ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΝΔΡΑΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΥΡΜΟΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Κοινοποίηση:
ISAP-2

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική καθώς ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον σταθμό της Νέας Ιωνίας.

Ο άνδρας έπεσε στις ράγες την ώρα που περνούσε συρμός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η κυκλοφορία στη γραμμή προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Κηφισιά – Ειρήνη.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με 6 πυροσβέστες και δύο οχήματα που απεγκλώβισε τον άνδρα, ο οποίος, κατέληξε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Βγηκαν τα ψεκια του ψευτομπατριωτισμού και οι
    υποτακτικοι δούλοι του δειλού ξοφλημενου κλασιδιαρη να πουν τις γελοιότητες τους περί εμβολιων,κουλή κτλ…ξεχάσατε να πείτε για τον αγαπημενο σας τουρκοφιλο Πουτιν, και τα μουσλιμια σας τους Παλαιστίνιους, ψεκασμενοι…ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας ταπεινωσε και θα είναι για πολύ πολύ ακόμα πρωθυπουργός γιατί απλά έτσι το θέλουμε ΕΜΕΙΣ!!!! Γκέκε??

    1. Μίλησε καί ο πεσμένος στα τέσσερα γλύφτης της ΝΔ μπας καί τόν διορίσουν πουθενά νά σκουπίζει κάνα δρόμο. Το χωρίς αξιοπρέπεια σκουπίδι βρίζει ανώνυμα στο διαδίκτυο. Αν έχεις νά πεις κάτι στον Κασιδιάρη νά το πεις μπροστά του, αν δεν μπορείς τότε εσύ είσαι ο δειλός.

  2. Θα μας ξεκανει ολους ο σκατομουρης μητσοτακης η γεροι θα πεθανουνε απο φυσιολογικα αιτια η νεοι θα πεθαινουνε απο εγκεφαλικο,καρδια,καρκινο η μεσηλικες θα αυτοκτονουνε και ετσι δεν θα μεινει ανθρωπος.
    Εαν δεν αντιδρασει ο κοσμος τωρα στης ευροεκλογες ποτε θα αντιδρασει;;;; εαν κερδισουνε μας περιμενει λαιλαπα απο αντιλαικα νομοσχεδια..εαν χασουνε τουλαχιστον θα το ξανασκεφτουνε.

  3. Κράτος Κουλισταν μπουρδελο! Εχουνε σαλταρει οι πολιτες απο την αρωγη του! Απο πρωτομαγια μας περναει κι επισημα *φιμωτρο” για αντικαθεστωτικα σχολια!
    Γεια σου Κουλοβα της κονομας των σταλινικων επιδοματων κσι του predator!

  4. Παλια η Σουηδια ειχε το υψηλοτερο ποσοστο αυτοκτονιων σολο την κοσμο. Οι ειδικοι το απεδιδαν στην ευημερια που υπηρχε στην χωρα αυτη. Μηπως η ευημερια που μας εχει φερει η Ε.Ε. ειναι και εδω η αιτια;

  5. σοκαρισμενοι ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!
    ΧΑΧΑΧ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ? ΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    41 ΤΑΚΑΤΟ ΛΕΜΕ !!!! Κ ΚΑΣΣΕΛΩ!!!!!!

  6. Εκει που μας καταντησε η ΝΤΠ του κουλισταν , ΔΥΣΤΥΧΩΣ καθε μερα θα ακουμε τετοια δυσαρεστα.Δεν υπαρχει κρατικη μεριμνα για αναξιοπαθουντες. δεν υπαρχει ενσυναισθηση. Ολα για το χρημα

Leave a Response