Προφυλακίστηκε 31χρονος για πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

Κοινοποίηση:
fylaki

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 31χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή των Σφαγείων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός του κατηγορούμενου με υπαλλήλους του κέντρου, όταν εκείνοι δεν τού επέτρεψαν την είσοδο. Στην απολογία του, ο 31χρονος φέρεται πως αρνήθηκε την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τού αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό, χωρίς υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Κατήγγειλε δε, ότι προηγουμένως ξυλοκοπήθηκε από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για εμπλοκή σε υπόθεση οργανωμένου εγκλήματος.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και δύο φίλοι του, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην ίδια ανακρίτρια. Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, στον οποίο αποδίδεται ότι τον βοήθησε να κρύψει το όπλο σε θαμνώδη τοποθεσία κι έναν 26χρονο, στο σπίτι του οποίου βρήκαν «καταφύγιο» οι δύο προηγούμενοι μετά το περιστατικό. Στο συγκεκριμένο σπίτι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response