Προφυλακίστηκε 25χρονος που κατηγορείται ότι λήστευε με την απειλή σύριγγας

Κοινοποίηση:
astynomia-elas-peripoliko

Στις φυλακές οδηγήθηκε 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι με την απειλή σύριγγας λήστεψε τρία καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, αρπάζοντας διάφορα προϊόντα.

Η τελευταία ληστεία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε μίνι – μάρκετ στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου απέσπασε αλκοολούχα ποτά. Λίγο αργότερα όμως εντοπίστηκε μέσα σε αστικό λεωφορείο και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε ληστέψει τον περασμένο Οκτώβριο δύο σούπερ – μάρκετ, το ένα στο κέντρο και το άλλο στον Εύοσμο. Ο 25χρονος, ελληνικής καταγωγής, παραπέμφθηκε σε ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. συμφωνα με την λογικη της κυβερνησης δεν υπαρχει καποιο έγκλημα εδω γιατι οι πολιτες εθελοντικα δινανε τα πραγματα τους στον εν λογω κυριο. το οτι τους απειλησε ειναι αλλο θεμα αλλα απο επιλογη τους του τα εδιναν…οπως λεει και η κυβερνηση οτι το εμβολιο θα ειναι εθελοντικο αλλα αν δεν το κανεις θα σου καταστρεψουμε την ζωη και δεν θα μπορεις ουτε στο σουπερμαρκετ να πας να ψωνισεις.δεν ειναι καθολου εκβιαστικο αυτο δηλαδη

Comments are closed.