Πετάχτηκε και ο Άδωνις! Τι είπε για την κόντρα Πλεύρη – Πολάκη

Κοινοποίηση:
Άδωνις Γεωργιάδης

Πετάχτηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης να πάρει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης είχε υποστηρίξει στην ανάρτησή του πως δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ στη μητέρα του 83 ετών παρά το γεγονός ότι είχε συμπτώματα. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του.

Και κάπου εκεί πετάχθηκε και ο επί παντός επιστητού Άδωνις Γεωργιάδης και έγραψε στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», ενώ πρόσθεσε σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…….ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΓΕΛΟΙΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΗΣΥΧΟ

  2. Σαν την κλανιά παντού πετάγεται ο τσουτσέκις

  3. Χάσου μ@λακα της συμφοράς δολοφόνε ….Ρε γελοίε χαραμοφάη φέρτε τα φάρμακα… ανίκανα λαμόγια.

  4. Αντε και γ……γιδι ερπετο εχεις και αρχαιο ονομα τρομαρα σου! Στη ψαθα θα ψωφησεις λαμογιο! Βρωμας δεν τοχεις παρει χαμπαρι? Ζεχνεις που λει κι ο λαος!
    Καταστρεψατε τη ΝΔ βωθροτομαρα ε βωθροτομαρα!

  5. Πετάχτηκε ο κωλοσφυρήχτρας- κλανοσφυρήχτρας!! τι πετάγεσαι , μπόχα αναδύεις γίδι

Comments are closed.