Παράνοια του “νεοΠρεσπίτη” Κασσελάκη: Να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα ελληνικά σχολεία! Σιγά – σιγά λοιπόν μαθαίνουμε και τις πολιτικές θέσεις του, οι οποίες δεν συνάδουν με τα εθνικά μας συμφέροντα!

Κοινοποίηση:
kaselakis

Την ώρα που οι Αλβανοί έχουν συνάψει εμπροικές συμφωνίες και εξοπλιστικά προγράμματα με τους Τούρκους και ο Ερντογάν εξαπλώνει το μουσουλμανικό τόξο μέχρι τα Τίρανα, ο Κασσελάκης θέλει τη διδασκαλία της αλβανικής ως δεύτερης γλώσσας επιλογής.

Άλλος «νεοΠρεσπίτης» αυτός. Ο Κασσελάκης ακολουθώντας την γραμμή Τσίπρα – Κοτζιά που έδωσαν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια, ο Κασσελάκης πρότεινε να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία και τα ελληνικά στην Αλβανία…

Ο άνθρωπος ή είναι διπλωματικά άσχετος και αδαής ή όντως είναι επικίνδυνος. Σε μια χρονική περίοδο που ο Έντι Ράμα κρατάει φυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη προτείνει να βάλουμε τα Αλβανικά στα ελληνικά σχολεία! Την ώρα που οι Αλβανοί έχουν παραδοθεί στην αγκαλιά του Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να θέσουμε σε κίνδυνο την εθνική μας υπόσταση, δήθεν για να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι φίλη με τους γείτονές της.

Την ώρα που οι Αλβανοί έχουν συνάψει εμπροικές συμφωνίες και εξοπλιστικά προγράμματα με τους Τούρκους και ο Ερντογάν εξαπλώνει το μουσουλμανικό τόξο μέχρι τα Τίρανα, ο Κασσελάκης θέλει τη διδασκαλία της αλβανικής ως δεύτερης γλώσσας επιλογής.

Όπως εξήγησε κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα, θα πρέπει να δούμε και με διαφορετικούς τρόπους, πιο δημιουργικούς τις σχέσεις των δύο χωρών. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ως παράδειγμα το θέμα της επιλογής δεύτερης ξένης γλώσσας.

«Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε τα αλβανικά ως μια γλώσσα επιλογής. Όπως και η Αλβανία έπρεπε να έχει ως γλώσσα επιλογής τα ελληνικά. Σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας».

Σιγά – σιγά λοιπόν μαθαίνουμε και τις πολιτικές θέσεις του κ. Κασσελάκη οι οποίες δεν συνάδουν με τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κ.Τσιτούνας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Να διδαχθούν τα παιδιά μας στα σχολεία την αλβανική γλώσσα?.Μία χώρα που δεν έχει πολιτισμό, παιδεία ούτε καν θρησκεία! Α ρε Κασσελάκη βίτσα που θέλεις!

  2. Γιατι αραγε το ξεστομισε;
    Μαλλον τον πηδαει κανενας αλβανος κι ειπε να στηριξει τη γειτονα χωρα.
    Ειχαμε τον ενα πανιβλακα κι εδωσε το δαχτυλιδι στον αλλο πανηλίθιο.
    Φυσικα διαθετουμε κι εναν μπετοβλακα στη κυβερνηση που για καλη του τυχη εχει μια τετεια αντιπολιτευση

  3. Βαλτε του ενα κοκκαλι στον κ@λο μπας και ικανοποιηθει

  4. χα χα χα . Εγω προτεινω να γινουν υποχρεωτικα τα Αλβανικα στο Ελλαδισταν και προαιρετικα τα Πακιστανικα και τα Τουρκικα. Στην Αλβανια δεν χρειαζεται να μαθουν Ελληνικα θα μιλαμε εμεις Αλβανικα.

  5. * Μηπως θυμοσαστε, τι εγινε οταν στο Υπουργειο Παιδειας, ηταν η Γιαννακου και ο Καλος; Ψηφιστηκε -υπαρχει και το ΦΕΚ- η εκμαθηση της Τουρκικης γλωσσας, σε ολα τα σχολεια! Επειδη ομως υπηρξαν εντονες αντιδρασεις, παραμυθιαζαν τους Πολιτες λεγοντας τους, οτι θα αφορα μονον καποιες περιοχες!

    * Με υπουργική απόφαση των χριστιανών κατακτητών εισάγεται η υποχρεωτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσης στα Ελληνικά σχολεία!

    http://www.hellenicreligion.org/doc/tourkikiglosa.htm

    * ΦΕΚ Φύλλο 867/10-06-2006: Η Τουρκική Γλώσσα, στα Ελληνικά σχολεία!!!

    https://maccunion.wordpress.com/2012/09/23/%CF%86%CE%B5%CE%BA-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF-86710-06-2006-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB/

    * Στο μεταξυ οι Αλβανοι, χρονια τωρα μιλουν για μειονοτητα και μαλιστα θελουν, να δημιουργησουν κομμα! Και φυσικα, αμετρητα προβληματα!

  6. Τι λες βρε τούβλο;Ολοταχώς στο 3% εκτός αν σε διώξουν το συντομότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ φυτευτε καταστροφέα γιατί από μπαρουφα σε μπαρουφα το πας και χαίρεται ο Κυριάκος

  7. Καλά είπε ο Κασέλ ρε σεις. Ήρθε η ώρα να τους καταπιούμε, να ενσωματώσουμε όλη την Αλβανία. Σε 50 χρόνια θα μιλάνε Ελληνικά όλοι τους!

  8. Κανενας Τσιπρας και Κοτζιας δεν εδωσε το ονομα Μακεδονια.Εκτος απο καφροι ειστε και ψευτες.Σκετο Μακεδονια λεγοταν η ΦΥΡΟΜ απο 147 κρατη και ηταν δουλεια του πατρος Μητσοτακη.Απλα επρεπε να γλυτωσουμε τα χειροτερα.Αλλη αξια εχει το Βορειος και αλλο το σκετη.Φατε εσεις το Τουρκοτζιαν,την αποστρατικοποιηση,χαιρετιστε το Αιγαιο,που χανετε και αφηστε την διπλωματια για αλλους.Α!Εγω τωρα πώς ακουσα οτι εγινε προταση και στην Αλβανια γλωσσα επιλογης τα Ελληνικα;

  9. Καλα μεχρι και την δεκαετια του 60 αλβανικα μιλουσε η μιση ελλαδα,απο αργολιδα,βοιωτια,μεσογεια,αργοσαρωνικο,κορινθια, ειδικα οι γυναικες και γριες δεν ηξεραν ουτε λεξη ελληνικα, ρωτηστε κανα αρβανιτη γερο να σας πει,στα κρυφα βεβαια γιατι φανερα δεν τα λενε,στην θηβα δε λεγεται οτι 1980 πεθανε η υπεργηρη 100 χρονων που δεν ηξερε λεξη ελληνικα

    1. Σεβασμός στους Αρβανίτες. Είναι αυτοί που δώσανε το περισσότερο αίμα για την ελευθερία αυτού του τόπου.

  10. Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτή την χώρα δεν πάει άλλο

  11. Αλλη μια παρακρουση απο το φιλο αλβανικό Συριζα.

  12. Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα απο το κομμα της αρλουμπολογιας , που αλλαξε αρχηγο αρλουμπολογο και ψωνισε αλλον χειροτερο!!! Αντε ρε τραβα πισω στην Αμερικη η ακομα καλυτερα πηγαινε στον Ραμα να σου κανει φροντηστηριο της αλβανικης !! Εμεις δεν θα παρουμε!! Αντε ολοταχως στο 3% , γιατι μας εχετε φλομωσει στην σκατιλα!!

  13. ΡΕ συριζαιοι οι προγονοι της ιδεολογιας σας το 1940 -44 ηταν ανδρες με βαρια αρχ@@@δια και ηταν στα βουνα κυνηγωντας τους ναζογερμαναραδες [ ασχετα τι εκαναν το 46-49 τα χρονια της ντροπης για την ελλαδα ] και οι απογονοι αυτων του 40-44σημερα εχουν εκλεξει εναν πουθενα εναν απεσταλμενο καπιων ανθελληνα και που@@@ρα να κυβερνηση την ελλαδα με στοχο να αφανισουν την ενδοξη χωραμας !!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    1. στα βουνα πηγαν τα κουμουνια για να συνεργαζονται κρυφα με τους ναζι…οι ναζι ειχαν 2 προσκυνημενους δουλους…τους δεξιους στα φανερα και τους αριστερους στα κρυφα…ποτε κανενας κουμουνιστης δν σκοτωσε ουτε κατα λαθος εναν γερμανο στρατιωτη…γιαυτο εγινε και ο εμφυλιος με τα οπλα των ναζι στα χερια των κουμουνιστων…ειχαν κανει συμφωνια να τους δωσουν οπλα να σκοτωσουν τους ελληνες πατριωτες…τη μονη αντισταση που εκαναν τα αριστερα ναζιδια ηταν εναντιον της ελληνικης αντιστασης!

  14. Έτσι πράκτορα Casell,συνέχα το έτσι,μέχρι να διαλυθεί τελείως το λουγκροκόμμα σας.Ζήτα να γίνουν και τα τουρκικά επίσημη γλώσσα,έχει και πιο κάτω ο κατήφορός σας

  15. Αν ήταν η μοναδική γκάφα, θα το προσπερνούσα σαν απειρία.
    Δυστυχώς από την μία γκάφα στην επομένη, πάει πολύ πια.
    Κύριε Κασσελάκη κατέβα από το καλάμι & σταμάτα την μπουρδολογία.
    Να σκέφτεσαι πριν μιλάς.

  16. Ε ρε Μεταξα και Μανιαδακη που θελετε.

    1. Ξερονήσια και εξοριες, για να στρώσουν θα συμπλήρωνα.

  17. Εβραίος μισέλληνας από την Κρήτη (όπως οι Μητσοτάκηδες, Βενιζέλοι και λοιποί), δεν με εντυπωσιάζει αυτό που είπε. Έπρεπε να ζητήσει και την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας.

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΠΟΥ ΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ

    2. σεβασμος στον Εθναρχη Βενιζελο, εσυ ανθελληνα τρελοχουνταιε

  18. Φαίνεται τον σμπρώχνουν τα τηγάνια τον πουσταρά.

  19. Γιατί δεν προτείνει και τα καλιαρντά ως γλώσσα επιλογής; Όχι στις εξαιρέσεις και τους αποκλεισμούς. Γαμω την τρύπα σας βρωμοπουστες.

Comments are closed.