Ζάκυνθος: Εμπλοκή σε νέο τροχαίο για τον 30χρονο σεφ που κατηγορείται για τον θάνατο δύο νέων

Κοινοποίηση:
[360709] ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΞΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο ενεπλάκη ο 30χρονος σεφ που κατηγορήθηκε για τον θάνατο δύο νέων στην Πάτρα.

Πριν λίγους μήνες ο 30χρονος σεφ είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αρέθα στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Αυτή τη φορά, ο 30χρονος εμπλέκεται σε νέο τροχαίο στη Ζάκυνθο με έναν ντελιβερά να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο σεφ δεν εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα. Παρέμεινε μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και ο νεαρός διανομέας να πάρει το δρόμο για το νοσοκομείο.
Οι συνθήκες του τροχαίου στη Ζάκυνθο διερευνώνται, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως την ευθύνη σύμφωνα με τους μάρτυρες φέρει ο σεφ. Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Αμπελοκήπων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής – ντελιβεράς πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ο 30χρονος Πατρινός σεφ ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (του έχει αφαιρεθεί) τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Δεν εγκατέλειψε το θύμα, παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσει η Τροχαία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο τραυματισμένος ντελιβεράς έκανε ήδη χειρουργείο στα άκρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφού δεν ξέρει να οδηγεί είναι επικινδυνος τι το θέλει να σκοτώσει αθώους ανθρώπους?

  2. Ρε δε φοβαται το νομο ο Ελληνας που εχει 5 φραγκα? Δεν το εχετε καταλαβει ? Δεν ηθελε να οδηγησει απλα εβγαζε το αυτοκινητο του απο το γκαραζ γιατι ειδε μια διαρροη και φοβηθηκε μη πλημυρισει το υπογεια . Και τελος. Αθωος αλλα να προσεχει την αλλη φορα. χα χα χα

  3. Μαλλον σνιφαρει…..σεφια! Διαφορετικα σ αυτη την ηλικια δεν εξηγουνται τα…κατορθωματα του! Καλη…θεραπεια!

Comments are closed.