γνωμη μου ηταν (αλλος) ενας που εφαγε τη φολα του ναζισμου νομιζωντας πως υπερασπιζεται τον Ελληνισμο μεσα απο τη ΧΑ.
    Ο ναζισμος ειναι αντιθετος απο τον Ελληνισμο και τον Χριστιανισμο και αυτο ειναι ξεκαθαρο πια.
    Ο Κασιδιαρης εφοσον αφησε πισω του τη ΧΑ για χαρη του Ελληνισμου, μου δειχνει οτι βαζει τα πραγματα στη θεση τους (μεσα του αρχικα).
    Αν και ειμαι ακομα επιφυλακτικος μαζι του , χαιρομαι με τις κινησεις του και το ηγετικο οραμα.
    Βλεπουμε..

  3. 3ο κομμα στη δημοσκοπηση του ταρζαν ο Ηλιας με 5,4%.
    Παρτους τα σωβρακα Λιακο…!

  4. Α ρε κασιδιαρόσκυλα. Είστε για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα.

  5. Το εμβλημα του μου θυμιζει αυτό παρακμιακης ποδοσφαιρκιης ομαδας που παιζει στο τοπικο κυκλαδων χαχαχα. Και οντως σαν κομμα μονο σε τοπικο μπορει να σταθει ορθιο

  6. Εναν ναζιστικό αποβρασμα τον ονομαζετε πατριωτη! Αυτον που υμνει τους ναζι που κατεκαψαν την πατριδα μας!!!
    Αυτπι είστε, τέτοιο iq εχετε! Με επιβεβαιωσατε ακομα μια φορα για το λειψό νιονιο σας!

  7. Άντε ρε Λιάκο,να καθαρίσει η σαπιλα και η δυσοσμία,και όσοι δεν τον γουστάρουν στα παπ…..α μας.

  8. Τρίτο κόμμα χαλαρά χωρίς νοθεία τέταρτο με τη νοθεία

    1. ΜΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ… Α ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

  9. ημουνα σιγουρος για Φουντουλη-Ματθαιο Τσουγκα-Στηβ Γιατζογλου…..
    εξαιρετικος ανθρωπος ο Λαμπρος Φουντουλης….
    λαμπρος επιστημονας ο ιατροδικαστης Τσουγκας…
    καλος μαγκας ο Στηβ Γιατζογλου…..
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ…..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ……..

    1. Τι επαγγέλεται ο κοπρίτης Φουντούλης; Είναι κάποια σημαντική προσωπικότητα και δεν το ξέραμε;

      1. Το ότι είναι οπατερας του -εν ψυχρω-δολοφονημένου Μανώλη σου διαφευγει;Το ότι κράτησε “χαμηλά τους τονους” και δεν όξυνε τα πνευματα-σε αντιθεση με τη μανα του Φυσσα,που ..ζητουσε εκδίκηση και θάνατο στους”φασίστες “-φυσικά και αυτό σου διαφεύγει.Ο Λάμπρος Φουντούλης συνεχίζει τον αγώνα για τη Πατρίδα που ξεκίνησε ο γιός του!..

  10. πολυ ωραια παρουσιαση……και συγκηνητικη….
    και στελεχη επιπεδου…..
    εκλεισε στοματα ο Ηλιας….
    21/5/20 δημοσιοποιηση του νεου κομματος…..
    21/6/20 δημοσιοποιηση των πρωτων στελεχων του νεου κομματος…..
    ακριβως μεσα σε ενα μηνα,,,,,συνεπεστατος …..

    ο Ηλιας εξεθεσε αυτους που εσπερναν φημες για καποια προσωπα….
    εδειξε οτι εχει την εκτιμηση και την εμπιστοσυνη εξαιρετικων επιστημονων….

    το τραινο ξεκινησε…..ΟΛΟΙ μαζι για μια υπερηφανη Ελλαδα

  11. ψηφισα την Πολιτικη Ανοιξη του Σαμαρα , που δεν ειχε ναζιστικο παρελθον ,
    και αυτος ως Πρωθυπουργος αργοτερα της ΝΔ ξεπουλησε την Ελλαδα….
    ψηφισα το ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη , που δεν ειχε ναζιστικο παρελθον,
    και αυτος ψηφισε το 1ο μνημονιο,και ξευτιλισε και τον πατριωτισμο.

    ο Βοριδης με ναζιστικο παρελθον ειναι εδω και χρονια υπουργος της ΝΔ…..

    1. Αφού ψήφισες ΠΟΛΑΝ, του αληταρά ΣΑΜΑΡΑ που μας φόρτωσε όλο το εγκληματικό Αλμπαναριό ανοιγοντας επι της ουσιας τα συνορα (…με τις βίζες και καλά γιά τους Βόρειο Ηπειρώτες…), τι να μας πεις μετα γιά τις λοιπές επιλογές…
      Ο Καρατζαφέρης σε άλλο σημείο εξευτέλισε τον πατριωτισμό και όχι γιά τα μνημόνια… όταν άρχισε να μας μιλάει γιά την αναγκαιότητα των μεταναστών με ποσόστοση, ενώ λίγο πριν ήταν ο ανένδοτος πατριώτης, ως και Καρατζαφύρερ από κέντρο και αριστερότερα… τα του μνημονίου, ήταν μιά καλοστημένη παγίδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που έπεσε μέσα και έγινε ο γνωστός κωλοτούμπας εν μιά νυκτί…

  12. Καλά με στρατόκαυλους καραβανάδες θα φτιάξει κόμμα ?

    1. Δημητράκη μου, φόρα τα γυαλάκια σου, μόνο αυτούς είδες;

    1. Λογιζεσαι για εξυπνος;Απο κατι εξυπνους σαν εσενα εφθασε η Ελλας,εδω που εφθασε.

  13. Το συστημα τελειωσε με τον Νικολακη και προμοταρει τον διαδοχο του.

    1. ναι πολυ τον προμοταρει ολα τα καναλια τον βριζουν

  14. Αν εξαιρεσουμε τους 5 “νεους”,ολοι οι υπολοιποι (πανω απο 30) ειναι απο τον κομματικο κουβα της ΧΑ (πρωην και νυν στελεχη,δημοτ.συμβουλοι κλπ),γνωστοι και μη εξαιρεταιοι ανεργοι-αεργοι-ημιεργαζομενοι που ψαχνουν για “μεροκαματο” βουλευτικο η εστω μετακλητου και που καταλαβαν οτι τελος τα μπικικινια στη ΧΑ.Κατι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδη που ηταν στο 4% και πηρε ολους τους ΠΑΣΟΚους και αυξησε τα ποσοστα του.Εγω πιστευω οτι το ποσοστο της ΧΑ που δινουν τα γκαλοπ (1,5%) θα παει 1% Ηλιας-0,5% ΧΑ,και κανεις δεν θα μπει βουλη.Για το ΕΛΑΣΥΝ του Λαγου,αυτο δεν το συζηταμε,ηδη ειναι 3 και ο κουκος και μολις τελειωσει ο Λαγος τη θητεια του στην ευρωβουλη,θα τελειωσει και το χρημα και το κομμα διαλυεται,

    1. καποιοι η εχετε πληρη ελλειψη πολιτικου αισθητηριου η απλα προσπαθειτε να αποθαρυνετε τον κοσμο! ειναι απολυτα βεβαιο,οτι απο την επομενη κιολας δημοσκοπηση που θα δημοσιευτει, το ποσοστο του ηλια θα ειναι ανω του5%!!! μα που ζειτε?

  15. Ένας νεοναζί δεν μπορεί να είναι ποτέ Έλληνας πατριώτης .

    1. Ενας νεοσταλινικος μπορει να ειναι ποτε Ελληνας πατριωτης; Ηλια γερα.Μαζι σου ειμαστε χιλιαδες.

    2. Καλά δεν πειράζει, εσύ ψήφισε τον Κούλη και τον Τσίπρα που είναι πατριώτες και άσε εμάς να ψηφίσουμε το Κασιδιάρη που ε ίναι ναζί και ετοιμάσου να αλλάξει και το όνομα Ελλάδα σε Καμπούλ.

  16. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΛΟ ΘΕΣ – ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ -ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ “ΞΕΦΤΕΡΙ” ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧ….

  17. Ελληνες πατριωτες ενωθειτε !
    Η ωρα ειναι Τωρα !

  18. Που μπορούμε να βρούμε τη λίστα με τα ονόματα;

  19. Μπορει να μπει στη βουλη ,αλλά μην περιμενετε κατι περισσοτερο μακροπροθεσμα .

  20. Η σφηκοφωλια όλων των παραλιών του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ. Αυτοί που έβριζαν τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ τωρα μαζί του. Όλοι οι αντιφατικές προσωπικότητες μαζί του. Φούσκα είναι και θα σκάσει. Εδώ για τη χρυσή αυγή οποίος θέλει ας γράψει, προφητεία για τη χρυσή αυγή από τον γέροντα Βασίλειο καυσοκαλυβιτη. Φυσικά δεν πιστεύω ότι το μασκαρεμενο μακελειό θ αφήσει να δημοσιευθεί αυτή η ανάρτηση. Η χρυσή αυγή θα βγει νικήτρια στο τέλος χωρίς τους προδότες.

    1. καταλαβαινω οτι συναισθηματικα πονας ακομα την χα..ομως απο τη στιγμη που εκανε κομμα ο ηλιας, η χα τελειωσε οριστικα..δες το σαν συνεχεια, οπως οι γονεις καποια στιγμη τελειωνουν και συνεχιζουν τα παιδια τους…η χα κλονισε το συστημα για 7 χρονια αλλα τελικα νικηθηκε, κυριως απο την ανεπαρκεια του αρχηγου της που δεν ηθελε να παραδωσει τη σκυταλη την ωρα που επρεπε…τωρα πληρωνει τα λαθη της…να ευχεσαι τουλαχιστον η δικη να παει καλα..ο μιχαλολιακος, αντι να στενοχωριεται, θα πρεπε να χαιρεται, που ενα δικο του παιδι, θα παρει τους ελληνες πατριωτες και θα τους παει ψηλα..αν δεν μπορει να το καταλαβει η να το χωνεψει, επιβεββαιωνει οσα ειπα παραπανω.

      1. Έε ναι με 90% γραικυλους ραγιαδες και ελληνοφωνους μένουν μονο 10% πατριωτικες δυναμεις…

  21. Στέφανε αν δείς το μήνυμα κάλεσε τον Ηλία να κάνετε μια εκπομπή για να μιλήσετε για όλα.

  22. Πάμε όλοι οι πραγματικοί πατριώτες για μια ελεύθερη Ελλάδα χωρίς λαθροσκουπίδια και κομουνιστές προδότες.
    Ο Εχθρός είναι εντός. Προτεραιότητα η εθνοκάθαρση.-

  23. Θα ηθελα να δω και τον Στεφανο Χιο. Τον μοναδικο Ελληνα Πατριωτη δημοσιογραφο. Μην το σκεφτεσαι καν Στεφανε, προχωρα !!

  24. Ρε βλακα έχεις καταλάβει τι συμβαινει γύρω σου; ο κασιδιαρης σου φταίει. Δηλαδή πρέπει σονυ και ντε να συντηρησουμε ΝΔ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ σύριζα αιώνια. Και αν μια στο εκατομμύριο ρε μπαγλαμά κάνεις λάθος. Πως με κρίνεις εμένα αν ξερω να οδηγώ όταν δεν έχεις κάτσει συνοδηγός δίπλα μου; επειδή σου είπε ο μπαμπάς και η μαμά ότι είμαι χάλια οδηγός; αντε τραβά στην φωλιά σου ρε Κίτσο και άσε μας να πιστεύουμε εμείς ότι θέλουμε μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

  25. Ηλια προχωρα είμαστε μαζί σου είσαι ηγέτης η μεγάλη ελπίδα τού έθνους .
    Παντού συζητάνε είσαι ο μόνος πού μπορείς να ενώσεις όλους τούς Έλληνες!!!

  26. Κασιδιαρη ολοι οι Πατριωτες και οχι μερικα τσουτσεκια που το παιζουν πατριωτες,αλλα ειναι λαθρολαγνοι μεχρι το κοκκαλο,μισουν τον Ελληνα,ολοι οι γνησιοι ενα να ξερεις ειναι μαζυ σου,κατι αρουραιοι,κατι απλυτα κομμουνιστοαπολειφαδια του Σταλιν,θα παθουν και οχι μονο αυτοι,αλλα και κατι πρωην,ξερεις εσυ θα ριξουν λασπη,πολυ λασπη,αλλα ενα να ξερεις ο Ελληνας ολους αυτους τους εχει γραμμενους στα παλαιοτερα των υποδηματων του,για να μη πω καμια ποιο βαρια λεξη.Λιακο προχωρα κανονικα τον δρομο που χαραξες.ο Ελληνας και ολη η Ελλαδα ειναι μαζυ σου,και στηλε στον διαολο ολους αυτους τους αγυρτες,τους ανθελληνες.τους εθνοπροδοτες που πουλανε οτι δηποτε θυμιζει Ελλαδα ,την Ορθοδοξια,την ιδια την Πατριδα διαλυουν την Ελληνικη οικογενεια,μειωνουν τον Ελληνικο πληθυσμο ,στελνοντας τους,εργατες εξω, γεμιζοντας με εκατονταδες χιλιαδες λ@αθρεποικους, και “προσφυγες” της πλακας και καταντουν τον Ελληνα σιγα,σιγα να ειναι μειοψηφια στην ιδια του την χωρα,για τον σοβαρο αυτον λογο ,Λιακο προλαβε γιατι εαν περιμενουμε απο Βεροπουλαιους ,απο κινηματα αλλαγης και αλλες σημαδουρες,κλαφτα χαραλαμπε.”Αργα τα ζα μου αργα” !!!

    1. Μπράβο ρε φίλε!..συμφωνώ απόλυτα..ήρθε η ωρα να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες Πατριώτες!…Όσο είναι ακόμη καιρός!…

  27. Αδελφέ εν Χριστώ Γεώργιε, δέν εξετάζω επιφανειακώς αλλά εις βάθος καί εκ Θεολογικής τεκμηριωμένης πείρας τά τρέχοντα γεγονότα. Δέν μετράει τό εάν ο υποψήφιος οιουδήποτε προεκλογικού κόμματος εστί λόγιος, επιστήμων, εύπορος, κατά κόσμον (κι’όχι κατά Χριστόν) έξυπνος, ευφυής καί δραστήριος. Πρωτίστως πρέπει νά διακατέχεται εκ βαθέως Ορθοδόξου φρονήματος καί Πατριωτισμού, δευτερευόντως πρέπει ο λαός νά έχει σύνεση, φρόνηση καί Θεοσέβεια ώστε νά αποδέχεται τά συνετά μηνύματα καί τρίτον καί βασικότερον πρέπει άρχοντες καί λαός νά ευρίσκοντε εν κατάσταση συμφιλιώσεως μετά τού Πανάγιου Τριαδικού Θεού. Διά τούτο εις πλείστα κεφάλαια εις Λευιτικόν καί Δευτερονόμιον (Αγία Γραφή) διαβάζομεν τάς αυστηράς προειδοποιήσεις εκ Θεού λέγοντος::: «εάν Μέ υπακούετε εις Πάσας τάς εντολάς καί υπαγορεύσεις Μου θά λαμβάνετε παντού ευλογίας (εις εργασίας υμών, οικογένεια, χωράφια, κράτος κλπ.), εις περίπτωση όμως παρακοής υμών θά λαμβάνετε ως αντίτιμο παντού κατάρας καί καταστροφάς. Εν τή διεφθαρμένη εποχή ημών, δυστυχώς, δέν παρουσιάζεται εις τό προσκήνιο κάποιος ακραιφνώς Ορθόδοξος Χριστιανός καί Πατριώτης, διότι αφ’ενός ο ξεπεσμένος λαός δέν θά τόν εδέχετο, αφ’ετέρου όλο τό διεφθαρμένο σύστημα θά τόν ….. έπνιγε !!!! καί ακόμη δέν θά τό επέτρεπε Ο Θεός, διότι έστι γεγραμμένο (Πρ.Ησαΐας Γ’) ότι ένεκα τού αποστάτη λαού Ο Θεός, αποσύρωντας τήν Χάρη Του αποσύρει καί συνετόν καί Θεοφοβούμενο υποψήφιο κυβερνήτη καί παραχωρεί τήν ύπαρξη εις μόνον τά κατακάθια διότι αυτά αξίζουν τού αποστάτη καί προδότη λαού. Ως απτό παράδειγμα θά αναφέρω ότι εάν ο υποψήφιος κυβερνήτης (κόμματος ‘ή κράτους) προεκλογικώς διαμηνύσει ότι εάν αναλάβει τά ινία τής εξουσίας όλα τά κακόφημα, ανήθικα, φθοροποιά καί ψυχοκαταστρεπτικά κέντρα θά κλείσουν άμεσα, όπως καζίνα, μπουζούκια, disco, παραλίαι μέ ξετσίπωτους καί γυμνούς, απαγόρευση ναρκωτικών, τσιγάρων, δυνατών οινοπνευματοδών, μέ αυστηρότατες ποινές εις παραβαίνοντας, κατάργηση ανόμων νόμων περί εκτρώσεων καί διαζυγίων, όπως καί αυστηρότατη νομοθεσία ενάντια εις βλασφημείας, πορνείας, μοιχείας, ανωμάλους ομοφυλοφιλίας καί κάθε παρόμοιας εκτροπής προωθουμένης τής ανηθικότητος, τότε όπως καταλαβαίνεις, δέν θά τόν ψηφίζαν ούτε ακόμη καί οι …. οικιακοί του!!!!!! Καί όμως εάν δέν διορθωθεί η ακατάσχετη καί πολυδιάστατη διαφθορά η οποία διαβρώνει τήν Ελληνική κοινωνία ΔΕΝ πρόκειται νά διορθωθεί ΤΙΠΟΤΕ. Εάν δέν ελκύσουμε,μαζικώς τήν εύνοια εκ Θεού, τό μόνον τό οποίον θά επιτευχθεί θά είναι …. μία οπή εις τό ύδωρ!!!! ‘ή κατά τό δή λεγόμενον ….. παρηγοριά εις τόν ασθενή έως εξόδου τής ψυχής του !!!!!!

  28. το να κανει κομμα η αποδεδειγμενα μεγαλυτερη ελπιδα του πατριωτικου χωρου που μεχρι φυλακη μπηκε απ το συστημα και να τον μαχονται οι αριστεροι κι οι νεοδημοκρατες, ειναι θεμιτο…το να τον μαχονται ομως οι δηθεν πατριωτες, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! γι αυτο ο παατριωτικος χωρος εχει γινει περιγελως των σκυλιων!

  29. ηταν απετιση των ελληνων να κανει αυτο το κομα στο οποιο δεν εχουν θεση ρομα πακιστανοι γκει ρουφιανοι λοποδιτες ραγιαδες….μονο ελληνες και ελληνιδες ..περιφανοι ..η ομογενεια της αμερικης τον λατρευει τι ελληνας λενε μας κανει υπεριφανους..ειμαστε πολλοι ερχωμαστε να σαρωσουμε το βρωμικο σηστιμα

      1. αιαν σας δουλαιυα θα αιγραφα το αιαντας ως εαντας.δαι ημε αγραματως.

  30. Στημένο παιχνίδι οικογένειας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Στην εκδήλωση ήταν ο Τσάγκας, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους πάνω από 80 κρατικοδίαιτους της Χ.Α., που ο Μιχαλολιάκος κράτησε στη μισθοδοσία, βάζοντας τον στον ευρωβουλευτή του Κωνσταντίνου. Αν ο Τσάγκας μείνει στον Κωνσταντίνου το στήσιμο είναι πασιφανές. Αν φύγει και δουλέψει συνεργαζόμενος με τον Τάκη Μιχαλόλια,γιατί αλλιώς δεν τη βγάζει, το στήσιμο είναι σχετικά καμουφλαρισμένο. Ο Δεμέστιχας με το τσιράκι του, που ο Μιχαλολιάκος παραίτησε 4 για να γίνει δημοτικός σύμβουλος, υποδέχτηκαν πριν 10 ημέρες τον κυρ-Νίκο στον Πειραιά και φώναζαν ζήτω ο αρχηγός. Ο Κυριτσόπουλος αν διατηρηθεί πρόεδρος στο σωματείο που έφτιαξε ο κυρ- Νίκος στο Πέραμα, το στήσιμο θα είναι εξόφθαλμο. Η Βελέντζα είναι στενή συνεργάτης του Μιχαλόλια και των γιών του. Οι Τσούγκας,Ψαθάς και Γιατζόγλου είναι άνθρωποι του Μιχαλόλια εδώ και πολλά χρόνια και δεν κάνουν βήμα χωρίς εντολή του. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, όμως τρέχω να κάνω εμετό.

    1. εμεις θα κανουμε εμετο μ αυτα που γραφεις , εσεις δε θελετε τιποτα, μονο μνημονια , αλεξη και κουλη! οι σωστοι ελληνες θα στηριξουν τον ηλια..οι υπολοιποι ας καθονται να γραφουν θεωριες και θολοκουλτουρες

  31. ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ….

  32. Hλία είσαι η μόνη μας ελπίδα πρέπει να διώξουμε τους προδότες από την πατρίδα μας

  33. Ο/Η Επι εθνοσωτηριας επαναστασης το παιζατε επαναστες επι μεταπολιτευσης γινατε πασοκοι και νεοδημοκρατες αθλιοι λέει:

    Ρε τι γινεται εδώ περα; πρωην συναγωνιστες της χ.α. αναγνωστες μαλλιοτραβιουνται μεταξυ τους;;; χεχεχε. Και επειδή είμαι παλιος μακελαρης ,σας υπενθυμίζω ότι περυσι μερικοι καραγκιόζηδες αλλα λεγατε εδώ περα και δεν σηκωνατε κουβεντα για την χ.α. καραγκιόζηδες εισαστε ρεεεε καμια διαφορα δεν εχετε με τους πασοκους και τους νου δουλους, παρτε το χαμπαρι ρε οσο υπαρχει κοινοβουλευτισμος δεν υπαρχει ελπιδα καμια ολοι παλευουν για την κουταλα με τα ζουμια της βουλης. Μου το παιζετε και πατριωτες τρομαρα σας .

    1. Συγνωμη αλλα μηπως εισαι λιγο εβραιος?

    2. ενταξει , εσυ εισαι εκτος συστηματος, εισαι ανωτερος ανθρωπος, περιμενεις τον πολεμαρχο του Θεου του λιακοπουλου, αρα δεν ψηφιζεις, αρα γιατι ασχολεισαι με μας τους αναξιους?

  34. τελειο…….συγχαρητηρια αντινεοταξιτη…….
    μιλανε και οι κλεφτες του Πασοκ….ξευτιλα….

    Ηλια μας εχει πνιξει η μποχα……..
    μαζι σου να καθαρισουμε την βρωμα που πνιγει την Πατριδα

  35. το χτεσινοβραδυνο βιντεο της παρουσιασης των πρωτων στελεχων του κας, εχει σε λιγοτερο απο 19 ωρες, 100,000 προβολες, 10,000 λαικ και 1150 σχολια! οπως παει, θα σπασει ολα τα ρεκορ

    1. Βρε 16χρονε εχει σημασια ποσα λαικ και προβολες παιρνει; αυτά είναι φυκια για μεταξωτες κορδελες σημασια εχει ποσα ψηφαλακια θα παρει από της καλπες.

      1. δηλαδη αν δεν το βλεπε κανεις, τι θαλεγες , μεγαλε και σοφε γεροντα? θα μας τρελλανεις? αν δεις μια προσεχη δημοσκοπηση με τον ηλια στο 6-7%, παλι τα ιδια θα λες?

        1. Ποιος θα παρει 6-7% ρε μπαρμπα;

          1. οποιος εχει ματια βλεπει

  36. Έστι γεγραμμένο καί πολλαπλώς κατατιθέμενο εν Τώ Λόγω Τού Θεού:: «Εάν μή Κύριος οικοδομήση καί φυλάξη πόλιν, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες καί φυλάσσοντες»(Ψαλμ.ΡΚΣΤ’) καί :: «εμπιστεύσατε εν Κυρίω Θεώ ημών καί εμπιστευθήσεσθε»(Β’Παραλ.Κ’20, Β’Έσδρα Η’22), «κι’όχι εις φίλους καί ισταμένους» (Πρ.Μιχαίας Ζ’5….). Ως εκ τούτου, Ο Κύριός μου καί Θεός μου, Ο Ιησούς Χριστός Ο Παντοκράτωρ υπερτονίζει ::: «χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ΟΥΔΕΝ» (σωστό καί άρτιον) Ιωάννη ΙΕ’5. Πολλάκις έχω αναφέρει ότι αυτό τό οποίον διακαώς χρειαζόμεθα εστίν η μαζική τού λαού ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ μετάνοια. Άπαξ καί εξακολουθεί η πλειοψηφία νά παραπαίει εις πλάνη καί ανηθικότητα, ουκ έστι σημείον καθησυχάσεως. Δυστυχώς, κατόρθωσαν οι διάφοροι κακοήθεις όλων τών κοινωνικών ταξικών ισταμένων νά διαβρώσουν τόσο καταστρεπτικά τό φρόνημα τού πλανηθέντος λαού ώστε ουκ έστι δυνατόν νά κατανοηθή εκ τών πολλών τό μέγεθος καί βαθμός τής πτώσεως. Η αποστροφή πρός υπακοή καί σεβασμό Τού Θεού εκ τής πλειονότητος τών ΕλληνΟρθοδόξων επέφερε ως καταληκτικό αποτέλεσμα νά επιτρέψει Ο Θεός νά ευρίσκοντε εντός τού Ελλαδικού Χώρου άσπονδοι εχθροί τής Χριστιανοσύνης καί Πατρίδος, αλλοδαπό ΚΑΙ κυρίως ημεδαποί. Αγαπητά μου αδέλφια Χριστιανοί Ορθόδοξοι, μέ υπερβάλλουσα συγκίνηση θά αναφέρω τήν σκέψη μου (η οποία βασίζεται εις ερείσματα) ότι προτού εισβάλουν οι κανίβαλοι βρωμομογγολότουρκοι εις τήν ηγαπημένη ημών Πατρίδα, τό πιθανότερο σημείον εστί νά δοθεί τό σατανικό μήνυμα εις τούς πολυπληθείς έσωθεν λαθροεισβολείς νά κατακαύσουν μέ αμέτρητες καί τεράστιες πυρκαϊές τήν Πατρίδα (εις δάση, χωριά, πολιτείας) ώστε νά καταστεί εφικτώς αδύνατον εις τήν κρατική αρχή νά συγκρατήσει, ελέγξει καί καταστείλει τάς πλείστας εξ αυτών καί μέσα εις αυτήν τήν τρομερή σύγχυση θά εύρει ο σατανότουρκος τήν ευκαιρία νά επέμβη στρατιωτικώς. Ας τό έχουν αυτό υπ’όψιν οι όποιοι στρατηγοί τού Ελληνικού στρατού οι οποίοι μεγαλαυχούν μέ λόγια κομπορημοσύνης. Ο σατανότουρκος δέν θά επιτεθεί εις τήν Πατρίδα εάν προηγουμένως δέν δημιουργήση τρομερή αναταραχή εις τό εσωτερικό τής χώρας ημών μέσω όλων αυτών τών κατηραμένων εχθρών τών οποίων οι προδόται πολιτικοί επέτρεψαν τήν λαθροεισβολή καί οι καρπαζοεισπράκτορες στρατιωτικοί απεδέχθησαν λίαν ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΑΤΑ καί μάλιστα νά καταντήσουν …. φιλιππινέζαι !!!!! τών τζιχαντιστών, πρακτόρων τής τουρκιάς καί τών υπολοίπων λαθρομουσουλμάνων. Θά επέμβει Η Χάρις Τού Θεού, όπως εστί προφητευόμενο εκ τών Αγίων Προφητών (Ανδρέα, Κοσμά Αιτωλών) κλπ αλλά αφού έχει πληγή σφοδρώς η Πατρίς ημών πληρώνοντας μέγα τίμημα ένεκα τής αμαρτίας καί άνευ προηγουμένου αποστασίας τού λαού καί αρχόντων. Μόνον η εν γνώση, επίγνωση, μετάνοια μέ αυτογνωσία καί αυτομεμψία δύναται νά επανορθώση τήν καταστροφική αυτή πορεία τού Ελληνικού κράτους καί γενικότερα τού Έθνους ημών, διότι κακά τά ψεύδη, αλλά τό μέγεθος τού ηθικού χαλάσματος δέν τό αποχωρίζονται οι Έλληνες ακόμη καί εις τό εξωτερικό εάν μετοικισθούν. Καί εκεί συνεχίζουν τήν σαρκολατρεία, ασέβεια, πορνείας, μοιχείας, εκτρώσεις διαζύγια
    καί κάθε άλλου είδους βδελυρότητας.

    1. Ρε Γρηγορη δεν μας ενδιαφερει ποιος πηγε πρωτος στο φεγγαρι , για το κομμα του Κασιδιαρη , εχεις να πεις τποτε?

    2. Φιλε εγραψες μικρο κειμενο…την αλλη φορα γραψε μεγαλυτερο.

  37. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΏΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΗΛΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

  38. Ηλια μαζι σου , αργησες λιγο αλλα τι να κανουμε , ελπιζω οταν θα ερθεις στα πραγματα να υπαρχει ακομα Ελληνικο εδαφος για να υπαρασπιστεις, να μην τα εχουν ξεπουλησει ολα. Θα παθουν σοκ παντως οι αντιπαλοι σου απο τα ποσοστα του κομματος σου.

  39. μηπως θυμιζεις το ανεκδοτο
    “να ψοφησει η κατσικα του γειτονα”?????…..

    λεμε οτι “κανεις δεν περισευει”απο τους πατριωτες….
    αλλα “εθνικιστες-πατριωτες” που λοιδωρουν και συκοφαντουν αλλους πατριωτες
    χωρις σοβαρα στοιχεια και με εμπαθεια , δεν τους θελουμε……
    και ποιος μου λεει οτι δεν ειναι “βαλτοι”????

    Ηλια προχωρα……κανε αυτο που πρεπει να κανεις…..
    κανε το μεγαλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    1. Και ποιος μας λέει εμείς που δεν ειναι εσυ και οι λοιποί σφουγγοκωλαριοι του Κα$ι βαλτοί για να τον γλειφετε και να τον παινευετε? Δυστυχώς για σας κάποιους μας νοιάζει Αλήθεια και δεν εντυπωσιαζομαστε απο μεγαλοστομίες και φανφάρες.

    2. Και ποιος μας λέει εμας οτι δεν εισαι εσυ και οι λοιποί σφουγγοκωλαριοι του Κα$ι βαλτοί για να τον γλειφετε και να τον παινευετε? Δυστυχώς για σας κάποιους μας νοιάζει Αλήθεια και δεν εντυπωσιαζομαστε απο μεγαλοστομίες και φανφάρες.

  40. Εγώ πάντως θα ψηφίσω Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Το μοναδικό σοβαρό κόμμα μέχρι στιγμής.

    1. Εγώ θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.Καλοί οι ΚΙΝαλήτες αλλά σαν τους κλεφτοπασόκους δεν έχει.

      1. τελειο…….συγχαρητηρια αντινεοταξιτη…….
        μιλανε και οι κλεφτες του Πασοκ….ξευτιλα….

        Ηλια μας εχει πνιξει η μποχα……..
        μαζι σου να καθαρισουμε την βρωμα που πνιγει την Πατριδα

    2. Άρα πασοκαρα… Θέλεις πάλι διακοποδανειο φίλτατε;;

  41. εξαιρετη παρουσιαση…..δυνατα ονοματα….καλες προσωπικοτητες….
    και τα νεα προσωπα και οι υπολοιποι γνωστοι,που εχουν την εξωθεν καλη μαρτυρια…..
    το νεο κομμα θα εμπλουτιζεται καθε μερα με ισχυρες προσωπικοτητες
    που θα ελκουν τους νοικοκυραιους πατριωτες…….
    ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α……..
    .Αφηστε τους εγωισμους και τις ιδεοληψιες και ελατε ολοι μαζι να χτισουμε ενα μεγαλο πατριωτικο κομμα……
    το εχει αναγκη η Πατριδα

  42. Hλία μαζί σου, πάμε μέχρι το βράδυ στα 150 σχόλια.Δεν έχει ξαναγίνει με κανέναν.

  43. Βλεπω πολλους πατριωτες να παραπονιουνται…αλλος τον λεει μασωνο,αλλος τον λεει συστημικο, αλλος φλωρο,αλλος γκομενακια,αλλος φιλοχρηματο.. Ενταξει παιδια,εσεις ψηφιστε κουλη και βελο, δεν θα σκασουμε κιολας! Α,και μην ξεχνατε,ο συστημικος γκομενιζε φλωρος εκατσε κι ενα χρονο φυλακη επειδη δεν τον γουσταρε το συστημα,την ωρα που εσεις που τον βριζετε κανατε ΟΛΟΙ μαμ κακα και νανι.. λοιπον,αφηστε,θα τον ψηφισουμε εμεις οι υπολοιποι,εσεις του κουλη,του βελο,του καναπε αραξτε,βριστε,λοιδωρηστε κλπ, δεν μας καιγεται καρφι! ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!

    1. θα μπορουσες απλα να πεις ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΦΤΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΟΔΟΚΑΠΗΛΟΣ. Νετα σκετα ρε παιδι…. Παντως οι επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με εσας τις κασιδιαριτσες

      1. Θα μπορουσε απλα να πει οτι ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑΝΕΣΠΟΥ…θα μπορουσε απλα να πει

    1. ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ… ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ

  44. Ο απελπισμένος Ελληνικός λαός δοκίμασε μέχρι κ συριζα. Γιατί κολλάτε μερικοί να δοκιμάσετε κ Κασιδιάρη. Χειρότερα από τώρα δε γίνεται!

    1. ΣΩΣΤΑ ΜΩΡΕ…ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Π@ΤΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ…. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ

  45. Καποιοι ξεχασμενοι ακυροι πορτοφολατοι γραβατωμενοι πτυχιακηδες απο την μια(αφου ο απλος εργατης του μοχθου βρωμαει για τον μεγιστο επιστημονα κασιδιαρη με το βαρυτατο βιογραφικο του γεωπονου-ανθοκομου-δασολογου η κατι παρομοιο) και απο την αλλη καποιες πολυ γνωστες πρωην φατσουλες της χα(κατι φτηνα πορνιδια των “γραφειων” που ξεχναγαν να κλεισουν τα ποδια τους προκειμενου να παρουν μια θεσουλα στο κομμα και κατι αθλιοι τυποι που η ρουφιανια-ανεντιμοτητα ρεει απλετα στο νοθευμενο ανατολιτικο αιμα τους)..σε ολο αυτο το υποσαχαριο μειγμα ας προσθεσουμε και καποιες γραφικες καρικατουρες μου μονο γελιο θα μπορουσαν να προκαλεσουν…για τον πολιτικο λογο του “αιγυπτιου” ουτε λογος…ανεφικτος,παιδικος,χαζουλικος και πιο κατω και απο επιπεδο συνοικιακου καφενειου της οδου πατησιων… θα παρουμε την πολη,την μικρα ασια,θα διωξουμε τους ξενους,ζητω η ελλαδα και λοιπες πομφολυγες…αλλο ενα νεοδεξιο σκουπιδοαποκομμα του σωρου που η ημερομηνια ληξης του θα ειναι μικροτερη και απο 1 λιτρο φρεσκου αγελαδινου γαλακτος…για την χωματερη …

    1. ΡΕ ΠΕΛΑΣΓΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Χ Α Σ Α Τ Ε ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗΣ Χ.Α, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΚΟΜΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ Χ.Α., ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΕΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΜΑΡΑ Ή ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΓΟΤΘΙΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (ΕΔΩ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο, ΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ) ….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡ,Η, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ …..ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΚΥΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ΄΄ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ…..ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,,,,,

  46. Το τυρακι το βλεπετε ολοι.(ωραια λογια που δινουν μια ελπιδα στον Ελληνα για μια Ελλαδα χωρις λαθρο,κουμουνια,γυφτους,τουρκοσπορους και καθε λογης αλλο σκουπιδι) Την φακα που εστησαν οι μασωνοι δεν την βλεπετε? Αν τυχον βγει ολος αυτο ο συρφετος θα ερθουν δεινα που ουτε τα φανταζεσται.Γιατι κακα τα ψεμματα ψαχνουν την αφορμη να σφαξουν οσους λιγους ελληνες εμειναν.Ειλικρινα απο ολους αυτους τους στρατηγους και καθηγηταδες λετε να μην ειναι κανενας μασωνος? Βεβαια δεν εχει νοημα να συζηταμε για ολα αυτα αφου σε πολυ λιγα χρονια θα υπαρχει μια παγκοσμια κυβερνηση.Ειναι καθαρα φιλολογικη συζητηση

    1. ενταξει, ολοι μασονοι ειναι, ας μας κυβερνανε οι μασονοι των αλλων κομματων! σταματηστε πια καποιοι με τις συνομοσιολογιες! γι αυτο ο πατριωτικος χωρος εχει γινει γραφικος! παλεψε το συστημα απο μεσα! μπορεις? αν δε μπορεις, κατσε με το λιακοπουλο το δημοσθενη να περιμενεις τον πολεμαρχο του Θεου!

    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ. ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

    3. πρεπει ασφαλως να ταχουμε υποψιν ολα αυτα, αλλα και με τα χερια στην τσεπη και τον καλο στον καναπε δουλια δεν γινεται. Πονταρω στην υψηλη νοημοσυνη του Κας, ο οποιος ασφαλως και θα ξερει ποιοι ειναι αν ειναι καποιοι, εκ του πονηρου. Εξ αλλου τα τρια πρωτα κλιμακια των οικοδομων ειναι οι σχετικα ακινδυνοι υπαλληλισκοι. Πανω απο τον εκτο βαθμο ξεκιναν τα επικινδυνα. Ο Κας θα γνωριζει την παροιμια, κρατα τους φιλους κοντα και τους εχθρους κοντιτερα. Ετοιμαζεται για μεγαλη παρτιδα σκακιου και εχει το σθενος και την εξυπναδα να πετυχει και να σωσει την ΠΑΤΡΙΔΑ απο τον αφανισμο. Στηριζουμε ΟΛΟΙ ΛΙΑΚΟ, κι ας ειναι με επιφυλαξεις. Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε σαν φραπεδατοι και καναπεδατοι που μας καταντησαν.

  47. Αυτο που δεν εκανε ο Μιχαλολιακος το κανει ο Κασιδιαρης, δηλ ακολουθει το παραδειγμα της Μαρι Λεπεν. Πετας ο,τι γραφικο και επικινδυνο ( ναζιστικα συμβολα και ιδεολογια) και αναδεικνυεις τον πατριωτικο χαρακτηρα το κομματος. Επισης αποφευγεις να σε εκπροσωπουν γραφικες περιπτωσεις ατομων χωρις μορφωτικο υποβαθρο, που ναι μεν αγαπουν την πατριδα, αλλα την αγαπη την εκφραζουν με λαθος τροπο ( επιθεσεις κλπ).

  48. Οι πιο πονεμένοι τελικά από όλη αυτή την κίνηση Κασιδιάρη είναι οι ακόλουθοι του ”αρχηγού”.Θα έχει πλάκα η συνέχεια…

  49. Καμμια καλη κουβεντα δεν εχετε να πειτε;Ο Η.Κασιδιαρης οταν ηταν βουλευτης το μεγαλυτερο μερος της αποζημωσης του την εδινε σε δωρεες.Μαλλον μπερδευτηκατε με τα λαμογια που ψηφιζετε μεχρι σημερα.Για την πατριδα που θελουν να μας παρουν προκειται μωρε & εσεις βγαζετε χολη για εναν νεο ανθρωπο που αγωνιζεται.Ετσι ηταν παντα οι Ελληνες με οσους προσπαθησαν να τους σωσουν.Αδελφοκτονος λαος.Πως πεθανε ο Σωκρατης;ο Μιλτιαδης;ο Θεμιστοκλης;που βρεθηκε ο Κοκοτρωνης & με τι κατηγοριες;Πως πεθανε ο Καποδιστριας;Τελικα εχουμε οτι μας αξιζει.Ταιστε κοροιδα Ελληνες τα λαμογια της Βουλης που ψηφιζετε,να σας κουβαλουν λαθρο εχθρους & ας στερουνται τα παιδια σας.

  50. Λιάκο χιλια εύγε.
    Ολη η Ελλάδα όλοι οι έλληνες πατριώτες μαζί σου γιά μιά ελεύθερη πατρίδα.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.Νά σπάσουμε τόν επαίσχυντον ζυγόν τών Μητσοτάκηδων,τών Τσίπρηδων,τών Παπαντρέων,τών Καραμανλήδων τών Σαμαράδων καί όλων τών ανθελληνικών προδοτικών φατριών καί σκατόσογων πού σκλαβώνουν αφελληνίζουν καί καταστρέφπυν την ωραία μας πατρίδα.Η νικη είναι εγγύς.
    Γιάννης Λάκων

  51. Πάμε δυνατά οι πατριώτες ενωμένοι τον Ηλία.

  52. 0,4-0,6% ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ.

    1. ΑΝΩΝΥΜΕΣ….ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΠΙΑΝΟΥΝ…………
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΤΠ ΙΣΩΣ ΝΑΝΑΙ ΤΟ 4ο ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ……………..

    2. εισαι εντελως τρολ… επειδη ειμαι τακτικος στη ζουγκλα, ακου… κατ αρχην ο ζουγκλας ειχε το κομμα του ηλια στη λιστα, οπως ειχε μεχρι και το κομμα του λαγου…δευτερον , το ποσοστο που του εδωσε, αν και τριτο σε δυναμη, ηταν ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ, που σημαινει οτι μπορει στη δημοσκοπηση να εφτασε το 8% αλλα το σταθμισε με βαση τον ρεαλισμο και του εδωσε 5,4 , ΜΟΝΟ! Οσο για το 0,4-0,6 που λες, δεν θα πω πολλα, απλα περιμενε λιγο να αρχισουν να βγαινουν κανονικες συστημικες δημοσκοπησεις…αυτο σου λεω μονο…επικαρατει τοσος ενθουσιασμος για το κομμα του ηλια, που υπαρχει περιπτωση να πιασει γυρω στο 10% μεσα στο μηνα! Τελος, ευχαριστουμε το μακελειο, που δεν ξεχναει ποτε τους πραγματικους παριωτες!

  53. Το έχω γράψει και θα το γράφω συνέχεια αν τα πατριωτικά κόμματα δεν ΕΝΩΘΟΎΝ απέναντι στον κοινό εχθρό παραμεριζοντας ότι τυχόν τα χωρίζει το δημοκρατικό λεγόμενο τόξο θα συνεχίσει να κάνει πάρτι εις βάρος της Ελλάδας, ξυπνήστε επιτέλους καταλάβετε το έτσι μας θέλουν, χώρια.

    1. ποτε δεν προκειται να ενωθουν…μονο ενας ισχυρος πολιτικος αντρας χρειαζεται που να τον εμπιστευτει ο λαος και να αφησει τα κομματιδια του καθε αρχηγισκου να μενουν πεισματικα προσκολλημενα στα 0,8-0,9 ποσοστα τους..καλυτερα ο ηλιας ν παρει αριστερους πατριωτες μαζι του, παρα κατι ονειροπαρμενους θολοκουλτουριαρηδες της υπερδεξιας θολοκουλτουρας

  54. Για να γνωρίσουμε τα άγνωστα-καινούργια στελέχη…
    1. Παναγιωτόπουλος Μιχαήλ: Ναύαρχος
    Καινούργιο όνομα, δεν τον βρήκα να ήταν παλιότερα υποψήφιος με τη χρυσή αυγή.
    2. Χατζηλιάδης Δημήτριος: Στρατηγός
    Καινούργιο όνομα, πλήρες βιογραφικό εδώ https://sse.army.gr/sites/sse.army.gr/files/attachments/viografiko_simeioma.pdf
    3. Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου (Riak): Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Η.Π.Α.
    Καινούργιο όνομα
    4. Δρ. Αποστολίδης Βασίλειος: Καρδιοχειρουργός
    Καινούργιο όνομα
    5. Δρ. Πηλιχού – Παπαμελετίου Ευαγγελία: Χειρουργός
    Καινούργιο όνομα

    …και να θυμηθούμε τα παλιά στελέχη-συνεργαζόμενους της χρυσής αυγής:
    1. Μακρόπουλος Θεοφάνης: Στρατηγός Δικαστικού Σώματος
    Υποψήφιος βουλευτής στη Κορινθία με την χρυσή αυγή http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/To-porisma-ths-Xryshs-Avghs-Panw-apo-1000-Ellhnes-edwsan-dynamiko-paron-Xai
    2. Λάμπρος Φουντούλης
    Δεν χρειάζονται λόγια. Ξαναδιαβάστε οπωσδήποτε εδώ panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_94.html
    3. Δρ. Ματθαίος Τσούγκας: Καθηγητής Ιατρικής Σχολής
    Υποψήφιος βουλευτής στη Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την χρυσή αυγή http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-plhrh-pshfodeltia-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-epikrateia
    4. Σουλάνη Ελένη: Δικηγόρος
    Υποψήφια βουλευτής στη B Αθηνών με την χρυσή αυγή http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/245919_i-ypopsifia-voyleytis-tis-hrysis-aygis-konstantina-eleni-soylani-mila-sto
    5. Δούκα Πολυξένη: Οικονομολόγος
    Υποψήφια βουλευτής στα Ιωάννινα με την χρυσή αυγή http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-plhrh-pshfodeltia-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-epikrateia
    6. Βαρσάμη Ευαγγελία: Εκπαιδευτικός
    Υποψήφια βουλευτής με την χρυσή αυγή στην Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-plhrh-pshfodeltia-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-epikrateia
    7. Μπίλλη Μαρία: Καθηγήτρια
    Υποψήφια βουλευτής με την χρυσή αυγή στη Λάρισα το 2015 και Περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας το 2019 http://www.mariampilli.gr
    8. Στηβ Γιατζόγλου
    Yποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α’ Πειραιώς
    9. Αναστάσιος Ψαθάς μαραθωνοδρόμος
    Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την χρυσή αυγή στο δήμο Θεσσαλονίκης http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/o-marathwnodromos-anastasios-psathas-upopshfios-dhmotikos-sumboulos-thessal
    10. Γιώργος Πετρόχειλος ηθοποιός
    Υποψήφιος βουλευτής στην Α’ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με την χρυσή αυγή
    11. Ιωάννης-Πολυκράτης Χρύσης Κοινωνιολόγος
    Yποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    – Από τους 3 της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Χρυσομάλλη Νικόλαου ήρθε ο Άγγελος Αγγελίδης
    – Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είχε εκλεγεί ένας, ο Γιώτης Χαράλαμπος και ήρθε στον Ηλία.
    – Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ είχε εκλεγεί ένας, ο Σπυρόπουλος Γεώργιος και ήρθε στον Ηλία.
    ΔΗΜΟΙ
    ΑΘΗΝΑ-> Αθανάσιος Αϊβατίδης, Δήμητρα Βελέντζα, Κωνσταντίνος Γκλέτσος
    Από Ελληνική Αυγή Αθήνας ήρθαν οι 3 στους 4 στον Ηλία(πλην της Ουρανίας Μιχαλολιάκου)
    ΚΑΛΛΙΘΕΑ-> Τρύφων Μπουγάς(Και η ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΙΟΛΕΤΑ του Αριστείδου είναι σύμβουλος)
    Από Ελληνική Αυγή ήρθαν οι 2 στους 2 στον Ηλία
    ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-> Μεταξάς Σωτήριος
    Από Ελληνική Αυγή Αυγή ήρθαν οι 1 στους 1 στον Ηλία
    ΠΕΡΑΜΑ-> Χρήστος Κυριτσόπουλος
    Από Ελληνική Αυγή Αυγή ήρθαν οι 1 στους 1 στον Ηλία
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ-> Γρηγόριος Δεμέστιχας και Ιωάννης Λαζόπουλος
    Από Ελληνική Αυγή Αυγή ήρθαν οι 2 στους 2 στον Ηλία

  55. ΚΑΛΌΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΕΡΓΙΩΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ, ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…..

  56. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΧΡΩΜΟΣ, ΨΥΧΡΟΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ…. ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ( ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ) ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ….

    Υ.Γ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΛΑΓΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10.30 ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ) Η ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΒΙΒΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΣΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΙΛΙΝΓΚ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ). ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΑ) ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ…

    1. Εν τω μεταξυ το οτι -αποτυχημενα- την κρυβει και το παιζει διακριτικα, και καλα η προσωπικη ζωη δεν εχει σχεση με την πολιτικη… ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ απο τη στιγμη που ανακατευεις τη γκομενα σου με την πολιτικη κι ας μην εχει καμια σχεση, απο τη στιγμη που την εχεις γραμματεα για να την εχεις τσαμπα και να μην πληρωνεις τη στιγμη που κοπελες με γνωσεις ειναι ανεργες, μονο και μονο επειδη ειναι πρωην μοντελο, απο τη στιγμη που πηγες να την κατεβασεις βουλευτη κ.λπ εκτος που δεν εισαι εντιμος, μια χαρα ανακατευεις την προσωπικη ζωη με την πολιτικη! Εκτος αυτου, οπως λενε ‘ο ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα’. Οι επιλογες του, και δη οι ερωτικες λενε πολλα για το ατομο του και δεν λενε και πολυ κολακευτικα λογια… Όσο για το ότι την έχει ψωνίσει, είναι Ηλί(α) φαεινότερο… Για την ακρίβεια, ανέκαθεν είχε καβαλήσει το καλάμι, κι επειδή τα μέσα ασχολιόντουσαν συνεχώς μαζί του από όταν μπήκε στη βουλή -και μετά το περιστατικό με το νερό στη Δούρου και τα χαστούκια στην Κανέλλη- αλλά και γιατί άρεσε στα κοριτσάκια. Απλά η διαφορά ήταν ότι τότε τουλάχιστον είχε έναν τσαμπουκά, κάτι… τώρα απλά έγινε άλλος ένας σαλονάτος, ψιλοφλώρος. Πέταξε ότι καλό είχε μέσα του -αν είχε ποτέ και δεν ήταν απλά ένας ρόλος που έβλεπε ότι πουλάει τελικά- και έγινε σαν αυτούς που έκραζε και κορόιδευε υιοθετώντας τη δηθενιά τους και τον ελιτισμό τους. Βλέπεις καλόμαθε η γριά στα σύκα με το βουλευτιλίκι 7 χρόνια. Τώρα που δεν μπαίνει το χρήμα άφθονο κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στη βουλή. Απλά απογοήτευση για πολλούς που τον στήριζαν…

        1. Αχ Κασιδιαριτσα μου. Αυτο για την Καμπανιλε το ειδες? Σας τον έφαγε τον παιδαρο κι εσείς ακόμη πίσω του τρέχετε…καημένες μου γελάει μαζί σας μετα της γυναικός του…

          1. Τι λες ρε παπάρα Αlien,για γκόμενο τον θέλουμε τον Κασιδιάρη; Για πρωθυπουργό τον θέλουμε, να καθαρίσει την Ελλάδα από τον κόπρο του Αυγεία

          2. Εμ πως να στο πω τωρα λιγο δύσκολο να καθαρίσει την Ελλάδα καποιος που τον ταΐζει μια γκομενα. Γιατι ο δικος σου ολως τυχαίως τις διαλέγει και φραγκατες… άλλα αυτο φυσικα ειναι εντελώς συμπτωματικό…

    2. ασε τον ηλια ησυχο ρε φιλε, και μονο να τον ακους να μιλαει,, αρκει να καταλαβεις οτι αξιζει οσο ολοι οι 300 μαζι

      1. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ) ΕΣΕΙΣ Ν ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΜΑΓΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ…..ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ….

  57. ΑΝΤΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΕΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΓΑΙΤΑΓΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ!

    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΥΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ.

      1. μετα το κομμα κασιδιαρη, χα, ελασυν, φαηλος, μπαλτακος και βελοπουλος, απλα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..οποιος θελει συστρατευεται..οι υπολοιποι στην κοσμαρα τους

    2. εσυ θες τον ηλια να γερασει σε καμμια φυλακη κι εσυ απ εξω να γελας και να λες τις ιδιες μπαρουφολογιες..ο ηλιας δεν εχει αναγκη κανενα θολοκουλτουριαρη ψευτοεπαναστατη κανενος χωρου.. μαζι του μονο οι ελληνες νοικουραιοι και πατριωτες, μαζι με την αγνη νεολαια..οσο για τους γεροντες, αυτοι πανε σε οποιον τυς ταζει πιο μεγαλη συνταξη

      1. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Η ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Θ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ… ΑΦΟΥ ΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΠΤ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ… ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΟΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Comments are closed.