ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε ΙΧ πρέπει να το διαβάσετε! Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα για…

Κοινοποίηση:
πολυ-σημαντικο

Η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε διασταύρωση των στοιχείων των οχημάτων τα οποία διαθέτουν οι φορολογικές αρχές και το υπουργείο Μεταφορών με

τα στοιχεία που έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Έτσι όσοι έχουν ανασφάλιστα ΙΧ θα λάβουν στο Taxisnet ένα τυποποιημένο μήνυμα με το οποίο θα ενημερωθούν ότι εντοπίστηκαν ως κάτοχοι πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων.

Τα πρόστιμα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ανέρχονται σε:

100 ευρώ για δίκυκλα έως 250 κυβικά,
150 ευρώ για δίκυκλα άνω των 251 κυβικών,
200 ευρώ για αυτοκίνητα έως 1.000 κυβικά και
250 ευρώ για αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ , ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΤΟΥΣ . ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ .

  2. προς:Argyros
    Μιλά για τα ανασφάλιστα οχήματα και ΟΧΙ για εκείνα που έχουν απλήρωτα τα τέλη..
    Αρα καλώς πληρώνεις τα τέλη του οχήματος σου , γιατί αν όχι.. θα σου έρθει ραβασάκι …όπως και αυτο που έρχεται Όντως για τα ανασφάλιστατα τα τελευταία 2 χρόνια στο τaxisnet.
    Προσοχή:
    Εάν στην αρχή του έτους πληρώσεις τα τέλη του αυτοκινήτου σου και υποθετικά την 1η φλεβάρη λήξει το ασφαλιστήριο σου και δεν το ανανεώσεις.Και λές τους επόμενους μήνες δεν θα το κυκλοφορήσεις .Τότε γίνεται γνωστό στην βάση δεδομένων του Υπουργείο Συγκ. ότι το τάδε όχημα έιναι ανασφάλιστο και έπειτα απο άγνωστο χρονικό διάστημα κάνουν διασταύρωση δεδομένων με την αντίστοιχη βάση δεδομόνων των αυτοκινήτων που είναι σε κυκλοφορία “δηλ αυτών που δεν ΈΧΟΥΝ καταθέσει πινακίδες ” Αρα στο σύστημα φαίνεται ότι εφόσον έχεις πληρώσει τα τέλη το ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ και είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ..

  3. Άλλη Μια διευκρίνηση…. με τι έρχονται..; Γιατί το διαβάζω τουλάχιστον 2 χρόνια..

  4. Μια διευκρίνηση…δηλαδη με 200 γλιτώνεις όσα τέλη κυκλοφορίας δεν έχεις πληρωσει; Γιατί πληρώνω 690 το χρονο; να μην ξαναπληρωσω

Comments are closed.