ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;;; Δύσκολες ώρες για τον αντιδήμαρχο του Μπακογιάννη: Δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του στο baden baden

Κοινοποίηση:
4BFD21CB-F136-452E-ADD4-BF20105ABC4A

Η πανδημία έχει κάνει την ζωή δύσκολη όλων μας. Καθημερινά συμπολίτες μας αγωνιούν έξω από τις εντατικές για τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ πολλοί δεν τα βγάζουν πέρα με τις βασικές ανάγκες.
Ένας ακόμα χτυπημένος από την πανδημία, είναι ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος. Η νοσταλγία για το σπίτι του στην παραμυθένια συνοικία Μπάντεν Μπάντεν στην Γερμανία και η αγαπημένη του Aston Martin, του λείπει πολύ.

Τόσο, που αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας με μια ανάρτηση δίπλα στο πολυτελές όχημά του.
Δείτε την ανάρτηση εν μέσω lockodown και πανδημίας:

9D11C1BF-44E0-49F1-A925-448F180A7D65

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ακου ρέ ξεγάνωτε ντενεκέ.Πάρε μαζί σου στόν Μέλανα Δρυμό τόν βλαχοδήμαρχο τόν κρετίνο Ντορογιό καί όλο τό Μητσοτέικο σκατόσογο καί ξεκουμπιστείτε από τήν Ελλάδα,τήν οποίαν ρημάξατε καί κατακλέψατε.Αι σιχτίρι.
    ΕΙΣ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
    Γιαάννης Λάκων

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ ΤΟΥ.. ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΕΣ .ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΡΟΝΕ ΑΠΟ ΣΙΣΗΤΙΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ.

  3. Έλεος άνθρωπε,τόσοι συνάνθρωποι μας ΔΕΝ έχουν να φάνε&άλλοι τόσοι αυτοκτόνησαν&άλλοι τόσοι χαροπαλευουν σε εντατικές και συ μας μοστραρεις τν περιουσία σου..????????

Comments are closed.