ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΠΗΡΕ ΤΑ… ΒΟΥΝΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίηση:
6165908-1024x683

Τα «ορεινά» της Βουλής επέλεξε για την πρώτη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο υπουργός Μεταφορών που διατυμπάνιζε την ασφάλεια του σιδηρόδρομου λίγες ημέρες πριν την τραγωδία των Τεμπών.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές:


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ωραιοι βο(υ)λευτες…Ολοι παιζουν με τα κινητα ή τα ταμπλετ…..

  2. Με τα κινητά στα χέρια και παίρνουν 10.000 ευρώ τα μουνόπανα και χρεώνουν τον φτωχό κόσμο.Λαέ της Ελλάδος Αθηναίοι πολεμιστές απόγονοι των ηρώων σπάστε την Ανθελληνικη βουλή.

  3. Έχεις δίκιο ‘Εφεδρε`.Δεν θέλουν να ρίξουν κανένα διότι τους ενδιαφέρει ο βουλευτικός μισθός και οτιδήποτε άλλο απορρέει απο το να είναι κάποιος βουλευτής.Έπειτα έχουμε και την Ευρωβουλή.Ακόμα περισσότερα λεφτά-25000 ευρώ ο μήνας!-και άλλα.Οποιος είναι γλοιώδης,ποταπός,φερέφωνο κυβέρνησης και προδότης της χώρας κερδίζει.Δες τον υποψήφιο Αυτιά για ευρωβουλευτής.Όσοι τους εξυμνούν,αμοίβονται.Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα ούτε οι άνθρωποι αν ζήσουν ή πεθάνουν.Μόνο το χρήμα!

  4. Η αλλη εκρυψε το κινητό της πίσω από χαρτιά για να μη φαίνεται ότι παίζει με αυτο, Γαμω την ξευτιλα μας με αυτούς που ψηφίσαμε

  5. Παρακολούθησα επί ώρες τήν Συνεδρίαση της Βουλής χθες. Δέν έδειξαν ποτέ τόν Καραμανλη στό Κανάλι της Βουλής !

  6. Τα πράγματα είναι απλά. Αν οι Αντιπολιτευόμενοι ήθελαν να δείξουν την πραγματική αντίρρηση τους σε όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Ελλάδα, κυρίως όμως για τις 57 δολοφονίες στα Τέμπη, & τις προσβολές στα Θύματα, κατά την διάρκεια της σαχλής Εξεταστικής, θα είχαν παραιτηθεί ομαδικά & θα προκαλούσαν Εθνικές Εκλογές.
    Οι ίδιοι άχρηστοι Αντιπολιτευόμενοι, δεν κατάφεραν να εκδώσουν ένα ενιαίο Πόρισμα της Εξεταστικής, θα ρίξουν τον Μητσοτάκη?
    Θα συσπειρώσουν την ΝΔούλα & ενωμένη θα πάει στις Ευρωεκλογές.
    Μπράβο βρε Ανδρουλάκη, δεκανίκι του Κούλη.

  7. Αλήτες κοροϊδεύουν ξανά τον ηλίθιο Έλληνα. Αφού αυτό το στόρι το ξέρουν μέρες, αν ήθελαν πραγματικά να ρίξουν τον Κούλη θα το έκαναν με την ψήφιση των πολύχρωμων λέγοντας όχι στην ψηφοφορία αφήνοντας τον πορδηπουργο παγωτό. Μην τρώτε άλλο σανό από αυτούς τους Αλητάμπουρες. Ξυπνήστε

Comments are closed.