ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Κοινοποίηση:
peiraias_ktirio_03

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Η επιχείρηση συνεχίζεται, καθώς οι άνθρωποι της πυροσβεστικής επικοινωνούν με άνθρωπο που βρίσκεται εγκλωβισμένος.

Προσήχθησαν επτά άτομα, ο εργολάβος πέντε εργαζόμενοι και ο οδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο κτήριο υπάρχει εγκλωβισμένος ένας άνδρας.

Το πρωί της Τρίτης 16/4 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για κατάρρευση παλαιού κτηρίου στον Πειραιά.

Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Οι συδικαλάρες τουρίστες τί λένε; Όλα καλά; Αν σκοτώνονταν κάνα αριστερό 2ποδο, θα μας είχαν πρήξει τα μέζεα.

  2. Καταρχήν καλό παράδεισο κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι που προσπαθούν τίμια να βγάλουν ένα μεροκάματο να ζήσουν με αξιοπρέπεια οι ίδιοι και η οικογένεια τους.

    Το σημαντικότερο όμως είναι όταν δεν ξέρουμε κάτι καλό είναι να μην μιλάμε…

    Φυσικά και επιτρέπεται η δεύτερη δουλειά ακόμα και αν είσαι δημόσιος υπάλληλος υπό προυποθέσεις για αυτό παίρνεις έγκριση (ναι/όχι) από την υπηρεσία σου.

    Πόσοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται σε παραπάνω από μια δουλειά για να ζήσουν?

    Η μήπως δεν γνωρίζετε ότι μια οικογένεια στις 15 κάθε μήνα δεν έχει τα χρήματα για να αγοράσει τα βασικά από ένα σούπερ μάρκετ/παντοπωλείο/λαική αγορά

    Για αυτό φταίτε ΕΣΕΙΣ όλοι που ψηφίζετε αυτούς που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια

    ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και κάθε επόμενο

    Έχετε αναρωτηθεί όλοι σας γιατί οι πολιτικοί (βουλευτές) από το 74 έως σήμερα δεν έχουν δεχτεί έλεγχο από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές στα περιουσιακά τους στοιχεία (ακίνητα/καταθέσεις) πριν/μετά?

    Όταν δεχτούν κάτι τέτοιο τότε θα μου αποδείξουν ότι είναι τίμιοι και καθαροί

  3. Παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα κ δε ξέρουν αν θα γυρίσουν ζωντανοί η αρτιμελείς μετά την περιπολία τους, κι όλα αυτά για 850 με 900€… πώς θα ζήσει αξιοπρεπώς μια οικογένεια με τέτοιους μισθούς ρε μου#νόπ@ν@ πολιτικοί, υπουργοί, βουλευτές κ αρχηγοί σωμάτων?? Ο άνθρωπος για να μη μπει στη διαφθορά, την κλεψιά κ την πουστιά στα ρεπό του πήγαινε για μεροκάματο. Καλό Παράδεισο 🙏🏻

    1. Ωραία λογική. Δηλαδή όταν ένας ζαχαροπλάστης π.χ. βγάζει λίγα, πρέπει π.χ. να κάνει τον οδοντίατρο. Μάλιστα. Ή θα κάνω παράνομα π.χ. τον οδοντίατρο (ενώ δεν ξέρω), ή θα κλέψω σαν ζαχαροπλάστης π.χ.. Ή μου δίνετε παραπάνω, ή αρχίζω και πουλάω σκόνη σαν μπασκίνης. Μάλιστα. Μήπως να φύγεις απ’ το Δημόσιο αν δεν σ’ αρέσει; Λέω εγώ.

  4. Συλλυπητήρια για το παλικάρι τον αστυνομικό, ο Κούλης νοιάζεται για σας, να το ξέρετε, μη κοιτάτε που δεν το δείχνει, είναι λίγο απασχολημένος με τους πούστηδες, την άλλη τετραετία θα (που)στρώσουν τα πάντα όλα.
    Μισέλ μιζαμπλί πες μας τώρα το παραμυθάκι σου, γελοίε.

    1. Φταίει ο κούλης όταν ο κάθε μ… πειράζει δομικά στοιχεία (δοκάρια, πλάκες, κολώνες, φέρουσες τοιχοποιίες κ.τ.λ.); Νούμερο.

  5. Καλο Παραδεισο στον τιμιο αστυνομικο που συμπληρωνε τα προς το ζειν! Μην πολυεχουμε λοιπον και πολλες απαιτησεις απο ανθρωπους του νομου των 800 ευρω! Ετσι Μιχαλατση υποργαρα?

    1. Βλέπεις τι λες; Ποιος του είπε να κάνει τον πολιτικό μηχανικό; Εγώ που δεν ξέρω από αεροπλάνα, θα πάω να κάνω τον πιλότο; Ρε πάτε καλά;

      1. Στο φορτηγό μέσα έκανε τον πολιτικό μηχανικό;Μήπως ήταν οδηγός,βλάκα;

        1. Την έννοια της επίβλεψης από μηχανικό την ξέρεις; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε επίβλεψη, είτε στο φορτηγό, είτε στο μπαλκόνι, παράνομος και με ευθύνη σου είσαι εκεί.

    2. Ακριβώς διότι άλλοι επιλέγουν άλλο δρόμο, ολοι ξέρουμε κι όλοι γνωρίζουν!!!!
      Ο Θεός να τον αναπαύσει. Συλλυπητήρια στους οικείους του, θερμά.
      Κι εγώ, αυτό που έκανε κάνω…..

      1. Kι’ εγώ όπου θα βλέπω μαύρη… εργασία από Δ.Υ., θα στέλνω το ίκα για πρόστιμα! Ο νόμος είναι νόμος.

Leave a Response