Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη απάντησή του για τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη

Κοινοποίηση:
panos-mouzourakis

«Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης ήμουν συγκινημένος», είπε ο Πάνος Μουζουράκης

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον γάμο του στην Αίγινα με την Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τι ζούμε πάλι, ρε» στο θέατρο Άλσος, οι συντελεστές έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την παράσταση. Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στους ρεπόρτερ για τον γάμο του ενώ ξεκαθάρισε και για το βίντεο που ανέβασε πριν τον γάμο του και προκάλεσε αναστάτωση στα πάνελ.

«Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης ήμουν συγκινημένος. Το βίντεο ήταν πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισα τη θέση μου… Άμα ακούσετε το ποίημα, τα λέει όλα» τόνισε ο καλλιτέχνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χ#στήκαμε κι η βάρκα γέρνει…τραγουδιάρη της πλάκας…που έκανε κι η μυίγα κώλο και θέλει να χ#σει τον κόσμο όλο….Άντε και με το καλό το….διαζύγιο μα άργησες ήδη!!

  2. Γιατί θα πρέπει να ξέρουμε τι κάνει αυτός ο ατάλαντος που όταν τραγουδάει έχεις την αίσθηση ότι ρευεται ασυστολα ή γκαριζει.

Comments are closed.