Προκαλεί όσο δεν πάει η κατοχική κυβέρνηση – Καρατόμησε αστυνομικό διοικητή για μειωμένα πρόστιμα!

Κοινοποίηση:
κουλης-χρυσοχοιδης

Επιβεβαιώνονται τα όσα έχουν καταγγείλει τους προηγούμενους μήνες αρκετοί αστυνομικοί, καθώς η κυβέρνηση έχει μετατρέψει και επισήμως την Ελληνική Αστυνομία σε όργανο επιβολής «κεφαλικού» φόρου.
Από τον Νοέμβριο έχουμε αναφέρει ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά έχει μετατρέπει την ΕΛ.ΑΣ από όργανο καταστολής του εγκλήματος σε… φοροεισπράκτορα, ο οποίος επιβάλει πρόστιμα σε πολίτες που δεν τηρούν τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.
Έτσι αποφασίστηκε απομάκρυνση-τιμωρία για τον διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, αφού του καταλογίστηκε ότι οι άντρες του είχαν μειωμένη απόδοση και επέβαλαν ελάχιστες κλήσεις-πρόστιμα, στους Θεσσαλονικείς που ξεχύνονται στην παραλιακή ζώνη του Λευκού Πύργου προκειμένου να νιώσουν ελεύθεροι.

Με απόφαση μάλιστα του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποσπάστηκε παραδειγματικά για τρεις μήνες σε υπηρεσία γραφείου, στο τμήμα διοικητικών εξετάσεων.

Ο αστυνόμος διοικούσε την ΔΙΑΣ τα τελευταία τρία χρόνια.

Ελέγχους στα «τυφλά» στην Κέρκυρα

Στα μέσα Μαρτίου πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας Νίκος Μποζίκης προχώρησε με δηλώσεις του σε σημαντικές καταγγελίες, αναφέροντας ότι το υπουργείο δίνει εντολή για αυξημένες κλήσεις στα τυφλά χωρίς να ενδιαφέρεται για την ουσιαστική τήρηση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των αστυνομικών κατήγγειλε πως ο ίδιος ο υπουργός έχει δώσει εντολή «φέρτε παραβάσεις» για τον κορωνοϊό, ενώ οι ντόπιοι υψηλά ιστάμενοι προχωρούν σε bullying κατά των αστυνομικών, βάζοντας μάλιστα και πλαφόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εσείς οι αστυνομικοί τη λευκή απεργία η δεν τη ξέρετε η είστε πολύ ηλίθιοι που δεν την εφαρμοζετε.

  2. Εδω και καιρο το λεμε:Οσοι αστυνομικοι δεν κανουν τζιρο,τους κανουν αναφορα.Μιλαμε για χρηματικα προστιμα,μπορει και πολυμηνες παυσεις.Οντως ο Μητσοτακης δεν καταδεχεται να ειναι ΝΔ.Ηαρρωστημενη εγωπαθεια του δεν του επιτρεπει.Γι αυτο και τον χρησιμοποιουν σαν χρησιμο ηλιθιο τα λαμογια.Ενας πραγματικος κουλης.Οσο για τον Μιχαλακη,το ρουφιανο του Σημιτη,απο τοτε που τον ξερω,καβατζοπουστας ηταν.[Τωρα βγηκε και ο αλλος με τις παρανομες ελληνοποιησεις να υποστηριξει τον κολλητο]

  3. Εμ πως θα τα ταισει τα Λαθροεποικια που μας φερνει???με το να γαμαει τους ελληνες μαζευει το αναλο μπαξιση για τα μεμετια ουτε οι Τουρκοι δεν τα κανανε αυτα…………….

  4. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ¨΄ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ΄΄

  5. βλέπω δίπλα δίπλα στη φωτο, ένα κάθαρμα του μπλε συριζα και ένα του πράσινου συριζα

  6. Πάντα το ίδιο πράγμα γινόταν στην αστυνομία. Πίεζαν οι μεγάλοι για κλήσεις καί παραβάσεις. Μάλιστα ήταν καί είναι λόγος προαγωγής. Δεν είναι κανένα καινούργιο φρούτο αυτό.

  7. εδώ δε ντράπηκαν που έβαλαν 300αρι πρόστιμο στην χιλιοταλαιπωρημένη γιαγιά 80+ ετών που πουλούσε λαχανικά για ώρες και καθόταν ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ στο πεζοδρόμιο σε κάθισμα-τελάρο (ούτε καν κάθισμα κανονικό δεν ήταν) στους υπολοιπους θα σταματούσαν. Πάντα το ξέραμε ότι αν δεν έχουν πιάσει ένα συγκεκεριμένο όριο στις κλήσεις λογοδοτούν στον διοικητή. κάτσε να δεις το Πάσχα τι έχει να γίνει. θα γράφουν για πλάκα ακόμα περισσότερο. Γερή μπάζα θα κάνουν.

  8. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ

  9. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ! ! !
    Μπορεί τα δύο ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ (ποτέ το Μητσοτακέϊκο δεν ανήκε στη ΔΕΞΙΑ και ο παρατρεχάμενος ξεπερασμένος υπουργός του, ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ με το ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΜΑΛΙ και την άσπρη κάλτσα, ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ και κολλητός του Ανδρέα) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ “ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Ή ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ “ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ” ξεχνώντας, πως όσους αστυνομικούς διοικητές και ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ για μειωμένα πρόστιμα, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (στις εκλογές που έχουν φτάσει δίπλα τους) ΘΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ γιατί επιτέλους οι υπήκοοι θέλουν πίσω, την χαμένη τους αξιοπρέπεια ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ….
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  10. Θέλουν να διώξουν τους ενσυνείδητους αστυνομικούς που πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα και τηρούν το σύνταγμα. Ο Κούλης και η παρέα του θέλουν τυφλά όργανα που θα εκτελούν διαταγές χωρίς καμία σκέψη. Θυμίζει Γ’Ράιχ.

Comments are closed.