Ποιος πραγματικά είναι ο “σωτήρας” Bill Gates – Aυτά που δεν λέει κανείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bill gates

Ας δούμε πιο καλά τον…σωτήρα Μπιλ Γκέιτς που θέλει να μας κάνει και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Bill Gates στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. 1.Ο αυτισμός συνδέεται άμεσα με χρήση μεγάλων δόσεων φαρμάκων και μάλιστα αντιψυχωσικών.
    2.172 ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ Η μαγεία για τους εσωτεριστές δεν κάνει θαύματα, χρησιμοποιεί … Τα ίδια αυτά νευροληπτικά – αντιψυχωτικά φάρμακα που προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο, …(από το βιβλίο
    Τεχνολογία υποταγής συνειδήσεως αν θέλετε
    κατεβάστε το)

    1. Η ασημένια χορδή είναι η πολύτιμη σύνδεση ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα σας. Είναι η χορδή που σας οδηγεί πίσω στο σώμα σας όταν είστε σε αστρική μορφή. Προβάλλεται έξω από το σώμα σας και παραμένει συνδεδεμένη με τον αστρικό σας εαυτό.
      Η ασημένια χορδή είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Δεν είναι σαν ένα νήμα που όταν κάποιος σκοντάψει πάνω του, σπάει και κόβει την σύνδεση.Χαλαρωνει από τη χρήση αντιψυχωσικων και δημιουργείται χώρος
      ανάμεσα στο φυσικό και αστρικό σας εαυτό.
      Με τη μαγεία που χρησιμοποιεί τα αντιψυχωσικα επικαλούνται οντότητες
      που εισχωρούν στο χώρο που δημιουργείται.
      Οι οντότητες αυτές ελέγχουν μερικώς(σ αυτή
      τη περίπτωση η προσωπικότητα ελέγχεται
      σα μαριονέτα) η ολικως οπότε έχουμε δαιμονισμό(και απαιτείται εξορκισμός).
      ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

      1. «Κάθε μορφή επαρκώς προηγμένης τεχνολογίας δεν ξεχωρίζει από τη Μαγεία» Arthur C. Clarke

  2. Mark juckerberg,Bill gates ανάμεσα στους 20
    Διάσημους με αυτισμό τυχαίο?
    1.Το 2003, στο Μιλγουώκι των ΗΠΑ, ένα αυτιστικό οκτάχρονο αγόρι πέθανε κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού που αποσκοπούσε στην εκδίωξη των δαιμόνων που ευθύνονταν για τον αυτισμό του.
    2.Τρεις άνθρωποι μιλούν για “δοκιμασίες” που τους τραυμάτισαν – «Μου είπαν πως η 4χρονη κόρη μου δεν πάσχει από αυτισμό αλλά είναι δαιμονισμένη», δηλώνει ένα από τα θύματα.
    Αν ψάξετε στο internet θα βρείτε πολλά τε
    τοπία παραδείγματα.ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ?
    η ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ από κάποιους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΤΗΤΑ??

  3. Αυτό το βίντεο πρέπει να το δουν όλοι για να καταλάβουν επιτέλους ότι την ανθρωπότητα την κυβερνούν σατανιστές.Εγώ τα λέω συνέχεια αλλά ποιος ακούει;

    1. Ξεκάθαρα ένα παπαράκι από δω μέσα μου χε πεί σε προηγούμενη συζήτηση πως όλα γίνονται με σκοπό η ΝΤΠ να φέρει τον γ αυτούς “Μεσσία”.
      Δεν πίστεψαν ποτέ πως ήρθε στην γη!

      Τον περιμένουν ακόμα οι ευραΐοι και Μασσόνοι επί της γης. Όμως αυτόν που περιμένουν και θα κυριαρχήσει στην γη πιστεύοντας τα πρόβατα πως είναι ότι καλύτερο τους συνέβη θα ναι ο Σατανάς- Διάβολος που θα τους έχει υπό την θέληση και υποταγή του καθώς θα ναι στρατιωτάκια του μαρκαρισμένα και ενώ πολλοί γεννήθηκαν όπως όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα ως ελεύθερα όντα στην γη θα πεθάνουν ως προϊόντα – μαρκαρισμένα όπου θα χουν το δικό τους barcode, με το σημάδι του. Αυτοί πλέον θα ναι καταραμένοι αιωνίως μετά από δω εφόσον απαρνήθηκαν την ελευθερία και σωτηρία- λύτρωση της ψυχής τους ,εφόσον με την θέληση τους θα θέλουν να ναι δούλοι του.

      Όλα γίνονται μπουρδέλο σαν από κάποια ταινία με σατανικό σενάριο ή ηλεκτρονικό παιχνίδι ( που το παίζεις Θεός από πάνω) … Για να φαλληρίσουν οι παγκόσμια οικονομία και κάθε δημοκρατικό και εθνικό στοιχείο και πάνω απ’ όλα η μία και αληθινή πίστη που πάντα πολεμάνε οι ευραΐοι γιατί είναι αυτή η άτιμη φάρα που ενώ την βοήθησε ο Θεός ….αυτοί ως αντάλλαγμα σταύρωσαν και προσβάλανε τον Χριστό και το κάνουν ακόμα και τώρα εφόσον πιστεύουν πως είναι δυνατοί και πως δεν ήρθε ποτέ ο Μεσσίας!!
      Είναι Αλλαζόνες διαπράττουν βαρύτατη βλασφημία και Ύμβρις!
      Πλέον το πράγμα πάει βάση σχεδίου των Μασόνων και μετατρέπεται η όλη κατάσταση σε παγκόσμια τραγωδία. Η ορθόδοξη Δύναμη ανέκαθεν γνώρισε ποια είναι τα σατανικά τους πονηρά και άτιμα – απάνθρωπα πλάνα γ αυτό αντιστέκεται με κάθε μέσο και κάθε ώρα. Γ’αυτό αυτοί την πολεμούν και όλη την Ελλάδα κυρίως. Γιατί πάντα από Θεός προστάτευε αυτήν την ιερή χώρα και ευλόγησε την γη αυτή όσο οι Έλληνες σαν λαός τον σεβόταν και τον αγαπούσε. Αν τους αφήσουμε να καταργήσουν την ορθοδοξία, η Ελλάδα θα είναι μετά μια καταραμένη χώρα αιωνίως και δεν αξίζει να ζει μετά απ’ αυτό.
      Κανείς δεν είναι πιο ισχυρός απ’ την αθάνατη επουράνια θεϊκή δύναμη , τον Έναν και Αληθινό Θεό !

    2. Οσοι γνωριζουν την Γραφη, οχι απαραιτητα παπαδες (πολλοι ειναι και ασχετοι και ανικανοι), ξερουν οτι ειναι δηλωμενο για τον θεο διαβολο του κοσμου τουτου , που φυσικο ειναι να βαζει δικους του. Βεβαια αυτο ολο εξυπηρετει την διαδικασια επιλογης ψυχων του Υψιστου. Ολοι για Αυτον δουλευουν αλλα δεν το ξερουν και θα πιαστουν κοροιδα και θα καταληξουν στην φρικτη κολαση απληρωτοι και χωρις επιστροφη. Οποιος δεν σε πιστευει λοιπον, απλα υποκρινεται και εχει προσκυνησει και φοβαται η δεν γνωριζει την Γραφή.

  4. Ο Μπιλ Γκειτς είναιο νέος Δρ.Μένγκελε.Σκοτώνει μικρά φτωχά παιδία στήν Ασία καί στήν Αφρική μέ τά θανατερά
    του εμβόλια τά οποία ονομάζει σαδιστικά “φιλανθρωπικά”.Ενας αδίστακτος εγκληματίας που σακατεύει μικρά παιδιά εκμετταλεύεται τήν φτώχια τους καί τά κάνει “πειραματόζωα”.Γέμισε τήν Αφρική καί τήν Ασία μέ παράλυτα
    παιδιά.Αν υπήρχε δικαιοσύνη σέ αυτόν τόν κόσμο ο Βιλλ θά τελείωνε στήν ηλεκτρική καρέκλα.Δέν τού φτάνουν
    οι φόνοι στήν Ασιά καί Αφρική τώρα δοκιμάζει μαζί μέ τά τσιράκια του Κούλη καί τόν ποντικογιατρό Τσιόδρας νά
    αναγκάσουν όλους τούς έλληνες νά δεχτούν μέ τό ζόρι τά τσιπάκια του.Στό Ισραήλ ο Μπιλ δέν κάνει τετοια εμβό-
    λια.Στήν Ελλάδα πολύ ευχαρίστως.Εμείς οί έλληνες ΄όμως αρνούμαι νά γίνουμε “πειραματόζωα” τού εβραίου.
    Γιάννης Λάκων

  5. Ο “σωτήρας” Τσιόδρας εκθειάζει τον Γκέϊτς, μαζί με τη Ν.Δ, το Βελόπουλο και τους υπολοίπους που ψήφισαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό και τα 10 χρόνια φυλακή σε όποιον αντιδράσει.
    Φάτε Ν.Δ – $ΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ με μπόλικο Βελόπουλο και σάλτσα Κουτσούμπα.

  6. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΤ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!

  7. Ενας ακραίος ανώμαλος ψυχάκιας παγκόσμιος δολοφόνος.Μέ τά επικίνδυνα εμβόλια τού Μπίλ Γκέιτς θέλει νά
    εμβολιάσει ο γουρλομάτης όλους τού έλληνες.Θέλουν νά μάς εξαφανίσουν.Εξω από τήν Ελλάδα ο υπάλληλος
    τού Γκειτς ο Κούλης καί η συμμορία του.
    Γιάννης Λάκων

  8. O Γκέιτς δεν κατάφερε να πάρει το πτυχίο μαθηματικών. Με τον εβραίο φίλο του Πωλ Άλλεν πήραν μια δουλειά από την IBM για δημιουργία προγράμματος για τους νέους μικρούς υπολογιστές που πρωτοκυκλοφόρησε αρχές της δεκαετίας του ΄80. Έτσι προέκυψε η Mikrosoft και τα Windows. Κάποια στιγμή εισήλθαν στο Χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να γίνουν δισεκατομμυριούχοι.

Comments are closed.