Πριν και… μετά! Η “φωτογραφία” του Καρατζαφέρη με Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη και Βελόπουλο που κάνει το γύρο του διαδικτύου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis_

Εδώ και λίγη ώρα, στο twitter, “πρωταγωνιστεί” μια φωτογραφία του Καρατζαφέρη με Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη και Βελόπουλο.

Όποιος την προσέξει, θα καταλάβει πολλά, ειδικά τώρα που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την πολιτική, η Ν.Δ. κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βελόπουλος κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή.

Δείτε την χωρίς σχόλιο…

karatzaferis_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Mην απορήσετε στις εθνικες εκλογες αν ο Μπεεελοπουος κολησει με τον Κουλιιςς σε περιπτωση μη πλειοψηφίας οπως ο Τσιπρας με τον Σιχαμενο.

  2. Και ακομα ενας ειναι μεγαλο ταλεντο στις πωλησεις στην Θεσσαλονικη με βιβλια με αστροπυλες και τετοια…..ο Στρατος του Αλεξανδρου που πολεμησε καπου στην Ασια με μυθικα τερατα και τετοια…αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα…Αλλα ηταν δυνατο παιχτακι στις πωλησεις…

  3. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ………… ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΦΑΜΗΛΙΑ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΕΩΡΓΑΡΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΟΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ……….. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΗΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ………ΒΡΩΜΑ………….

  4. ΑΥΤΟΊ ΠΛΆΚΑ ΠΛΆΚΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΣΌΛΑ ΌΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆ ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΤΌΞΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΓΆΜΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ Κ ΤΌΤΕ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΠΟΛΛΆ….

  5. Ολα τα μπουμπουκια τα μαζεψε…Αυτοι και οι τρεις σε πουλανε και αγοραζουν..ο Βοριδης ειναι γλυωδης γενικοτερα…..ο Αδωνης ειναι πολυ καλος πωλητης που θα εκανε μεγαλη καριερα σε οποια μεγαλη εταιρεια και αν ηταν….Αλλα ο ποιο μεγαλος που εχει μαθει απο παλιους τον παπα στα πεζοδρομια και στα καφενεια αξιος συνεχιστης ποιο μεγαλος απο ολους ο Βελοπουλος…ο μονος που εβγαλε στην πιατσα μοστρα Χειρογραφα του Ιησου…οδοντοπαστες απο το Αγιο ορος ευλογημενες…η Μουμια του Αγαμεμνονα..ρε σας πουλησε τα λαχανα και τωρα ντολτζε βιτα στην ευρωπα να πουλαει λαχανα βρυξελλων στους μπρουκλιδες …ρε ο Αλλος ζουσε 20 χρονια με την ιστορια της χρυσης Αμαξας του Μ.Αλεξανδρου …ειναι στο Παγγαιο οχι ειναι σε μια σπηλια στον Ολυμπο δωσε μου 20 ευρω να σου φερω τους χαρτες …αυτα τα εμαθε στα πεζοδρομια και στα καφενεια απο τους παλιους ο Βελο και σας τα πουλουσε λαχανα στην τηλεοραση και εσεις τα τρωγατε με ορεξη…παντως του βγαζουμε το καπελο αφου καταφερε με τα λαχανα να παει στην
    ευρωβουλη…ολοι πουλανε λαχανα στην ζωη…αλλοι πουλανε λαχανα κοκκινα του Μαρξ…η αλλοι πουλανε λαχανα με πρασινους ηλιους…αλλοι πουλανε λαχανα μπλε με σημαιακι της Ελλαδος..Αλλοι πουλανε λαχανα με σταυρους…Αυτος πουλησε λαχανα με ιησου χειρογραφα που μονοι οι παλιοι τα ξερουν αυτα στα καφενεια…..αυτα στα πεζοδρομια δεν τα ξερουν ουτε με 10 πτυχια μαρκετιγκ να εχει ο αλλος ο μπρουκλης στα καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου ποιοι Εβραιοι και ποιο Χαρβαρντ…Που ειναι ο ταφος του Μ.Αλεξανδρου ξερει να πει κανεις και αφηστε τα Λαχανα…..και γιατι δεν βρισκεται?
    Αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας…

Comments are closed.