Παναγιώτης Σταμπουλίδης: “Kαταστροφικό για όλους ένα τρίτο lockdown” Τι είπε για τα πολλαπλά SMS

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Ανησυχία στους ειδικούς και στο κυβερνητικό επιτελείο προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού του Σαββάτου στους εμπορικούς δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

«Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης κληθείς να σχολιάσει τις ουρές και τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες Σάββατο στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους των δύο πόλεων.

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει», τόνισε κ. Σταμπουλίδης.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

«Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών», διευκρίνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΟΣΑ SMS ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΛΙΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ!!! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΜΕ ΜΝΜ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΠΑΛΙΟ ΓΕΛΑΔΙ

  2. Όταν είσαι ηλίθιος και αυτά που σχεδιάζεις πάνε κατά διαόλου ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους. Ήταν ηλίθιο ότι βάλανε ένα 2ωρο για μετακίνηση και ψώνια στην Αθήνα. Μόνο για να κατέβεις στο κέντρο της Αθήνας με την συγκοινωνία θέλεις τρία τέταρτα με μία ώρα (ας πάει ο κύριος αυτός να περιμένει σε στάση και το λεωφορείο να έρθει μετά από 1 ώρα και μετά συζητάμε) και για να επιστρέψεις το ίδιο. Μιάμιση με δύο ώρες για να πας και να γυρίσεις το λιγότερο. Πότε θα προλάβεις να δεις, να δοκιμάσεις και να αγοράσεις στα μαγαζιά? Και αν έχει ουρά έξω από το μαγαζί και περιμένεις μισή ώρα? Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3ωρο να μην πω 4ωρο.

  3. αφου ερεθιζεστε με την πασοκαρια της ΝΤΠ τον γκομενο κουλη και τα 6 μαιμου κομματα της βουλης γιατι διαμαρτυρεστε ? καθιστε σπιτια σας μασκαρεμενοι τουλαχιστον μεχρι να πεθανει ο gates.

  4. Ασχημομούρικο βοοειδές δεν θα μας πείς εσύ πόσες φορές θα βγαίνουμε! Στην τελική όποιος φοβάται να κάτσει σπίτι του. Μας πρήξατε τόσους μήνες με τις μάσκες τα μηνύματα και τα ωράρια κυκλοφορίας. Θέλεις να πας στο περίπτερο κάτω απο το σπίτι σου και κάνεις ολόκληρη διαδικασία, ταυτότητες, μάσκες, μηνύματα, τσουρέκια μας τα κάνατε! Έχουμε και άλλα προβλήματα να ασχοληθούμε σοβαρότερα απο τον κωλοιό!

Comments are closed.