Πρόταση «βόμβα» με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι θέλουν να γίνει με την κτηνοτροφία…

Ερευνητές, επιστήμονες και οργανώσεις πέταξαν την «πρόταση-βόμβα». Δημοσίευσαν ανοιχτή επιστολή, στην οποία συνδέουν την κτηνοτροφία με την μετάδοση ασθενειών.

Ισχυρίζονται πως τρεις στις τέσσερις νέες ασθένειες που εμφανίζονται είναι από τα ζώα που εκτρέφονται σε κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και από το σχετικό εμπόριο και διατείνονται πως κάθε χρόνο το ένα τρίτο τουλάχιστον του παγκόσμιου πληθυσμού κολλάει κάποια αρρώστια που προέρχεται από τα ζώα.

Επικαλούνται μάλιστα ιούς, οι οποίοι έχουν πάρει ονόματα από ζώα, όπως για παράδειγμα η γρίπη των πουλερικών και η γρίπη των χοίρων και ως αποκορύφωμα αναφέρουν τον κορωνοϊό, ο οποίος μεταδόθηκε δήθεν από νυχτερίδες, τις οποίες κάποιος έφαγε.

Σημειώνεται πως όλες αυτές οι ασθένειες τελικά δεν ήταν τόσο φονικές, όπως αρχικά ισχυρίζονταν εκείνοι που μιλούσαν για αυτές.

Ωστόσο, οι εν λόγω οργανώσεις τονίζουν πως όσο ο άνθρωπος συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τα ζώα, τόσο θα αυξάνεται ο κίνδυνος για μελλοντικές πανδημίες.

Τι προτείνουν;

Οι κοινωνίες να υιοθετήσουν τον vegan τρόπο ζωής! Με άλλα λόγια να σταματήσει η εκτροφή και εμπορία ζωικού κρέατος καθώς και εκείνη των γαλακτομικών προϊόντων κοκ. Έτσι θεωρούν πως θα μειωθεί ο κίνδυνος πανδημιών.

Με αφορμή λοιπόν τον κορωνοϊό, προτείνουν αλλαγές στην διατροφή των ανθρώπων! Να γίνει vegan ή να συμπεριλάβει στο μενού κρέατα και άλλα προϊόντα εργαστηρίου, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουμε από τους ιούς!

ΑΡΑ: Να σταματήσει η κτηνοτροφία; Και ποιός θα διαχειρίζεται τις τροφές παγκοσμίως αν όχι οι κτηνοτρόφοι;

Η επιστολή συγγράφηκε από την vegan οργάνωση «Viva!», η οποία έχει αναλάβει και την συλλογή υπογραφών. Η ενημερωτική καμπάνια έχει ως στόχο να πείσει πως υπάρχει συσχέτιση των επιδημιών και των πανδημιών με την εκμετάλλευση των ζώων από τον άνθρωπο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άλλο ένα κομμάτι της ατζέντας των διεθνών σατανιστών.Τόσα χρόνια προσπαθούν να φορτώσουν διάφορες ασθένειες στην κατανάλωση ζωικών προϊόντων,κάτι που είναι φυσικά ψέμα που το διαδίδουν και οι διαιτολόγοι της πλάκας για να μας κάνουν δουλικά πρόβατα που θα τρέφονται με χόρτα και φρανκενστάιν τροφές από εργαστήρια.Ελάτε με τον λοκώ μασονάκια.Θα σας ταΐσουμε ζωντανό κρέας.

Comments are closed.