Πολύ περίεργη ιστορία! Προσπάθεια να σώσουν 16χρονη – όλα τα rapid έβγαιναν αρνητικά!

Κοινοποίηση:
καπραβελος

Tον αγώνα που δόθηκε ώστε να κρατηθεί στη ζωή η 16χρονη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου περιέγραψε μέσω του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου, προειδοποιώντας ότι «έχει σημασία ότι κάθε σύμπτωμα πλέον θα πρέπει να το παίρνουμε σοβαρά υπόψιν, ακόμα κι αν το αντιγονικό τεστ βγει αρνητικό», όπως της 16χρονης. Τι τα κάνουμε τότε αν δεν έχουν αποτέλεσμα;

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην εντατική και συνεχίζουμε να περνάμε. Πολλές βεβαιότητες διαψευστήκανε. Δεν περιμέναμε στο τέλος του 2021 να βρισκόμαστε σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, μεγάλη η πίεση στο σύστημα υγείας… Οι εντατικές του νοσοκομείου μας είναι γεμάτες» τόνισε ο κ. Καπραβέλος, και συνέχισε:

«Αγωνιζόμασταν όλη τη νύχτα να σώσουμε ένα παιδί 16 χρονών, ένα κοριτσάκι που μάς ήρθε με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από το σπίτι ήρθε, δυστυχώς τρία τεστ αντιγονικά βγαίνανε αρνητικά, οι συνάδελφοι γιατροί δυστυχώς υποτίμησαν την κατάσταση».

«Θα πρέπει, εφόσον υπάρχουν συμπτώματα να ανησυχούμε και να προστρέχουμε τους γιατρούς» επισήμανε ο γιατρός.

Το κορίτσι, τόνισε, ήταν στα πρόθυρα ανακοπής με τρομακτική μεγάλη υποξυγοναιμία. «Ο αγώνας ξεκίνησε από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, δυσκολευτήκαμε όλη τη νύχτα να το φέρουμε σε μια ισορροπία, ευτυχώς αντέδρασε στις θετικές πιέσεις και στους αναπνευστήρες που χρησιμοποιήσαμε, ήδη είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως μας έκανε εντύπωση το γεγονός, φοβηθήκαμε ότι ήταν η Όμικρον, είναι η Δέλτα».

«Καθυστέρησαν να το φέρουν στο νοσοκομείο το κορίτσι γιατί με τα αντιγονικά τεστ νομίσανε ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα. Οι υποξυγοναιμίες σε ένα παιδί 16 ετών δεν δείξανε μια εικόνα τόσο αρνητική, όταν βέβαια έφτασε στο ‘παρά πέντε’ ευτυχώς που προλάβαμε… Γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή».

«Είναι σε καλύτερη κατάσταση, αντέδρασε στη θεραπεία. Όταν ένα παιδί 16 χρονών κινδυνεύει, κινδυνεύει όλη η χώρα. Δυστυχώς δεν ήταν εμβολιασμένο το παιδί» διευκρίνισε ο κ. Καπραβέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΟΣ-ΒΕΛΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΣΩΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

  2. Τωρα θα πουνε εμβολιαστε τα βρεφη εχουμε καμια 30 αρια διασωληνομενα .

  3. Είναι αλήθεια ότι διασωληνώνει στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ με 92% οξυγόνο;

  4. Έτσι τα σκυλιά αρχίζουν να σκοτώνουν παιδιά……….Για να πείσουν τους γονείς να τα μπολιάσουν!!!!!!!!!!!!

  5. Είδαμε καί τόν Φορτωμά που ήταν τριπλοεμβολιασμένος… Περαστικά στόν άνθρωπο καί στά μυαλά σας…

  6. να κάνουν χώρο περίπου 2.000.000 κεφάλια μέχρι το 2025. Διαφορετικά δεν θα είχαν στοιχεία δημοσιευμένα για τον πληθυσμό μας σε στρατιωτικά αμερικάνικα σαιτ σαν “προγνωση”. Σαν προμελέτη μου φαίνεται.

  7. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ κ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ? ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ & ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ & ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!!!

  8. Αυτά τα πρωτοκόλλα COVID είναι πολύ περίεργα. Γι’αυτό άλλωστε και ψήφισαν και ακαταδίωκτο για τους ιατρούς,κατά παράβαση βέβαια του άρθρου 4 συντάγματος περί ισονομίας.

      1. αν μου βρεις εναν ασθενη που έσωσαν στο Αγρινιο εγω πεφτω απο τον εκτο.

        1. Μόνο στο Αγρίνιο?στα Σέρρας είναι κυπελλούχοι στη θνησιμοτητα,όποιος μπει τελειώνει.

  9. Γιά την Πρωτοβάθμια Υγεία ΜΟΥΓΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

  10. Κοροιδευει και τη κοινωνια το συγκεκριμενο λαμογιο αλλα πανω απ ολα τον εαυτο του! Διαθετει και ανθρωπινο υφακι οταν μιλαει κλεινοντας υπερωριες οχι στις εντατικες αλλα στα βωθροκαναλα! Κοπρα Βελο ο καιρος γαρ εγγυς καλα τρως καλα πινεις καλα το δινεις στο συστημα αλλα σημερα! Εχει ο καιρος γυρισματα μαθε και λιγη ιστορια! Λινατσες το μπολι οχι στα παιδια μας αλλα στο πατο σας!

  11. Μετά ξύπνησε η συνεχεισε το όνειρο του; Όλο το βράδυ να έδωσε τόση μάχη και το πρωί στα κανάλια; Υπερωριες πήρε;

  12. Έχουν ξευτιλισει τελείως το θέμα,πέφτει ο άλλος σοι την ταράτσα και πεθαίνει συμπληρώνουν οι ριφικοι ειχε και κορονοιο,έχει ατύχημα ο άλλος με το αυτοκίνητο και πεθαίνει, είχε και κορονοιο λένε πάλι,άντε να χαθείτε καλικάντζαροι

  13. Κανονιστε να το “χασετε”το κοριτσι.Και μεσα στα εγκατα του Χορτιατη να κρυφτειτε θα σας πετυχουμε και θα παρακαλατε να πατε 4ο επιπεδο κολαση.Οχι για τους γιατρους εκει που κανουν τα αδυνατα δυνατα,αλλα για σας τους δολοφονους που βοηθατε τους διεστραμμενους να καταστρεψουν το συστημα υγειας και να θανατωσουν ολους τους ανημπορους.Τι απαντησες Καπραβελε,Παγωνη και οι λοιποι αβανταδοροι[και συ γιατρε Κακλαμανη,για τον Βαρτζοπουλο δε λεω,βρωμοφασισταριο απο μικρος]στον δημιο Σχοινα,τον λεχριτη επιτροπο, οταν παραδεχτηκε οτι εχουμε θεραπειες αλλα πουλαμε εμβολια;Μουγκα στη στρουγκα;

  14. Και είπε ο κύριος Καπραβέλος «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην εντατική και συνεχίζουμε να περνάμε. Πολλές βεβαιότητες διαψευστήκανε. …»
    Η βεβαιότητα ότι στέλνουν κόσμο στον αγύριστο επαληθεύτηκε πάντως,
    δεν διαψεύστηκε με τίποτα. Και όταν τηλεσποτάκια προάγουν τις ενέσεις θανάτου
    ακόμα και για εγκύους και ο κύριος λέει «Δυστυχώς δεν ήταν εμβολιασμένο το παιδί»
    η σχεδιάρα εξόντωσης/γενοκτονίας/αφανισμού, καλά κρατεί.

  15. καπραβελο οπως θελετε τα μαγειρευετε οτι θελετε κανετε για αυτο ειστε αναξιοποιστη και ψευτες ο χρονος δουλευει για την Αληθεια που εχει βγει με αποδειξεις οτι παραβιαζετε νομους απαραβατους της νυρεμβεργης .Ο λακος σας ειναι ηδη πολλη βαθια .

    1. Πάλι τα ίδια!! Όλοι γίναμε πιο ειδικοί από τους ειδικούς Prof. Doctor Anagnostopoulos.

Comments are closed.