Ποιος μπορεί να τιμάει ένα τέρας της ανθρωπότητας; ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ διαμαρτυρίας προς την Ρωσική Πρεσβεία της Τουρκίας

Κοινοποίηση:
1

Είναι γεγονός ότι τον αιώνα που μας πέρασε, η ανθρωπότητα έκανε τεράστια άλματα στις επιστήμες, στα γράμματα στην τέχνη.
Eκτός oμως από διαπρεπείς ανθρώπους, ο αιώνας που μας πέρασε, μας άφησε ως κληρονομιά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Άλλα εγκλήματα τιμωρήθηκαν (όπως της ναζιστικής Γερμανίας) και άλλα επειδή τα έκαναν οι λεγόμενοι νικητές ή οι σύμμαχοι τους, πέρασαν στο απυρόβλητο (εγκλήματα «δημοκρατικά» όπως Χιροσίμα – Ναγκασάκι, Βιετνάμ και εγκλήματα «κομμουνιστικά» από αιμοσταγείς παράφρονες Μάο, Στάλιν, Ενβέρ Χότζα κλπ).

Διαχρονικά και με διαφορά, η μοναδική χώρα που εδώ και αιώνες αιματοκυλεί τους λαούς των οποίων κατέχει τις Πατρίδες τους, είναι η Τουρκία.

Δεν είναι κλισέ όταν λέμε ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο!

Ένας από τους πολλούς σφαγείς που έχει γεννήσει το τουρκικό έθνος, είναι και ο Μουσταφά Κεμάλ.
Ο Κεμάλ ευθύνεται για τον βίαιο και απάνθρωπο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων (Αρμένιων, Ασσύριων, Ελλήνων κλπ) και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Δυστυχώς όμως, τα συμφέροντα των ισχυρών είναι πάνω από την δικαιοσύνη.
Λεκέδες της ιστορίας όπως ο Κεμάλ, τιμούνται διότι έτσι επιτάσσει το συμφέρον.

Συμφέρον που στην Πατρίδα μας, επιτάσσει να υπάρχει «μουσείο Κεμάλ»!
Μουσείο δηλαδή ενός σφαγέα των Προγόνων μας που η ύπαρξη του, μας γεμίζει θυμό και αγανάκτηση.

2

Θυμό και αγανάκτηση μας γέμισε και η ανάρτηση στο Twitter της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία – προφανώς σε συνεννόηση με την πολιτική της εξουσία.

Γνωρίζαμε ότι μπολσεβίκοι και Τούρκοι συνεργάστηκαν για να ολοκληρωθεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά το να συνεχίζεις να περηφανεύεσαι 100 χρόνια μετά, για τα εγκλήματα που διέπραξες εις βάρος του ελληνικού Έθνους και ορθοδόξων πιστών και να χαριεντίζεσαι για την συνεργασία των προγόνων σου με τον Αρχισφαγέα και εγκληματία Κεμάλ, σε κατατάσσει αυτόματα απέναντι από εμάς

1

Κύριοι της Ρωσικής Πρεσβείας στην Τουρκία

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ένας μικρός Ελληνορθόδοξος Εθνικιστικός σύλλογος. Με μικρές δυνάμεις. Όμως με μαχητικότητα, με αγωνιστικό φρόνημα και κυρίως με υψηλά ιδανικά ου πηγάζουν από τον Τριαδικό μας Θεό.

Πριν λίγο καιρό τολμήσαμε να αντισταθούμε στην κατευθυνόμενη υστερία και να σας στηρίξουμε με πορεία, μοτοπορεία, ομιλίες και εκδηλώσεις (δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ), στην διαμάχη με την Ουκρανία και κατά προέκταση με την Παγκόσμια Νέα Τάξη και το ΝΑΤΟ.

Όμως τέτοιες δηλώσεις εκ μέρους σας δεν μπορούν να είναι αποδέκτες από κανένα Έλληνα που σέβεται την ιστορία του. Που σέβεται και τιμά τους προγόνους του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διεθνείς σχέσεις επιβάλλουν διπλωματικούς ελιγμούς, αρκεί να μην φτάνουν αυτοί στο στάδιο της κτηνωδίας.

Πόσο καλύτερο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και της ανθρωπότητας, εάν επικρατούσε η Ορθοδοξία και οι αξίες της στην κοινωνία, και όχι τα παγκοσμιοποιημένα πρότυπα που μας επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι επί αιώνες, η Ορθοδοξία πολεμήθηκε τόσο από το Ισλάμ όσο και από από τους παπικούς. Συνεπώς είναι συμφέρον όλων να αλληλοστηριζόμαστε ως Ορθόδοξοι λαοί.

Μετά τιμής

Ιερός Λόχος 2012

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. …….γυφτοσαρματης γκαβαρδινας το διποδο Κεμαλ υπο τις οδηγιες των γυφτοισπανων της θεσαλονικης…..γ@μω τον αθιγγανισμο τους.

  2. πουτιν θελατε οι ελληνες χουντικοι ε, λουστειτε τον χα χα χα

  3. Ρωτήστε και τον ιβαν σαββιδη της Ε.Ο. παοκ για αυτο το θέμα, ο οποίος ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑ στους σανοφάγους παοκτσήδες…. ΟΥΣΤ ρε γεωργιανοί μαφιόζοι….

    ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕΣ

  4. Ιερός λόχος χαχαχα, γελάει ο κόσμος μαζί σάς. Υγ: πολύ κρίμα ο πατριωτικός χώρος να απαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό από επικίνδυνα ημιτρελα άτομα, Καμία ελπίδα, ΔΥΣΤΥΧΏΣ

  5. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ.

Comments are closed.