ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ! Κούλης και Σακελλαροπούλου δεν έστειλαν συλλυπητήρια για τον Ραΐσι

Κοινοποίηση:
mitsotakis-sakellaropoulou

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα συνεχίσει να ανήκει στη Δύση. Ωστόσο, πότε κανένας πρωθυπουργός δεν διανοήθηκε να μετατρέψει την Ελλάδα σε… εχθρό της Ανατολής επειδή ακριβώς ανήκει στη Δύση.

Δυστυχώς, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και σε αυτό το ζήτημα αποφάσισε να παραβιάσει την εθνική κόκκινη γραμμή και να χαράξει μια προσωπική στρατηγική, που κινδυνεύει να οδηγήσει την Ελλάδα απέναντι σε ένα μπλοκ χωρών.

Μετά τη Ρωσία, με την οποία ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο λόγω του ουκρανικού μετώπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μας βάλει σε μέτωπο και με το Ιράν.

Συγκεκριμένα, μετά τον χαμό του προέδρου και του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, ο πρωθυπουργός αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έστειλαν επιστολή συλλυπητηρίων προς την Τεχεράνη. Αντίθετα, η κυβέρνηση αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η στάση της Αθήνας θυμίζει πολύ αυτήν των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς το λακωνικό ανακοινωθέν, που έφερε την υπογραφή του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον, Μάθιου Μίλερ, δεν περιείχε σημάδια θλίψης για την απώλεια του Ραϊσί.

Υπενθυμίζεται πως το 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ουάσινγκτον, είχε υποστηρίξει τη δολοφονία Σουλεϊμάνι από τις ΗΠΑ, προκαλώντας την οργή του Ιράν έναντι της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι τρομερή η υποτέλεια απέναντι στις ΗΠΑ και κυρίως απέναντι στο Ισραήλ. Αρνούνται να δουν την αλήθεια. Ότι το Ισραήλ αντιμετωπίζει θέμα επιβίωσης. Βασικα στηρίζει τον Νετανιαχου, για τον οποίο εχει εκδοθεί ένταλμαα σύλληψης. Αυτοί που σκότωσαν τον Πρόεδρο του Ιραν, διότι δυστυχώς περί δολοφονίας πρόκειται, δεν υπολόγισαν καλα τα πραγματα, ούτε εκτίμησαν σωστα τις καταστασεις. Όλο το Ιραν αυτή τη στιγμή στηρίζει τον νεκρό Πρόεδρο και τον Πνευματικό Ηγέτη. Όλο το Ιραν είναι στους δρόμους και θρηνεί. Επομένως, ποιοι θα ξεσηκωθούν εναντίον του καθεστώτος. Ο σιωνισμός με τη μορφή που ξέραμε μέχρι σήμερα έχει ηττηθεί. Αύριο ίσως βρεί μια αλλη μορφή. Δεν είναι τυχαίο, που Ιρλανδία, Νορβηγία και Ισπανία, τώρα, αυτή τη στιγμή ανσγνωρίζουν το Παλαιστινιακό Κρατος. Είναι σαν να συμμετέχουν στο πένθος για τον Ραισί. Είναι σαν να δέχονται την εκδοχή της δολοφονιας. Είναι λαθος που δεν έστειλε η κυβέρνηση συλληπητήρια. Δείχνει το φόβο και την ανασφαλεια της, απέναντι σε ότι έρχεται. Δείχνει την εξαρτησή της από τον Νετανιαχου, που δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο στο Ισραήλ και επιβεβαιώνει τη πρόβλεψη ότι ο Μητσοτακης θα φύγει. Ερχονται γεγονότα εδώ και αυτός θα φύγει

  2. Μητσοτάκη θυμάσαι όταν μας πτώχευσαν ποιός μας έδινε πετρέλαιο να ζεσταθούμε και να κινηθούμε;Αυτές οι μέρες των περιορισμών θα ξανάρθουν αλλα μην ακουστούν τότε παράπονα έλληνα κορόιδο

  3. Εχει προβλημα ψυχικης υγειας εκτος απο δοσιλογος! Εδω πεθαινει ο χειροτερος μας εχθρος και λεμε συλληπητηρια! Οσο για τη κα προεδρο οτι της πει κανει!

  4. ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ?… ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΛΗΡΩΣ. ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ. Κ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΤΥΟΣ ΑΚΟΥΤΕ ΣΟΥΖΑ. ΧΑΧΑΧΑΧ

Comments are closed.