«Πισώπλατη μαχαιριά» από τον κομιτατζή Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ : «Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία»

Κοινοποίηση:
borisof-1024x576

Σε μία ακραία επίδειξη κυνισμού και αγνοώντας παντελώς το μήνυμα αλληλεγγύης που εστάλη με τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ είπε το πρωί της Παρασκευής ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να βρουν τρόπο να βοηθήσουν οι ίδιες τους εαυτούς τους έναντι της Άγκυρας.

«Άδειασε» κυριολεκτικά την Ελλάδα

Σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Μπορίσοφ «άδειασε» κυριολεκτικά την Ελλάδα.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο δείπνο της Πέμπτης, «όλοι οι ηγέτες μίλησαν πολύ, πολύ πιο ήπια για την Τουρκία. Όλοι ανέφεραν ότι η συμφωνία (για τους μετανάστες) θα έπρεπε να συνεχιστεί και ότι η Τουρκία βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση.

Κανείς δεν μιλά πλέον για κυρώσεις και για εμπάργκο όπλων – το αντίθετο. Όταν υπάρχουν κυρώσεις, τότε η Τουρκία στρέφεται προς τη Ρωσία για να εξοπλιστεί, δεν σταματά».

Η πισώπλατη μαχαιριά του βούλγαρου Πρωθυπουργού κορυφώθηκε όταν πρόσθεσε ότι «είπα στους έλληνες συναδέλφους μου να βρουν τα εργαλεία να βοηθήσουν μόνοι τους εαυτούς τους. Τους υποστηρίζουμε μεν με όλους τους τρόπους, αλλά η Τουρκία διαδραματίζει σήμερα ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗ ?????ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΦΥΛΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ????? ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΝΕΥΟΥΝ !!!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ?????ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ !!!!!!!!

  2. Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΙΡΗΖΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΑΝ ΦΥΓΟΥΝΕ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΙ’ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ, , ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ , ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ & ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  3. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΚΡΕΤΙΝΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.ΓΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙ.ΓΑΒ!!!!!!!!!

  4. Μην ξεχνίόμαστε. Οι Βούλγαροι είναι τουρκικό φύλο.

  5. και εμεις εδω τους εχουμε και τα ταιζουμε τα ζωα τους κομιταντζιδες

  6. επρεπε ρε νουμερο να σου στειλουμε πακεταρισμενους καμμια 100000 λαθροπιθηκους για να ερθεις στα ισα σου ,..,.
    Να τα δουνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ μαλακες πολιτικοι που ετρεχαν να σας ενταξουν στην Ε.Ε

Comments are closed.