Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικής ταυτότητας

Κοινοποίηση:
demi1

Μια αποκάλυψη – σοκ έκανε πριν μερικές ώρες η Demi Lovato μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε come out ως non binary, ενώ πλέον θα χρησιμοποιεί την αντωνυμία “they” και όχι το “She” που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ως γυναίκα.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως οι non-binary άνθρωποι είναι εκείνοι οι οποίοι δεν ταυτίζονται ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες και δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες φύλου.

«Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι περισσότερα από τη ζωή μου σε όλους. Είμαι περήφανη που σας ενημερώνω ότι ταυτίζομαι ως non-binary και θα αλλάζω επίσημα τις αντωνυμίες μου. Χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες “αυτοί” αντιπροσωπεύεται καλύτερα η ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου», έγραψε η Demi Lovato στο twitter.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ροζ τρίγωνο και στα τρένα , ήταν τρελός ο Χίτλερ είπατε; Αυτός και η Ιαπωνία μόνο αντιστάθηκαν και πολέμησαν την ΝΤΠ !

  2. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ο Τσιπρας φταιει.

  3. ο,η,το..αύριο θα αυτοπροσδιορίζεται και ως σκύλος???ρε τι ζούμε!!αυτη τη πρόοδο θέλουν:αλλαγες φύλου και πανσεξουαλισμο…

  4. ΚΑΜΑΤΩΣΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
    Ε ΡΕ ΠΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

  5. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ.

  6. Ο/Η Για εμβολιο ταριχευσης ειναι ολοι του χωρου απ'ολο τον πλανητη. λέει:

    Το ειδε ονειρο στον υπνο της μετα την πρεζα………..καμμενο εγκεφαλο εχουν ολοι τους και τα ”ταγαρια” ολου του πλανητη τους χειροκροτουν κιολας.

  7. Αντε με την κάθε βρωμιαρα ανώμαλη, δεν πάει να γίνει και σαρανταποδαρουσα χ#στ&κ@με.

  8. Όλες οι ατάλαντες πλακομ…δες με autotune γίνονται διάσημες γιατί διαπρέπουν σε κρεβάτια και πάρτι με ούζα…

  9. Τόσο μπερδεμένη χαοτική σαλάτα δε γίνεται…και τι δεν έβαλε μέσα. Κι όλο το ζήτημα της ήταν το…μνι της και ο πάτος της…όλος ο προβληματισμός της αυτός ήταν! Στο μεταξύ όλοι οι άλλοι είχαν την έννοια της, μα θα είναι “αυτή”, “αυτό”, “αυτοί”, “το”; Τώρα που η κάλπη έβγαλε το “they” όλοι ηρεμήσαμε…τι ανακούφιση……
    …Τι έχουν πάθει ρε παιδιά αυτά τα δίποδα; Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται…

  10. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚ.

  11. Κατά τ’ άλλα πήγε στον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτιστεί Χριστιανή και αποκάλυψε μόνη της πως είναι Εβραϊκής καταγωγής από την μεριά της μάνας της.

    Άσε κοριτσάκι, σε πήραμε είδηση από χρόνια πριν ότι είσαι και εσύ μέρος της σκοτεινής τάξης της λεγόμενης Οικουμενισμός, Πανθρησκεία, και Παγκοσμιοποίηση…

    Γονείς, μακρυά τα παιδιά σας από τέτοια πρότυπα!

    1. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΖΙ SURVIVOR ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ. ΑΥΤΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ.

Comments are closed.