“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΡΩΣΙΑΣ -ΗΠΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ – Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ!

Κοινοποίηση:
mitsotakis-pompeo-art

 

Η «δουλικότητα» απέναντι στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο

 

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ

“Ο πρωθυπουργός και εγώ συμφωνήσαμε να διερευνήσουμε στενότερη συνεργασία για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που θέτει η Ρωσία μέσω κακόβουλων δραστηριοτήτων, όπως η εξάπλωση της παραπληροφόρησης για την πανδημία και η προσπάθεια να οικειοποιηθεί την Ορθόδοξη Εκκλησία” – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πομπέο.

Οι ΗΠΑ επιχειρούν όχι μόνο να οικειοποιηθούν αλλά και να σύρουν βίαια την Ορθοδοξία στη Δύση με Τρίτη Ρώμη την Ουάσιγκτον και να φτιάξουν το έκτρωμα μιας δυτικής Ορθοδοξίας που είναι άτοπο…….Το ανήκουμε εις τη Δύση εκκλησιαστικά είναι αδύνατο θεολογικά, ιστορικά, λογικά…..

H απάντηση της ρώσικης Πρεσβείας στο Χασάπη της Ορθοδοξίας στο διαμελιστή της……

 

”Δεν είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν στις δημόσιες τοποθετήσεις τους να τραβήξουν την Ελλάδα στο αντιρωσικό μέτωπο. Η αντιρωσική υστερία δύσκολα μπορεί να βρει ανταπόκριση στο φίλο ελληνικό λαό.”

H Ορθοδοξία δεν είναι Σούδα δεν είναι και δεν θα γίνει Αμερικάνικη Βάση……

Η «δουλικότητα» απέναντι στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε την Ελλάδα στην «αλήστου μνήμης» εποχή Πιουριφόυ.

Το ταξίδι του Μάικ Πομπέο, ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, θα μείνει στην ιστορία, με ευθύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σαν μια από τις πιο μελανές στιγμές για το κύρος του τόπου μας και για τη διεθνή του θέση.

Τα όσα συνέβησαν κατά το ταξίδι αυτό του Μάικ Πομπέο δεν έχουν προηγούμενο, εκτός από την εποχή του Τζον Πιουριφόυ, πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα μεταξύ 1950-1953, όταν «ανέβαζε και κατέβαζε» κυβερνήσεις.  Και να θυμόμαστε ότι αφού επιτέλεσε την «αποστολή» του στην Ελλάδα, ο Αϊζενχάουερ τον έστειλε πρέσβη των ΗΠΑ στην Γουατεμάλα!!

Στην ίδια εποχή μας γύρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχθηκε έναν απλό ΥΠΕΞ των ΗΠΑ όχι μόνο σαν να ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά σαν «μεσσία».  Αυτό που συνέβη σήμερα στα Χανιά είναι ύβρις και εναντίον του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Τουλάχιστον αυτός και η σύζυγός του Μαρίκα είχαν δεχθεί, με τον ίδιο τρόπο, τον τότε παντοδύναμο «πλανητάρχη» και πρόεδρο των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπούς τον πρεσβύτερο και την σύζυγό του.

Τι κατάντημα! Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη έτρεχαν πίσω από τον Πομπέο και «εκστασιάζονταν» γιατί τους καταδέχτηκε! Γέλια που θα έκανε ο Πομπέο, βλέποντας «τιμές» που πουθενά αλλού δεν είχε δει!! Όπου και αν έχει γυρίσει σε σοβαρή χώρα -και όχι μόνο ευρωπαϊκή- δεν είχε δει τέτοια υποτέλεια…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει στο ακέραιο την ευθύνη γι’ αυτόν τον ευτελισμό του κύρους της Ελλάδας.  Ευτελισμό που βλέπουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και γελούν και έχουν κάθε λόγο να μην τον παίρνουν στα σοβαρά.  Δυστυχώς, αυτά προέβλεπε ότι θα γίνουν ο Εμανουέλ Μακρόν και γι’ αυτό φέρθηκε αναλόγως στον πρωθυπουργό μας στην Κορσική.

Τον έχουν πάρει χαμπάρι…

Τι φταίει όμως ο έρημος ο τόπος μας να βλέπει έναν πρωθυπουργό που τον γυρίζει πίσω στην εποχή Πιουριφόυ; Τι φταίει ο λαός μας να ζει τέτοιο κατάντημα;

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται έναν απλό υπουργό -έστω και των ΗΠΑ- και τον δέχεται με τη νοοτροπία: «Περάστε από το φτωχικό μας».  Και φυσικά δεν είναι «φτωχιά» η Ελλάδα.  Πάμφτωχη πολιτικά είναι η νοοτροπία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κι αν μη τι άλλο να χαίρεται και την «αριστεία» του. Τέτοιοι «άριστοι» είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι της μετριότητας και του ευτελισμού του κύρους της Ελλάδας, σε διεθνή και ευρωπαϊκή κλίμακα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. Η Ρωσια εχει στηχηθει πισω απο την Τουρκια ελπίζοντας σε νικη της και επικρατηση της απεναντι μας μετα θα την διαλυσει και θα κρατησει για παρτη της το ….αγιο δισκοπότηρο Κωνσταντινουπολη ανατολικη Μεσογειο κλπ Θελει ΚΑΙ ΑΥΤΗ να σβήσει απο την ιστορια τι χρωστα στην Ελλαδα Εχει οικειοποιηθεί χωρις την παραμικρη εξηγηση τον βυζαντινο δικέφαλο αετό χωρις να αναγνωριζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο

  2. Η Ελλάδα πρέπει να κοιτάζει τα δικά της συμφέροντα και είτε μας αρέσει είτε όχι οι Αμερικανοί βάζουν πλάτη γιατί έτσι τούς συμφέρει και αυτούς.
    Γιά ποιό λόγο πρέπει να σκεφτούμε τι θα πει η Ρωσία γιά τις κινήσεις μας,αυτοί μας ρώτησαν γιά να γίνουν κόλος και βρακί με τούς Τούρκους.

  3. Ρώσοι και Αμερικανοί μας βλέπουν εντελώς ευκαιριακά! Οι όποιες συμμαχίες πρέπει να γίνονται με βάση το κατά πόσο θα εξασφαλίσουν την επιβίωση μας ως έθνος και ως κρατική οντότητα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια συμμαχία, ιδιαίτερα εντός ΕΕ.

  4. μπίζνες η πολιτική και τίποτα άλλο ούτε ιδεολογίες ούτε τίποτα

  5. Ραγιάδες και γιουσουφάκια!Οπως λέει και το τραγούδι,ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ!!!!

  6. Perikli τα θυμάμαι τα παραδείγματα που ανάφερες κ δεν έχεις άδικο στο ότι όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεξιές, δήθεν αριστερές κτλ έδειχναν υποτελεια στην Αμερική (θυμίζω τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Σημίτη για τα Ίμια που ευχαριστούσε την Αμερική) κ απέφευγαν συνεργασίες με τη Ρωσία. Στο θέμα της Αγίας Σοφίας απογοητευτηκα με τη στάση των Ρώσων, οι οποιοι Ρώσοι πιστεύω δε θα μας στηρίξουν αν κάτι συμβεί με τη τουρκια στο Αιγαίο, Έβρο κτλ. Δείχνουν ότι συνεργάζονται καλύτερα με τον ερντογαν.

  7. τα συστημικα κοματα κανουν … οτι κανουν γιατι… οι πραγματικοι εθνικιστες ειναι χιλια κοματα…, γιατι ολοι θελουν να γινουν αρχηγοι….., αν δεν ενωθουν ολες οι ακροδεξιες ( πατριωτικες ) συνιστωσες … τζαμπα θα μιλαμε οτι φταινε αυτοι που ψηφιζουν τους μητσοτακη , τσιπρα, φωφη. κλπ.. , αυτοι που δεν τους ψηφιζουν ειναι το 20%, αλλα στην καλπη το πολυ καποιος να παρει 3,5%.. και οι αλλοι απο μισο%, αρα κοινη λογικη χρειαζεται…, η κυβερνηση τουλαχιστον να κρατουσε τα προσχηματα απεναντι στην ρωσια…, τωρα πρεπει να βγει ο πετσας και να πει οτι… η ελλαδα δεν απειλειται απο την ρωσια , αλλα απο την συμμαχο τουρκια… και να μην δοθει ο τιτλος ανεξαρτητη μακεδονικη εκκλησια στα σκοπια…απο τον πατριαρχη οπως εκανε για την ουκρανια

  8. Παντως πλακα εχουν τα γαμημενα τα ”αρχιστρατιωτακια” στη φωτογραφια , οτι σας πουν οι πολιτικοι σας , γαμω τα γαλονια σας , απο που τα πηρατε απο το big brother ; παλιοαδερφες.

  9. Η δουλικότητα που έδειξαν στον Πομπεο όντως θυμίζει εποχές του 1950. Αλλά και οι προηγούμενοι τα ίδια εκαναν. Τσιπρας, Καμμένος, Σαμαρας, Γιωργάκης Παπανδρέου. Παντα η Ελλαδα εδινε τα πολλα στους αμερικανους και επαιρνε μια τρυπα στο νερο.

    Χιλια δικια εχει ο Μακρον να μας θεωρει ολίγιστους.

    Οσο για την “αδερφή” Ρωσία, απέχει μακράν η “φιλία” της από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Η φιλια της με τον δικτατορα Ερντογαν δειχνει ότι βαζει το χρημα και την επιροη πανω απ όλα και όχι την Ορθοδοξία.
    Προφανώς και είναι θυμωμενη η Ρωσία με τις κολεγιές των πολιτικων μας με τους Αμερικανους. Και εχει κάθε λογο να είναι θυμωμενη. Όμως εχουμε και εμεις κάθε λογο να ειμαστε θυμωμενοι αφου η Ρωσια τα εχει βρει με τον αιωνιο εχθρο μας.

    Ας ελπίσουμε ότι η Ορθοδοξία θα γινει ξανα ο συνδετικος κρικος μεταξυ Ελλαδας Ρωσιας και Ρωσια Ελλαδας και δεν θα ξανακοπει ΠΟΤΕ αυτή η σχεση.

    Ας ελπισουμε ότι τα πυρηνικα των αμερικανων θα μεινουν στο Ιντσιρλικ (ή ακομα καλυτερα θα πανε ΠΙΣΩ στην αμερικη) και δεν θα πανε στη Σουδα.

  10. Και θα ”ευτελιστή” κι άλλο η χώρα με αυτόν τον καραγκιόζη!!! αλλά δεν ξεχνάμε ότι οι Έλληνες τον έβαλαν εκεί!!! Δυστυχώς ο Ερντογάν αποδεικνύεται ένας ισχυρός ηγέτης, και ο Κούλης ένας ισχυρός δούλος!!!
    Λίγο ακόμα, και εάν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα, η χώρα θα έχει πολύ μεγάλα προβλήματα! Ξέχασε ο Κούλης, ότι οι Κούρδοι πολεμούσαν, μαζί με τους Αμερικανούς, όταν οι τελευταίοι τους ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!!

  11. Kαλα σου λεει μαλεα Πουτινγκα,κοιτα να παρεις καμια φιφα στον Ερντογαν τωρα μπας και δεν ριξει αλλο Su25.

  12. Πότε βοήθησε η Ρωσία την Ελλάδα; εδώ κάνανε τζάμι την Αγία Σοφία και δεν έβγαλε τσιμουδια αλλά έλεγε ότι είναι εσωτερικό θέμα της Τουρκίας, συμφέροντα έχουνε όλοι σαν κοράκια πέφτουν κ τρώνε τα πτώματα μας. Η υποτέλειας του κουλή σε όλο της το μεγαλείο έκανε την Ελλάδα προτεκτορατο των ξένων δυνάμεων, τι νομίζει ότι όταν μας την πέσουν οι Τούρκοι θα χει βοήθεια; τόσο ηλιθιος είναι πια;

    1. νινα θα σου πω κατι για πες μου οταν η ρωσια ειπε τοτε με τις φωτιες να στειλει το μεγαλο αεροπλανο που σβηνει φωτιες οι εδω αμερικανοδουλοι ειπαν οχι οταν προτεινε η ρωσια να δωσει οπλα και να παρει προιοντα τα σεδω σκυλακια των αμερικανων ειπαν οχι οταν ηθελε να παρει το νεωριο τα δικα μας βοδια ειπαν οχι βεβαια τα οχι τα υπαγορευαν οι αμερικανοι τωρα οπως το πανε θα διωξουν τους κατοικους απο την σουδα για να κανουν τις βλακειες τους και η σουδα ολη θα ειναι μια βαση και η ελλαδα τι παιρνει απο σουδα αλεξανδρουπολη αν δεν κανω λαθος αραξο κλπ? απολυτως τιποτα αντιθετα θα μας βαλουν και σε συγκρουση με την τουρκια ενα σωρο συνεργασιες εχουν προτεινει οι ρωσοι αλλα τα αφεντικα των προδοτων παντα λενε οχι και εγω αν σου προτεινω διαφορα πραγματα και μου λες συνεχεια οχι ειναι φυσικο μετα να σε φτυσω το αυτο κανουν και οι ρωσοι αφου τους φτυνεις σε φτυνουν ειδες εσυ κανεναν αλλο πρεσβη αλλου κρατους να μπαινοβγαινει στα υπουργεια μας? μονο ο αμερικανος τι δουλεια εχει μεσα στα υπουργεια ? δυστηχως η δηθεν δημοκρατια καταστρεψε την χωρα μας και φταιει ο λαος που μια ζωη ψηφιζει τους ιδιους προδοτες ανεκαθεν

    2. η επανασταση του 1821 ξεκινησε απο την μολδοβλαχια ντινα μου και τις ΡΩΣΙΚΕΣ περιοχες οπως και η φιλικη εταιρεια..τα ορλοφικα οπου οι ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ πολυ στρατο νεα κυριως παιδια για να μας βοηθησουν..ποιος εσωσε τους ΕΛΛΗΝΕς ΤΟ 1453 ?η ΡΩΣΣΙΑ τους πηρε και μεγαλουργησαν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΔΗΣΣΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ και μετα οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ηρθαν στην ΕΛΛΑΔΑ και εμεις τους ονομασαμε ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ενω ειναι ΕΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΙ..ΤΟ 1897 ποιος μας ΕΣΩΣΕ ΝΤΙΝΑ στο ελληνοτουρκικο πολεμο??μας πηραν φαλλαγγι οι τουρκαλαδες και τους σταματησαν ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΣΟΙ την εχτισαν και μεσα στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ υπαρχει ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΩΣΣΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ..ΟΠΩΣ και στην ΚΕΡΚΥΡΑ..ΤΗΝ δεκαετεια του 60 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ θα παιρνανε ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ τους σταματησε ΠΑΛΙ Η ΡΩΣΣΙΑ..ΔΕΝ φταιει η ΡΩΣΣΙΑ αν τρεχουμε πισω απο το σατανικο νατο..

  13. Ξεχνάτε τη στάση της Ρωσίας στο θέμα της Αγια-Σοφιάς, μου φαίνεται…πολύ εύκολα ξεχνάτε…

  14. Πρωτον Τον Εμφυλιο Δεν τον Ξεκινησαν οι Ρωσοι Αλλα ΗΑγγλια Μαζι Με τους μετεπειτα Γεωπολιτικους Διαδοχους της Αμερικανους για να Διατηρησει Τον Θρονο και τα Συμφεροντα της.Διοτι δεν ειχαν την Εκλογικη Δυναμη να κερδισουν Εκλογες.Ετσι οργανωσαν και το Αιματολυλισμα Στην πορεια Στο Συνταγμα.που ηταν η Σπιθα.και ολους Του Συνεργατες Των ναζι τους Στρατολογησαν Δινοντας Αφεση Αμαρτιων για τα Εγκληματα τους.Σε πολλους Δεν Αρεσει η Αληθινη Ιστορια.Οι περισοτεροι Πολιτικοι Βασιλιαδες Εχοντες και Κατεχοντες Ειχαν Διαφυγει Στο Εξωτερικο Για την Ασφαλεια τους.Οι Ανταρτες πολεμησαν τον Γερμανο Αριστεροι και Δεξιοι.Εγω Εχω να Προσθεσω Στα βαλκανια Αν Δεν φυγουν προστατες Σαν τον Πομπεο και Αλλους.η Αντιπαραθεση θα διονιζεται.Ερντογαν και κουλης Παρατρεχαμενοι του Ειναι.

  15. Πρωτον Τον Εμφυλιο Δεν τον Ξεκινησαν οι Ρωσοι Αλλα ΗΑγγλια Μαζι Με τους μετεπειτα Γεωπολιτικους Διαδοχους της Αμερικανους για να Διατηρησει Τον Θρονο και τα Συμφεροντα της.Διοτι δεν ειχαν την Εκλογικη Δυναμη να κερδισουν Εκλογες.Ετσι οργανωσαν και το Αιματολυλισμα Στην πορεια Στο Συνταγμα.που ηταν η Σπιθα.και ολους Του Συνεργατες Των ναζι τους Στρατολογησαν Δινοντας Αφεση Αμαρτιων για τα Εγκληματα τους.Σε πολλους Δεν Αρεσει η Αληθινη Ιστορια.Οι περισοτεροι Πολιτικοι Βασιλιαδες Εχοντες και Κατεχοντες Ειχαν Διαφυγει Στο Εξωτερικο Για την Ασφαλεια τους.Οι Ανταρτες πολεμησαν τον Γερμανο Αριστεροι και Δεξιοι.Εγω Εχω να Προσθεσω Στα βαλκανια Αν Δεν φυγουν προστατες Σαν τον Πομπεο και Αλλους.η Αντιπαραθεση θα διονιζεται.Ερντογαν και κουλης Παρατρεχαμενοι του Ειναι.

  16. με τοση πληροφορηση και τοοοοοοσο “”εξυπνο, σοφο λαο”” πως γινεται αυτος ο χωρος που λεγεται ελλαδα να ειναι παντα “”Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ!”” αρα οι κατοικοι που ψηφηζουν στον χωρο ελλαδα ειναι ο “” ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ “” που κραταει τα παντα διαλυμενα εδω και 10ετιες…………. διοτι ολο το σεναριο αυτο δεν ειναι καινουργιο………..

  17. “” Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ! “” στο μονο πραγμα που εχει συνέπεια και ειναι συνεπης η ελλαδα…………………. και μην ξεχασετε να τους ξαναψηφησετε………..σας αξιζουν……………..φτουυυυυυ και παλι φτουυυυυυ

  18. Από το περίφημο σλόγκαν έξω το Νατο και οι Αμερικάνοι πήγαμε στο ζήτω οι Αμερικάνοι.
    Μας υπολόγισαν ή μας βοήθησαν ποτέ οι Αμερικάνοι ωρέ λεβέντες.Δε λέω ότι το έκαναν οι Ρώσοι αλλά να πουλάμε τόση δουλικότητα σε έναν λαό που μας εκμεταλεύονταν πάντα και αυτό κάνει και τώρα για να του παραχωρήσουμε εδάφη για βάσεις;;;;
    Τι κοινό έχουμε με αυτούς;;;;Μπράβο μας είμαστε απίστευτοι.

  19. Η Ρωσσία είναι πάντα δίπλα διακριτικά στον Ελληνικό λαό και απέναντι στις αμερικανόδουλες “κυβερνήσεις”.
    Όλες οι προτάσεις που έκανε στην Ελλάδα για συνεργασία στον ενεργειακό και αμυντικό τομέα, δεν βρήκαν ανταπόκριση από τις Ελληνόφωνες “κυβερνήσεις” που τοποθετεί έντεχνα η Δύση στην Ελλάδα.
    Ότι και να κάνουν τα αμερικανικά σκυλιά, ο Ελληνικός λαός ήταν και παραμένει φίλος με τον Ρωσσικό λαό.

  20. ΕΤΟΙΜΟΣ Ο … “ΔΙΑΔΟΧΟΣ”!

    2011

    New York Times: ο Κυριάκος είναι η «νέα» Νέα Δημοκρατία !!!

    http://www.antinews.gr/action.read/Πολιτική/new-york-times-ο-Κυριάκος-είναι-η-νέα-Νέα-Δημοκρατία-/2.62064

    2014

    Σενάρια αντικατάστασης Σαμαρά από Μητσοτάκη – Τι γράφει ανάλυση των NYT

    https://www.google.com/amp/s/www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/senaria-antikatastasis-samara-apo-mitsotaki-ti-grafei-analisi-ton-ft/amp/

  21. Ποτε μας βοηθησε η Ρωσια τελευταια φορα; Μπορει καποιος να μου θυμίσει; Απο οτι θυμαμαι ο Τσιπρας ειναι αυτος που ζητησε χερι βοηθειας τελευταια φορα και εφαγε μια πορτα ναααααααααααααααα. Για εμενα καλυτερα ΗΠΑ παρα Ρωσια (λιγοτερα προβληματα).

    1. Γιατί ο τρόμπας δεν είναι κώλος και μ@@νί με τον τουρκόσπορο; έχει και πύργο εκεί.
      Δυστυχώς η κούλα θα μπορούσε να ζητήσει τουλάχιστον υποστήριξη και όχι συνεχείς αμερικανικές τρικλοποδιές.
      Παίζει και το θέμα της μεταφοράς του Ινσιρλίκ που μάλλον θα το φάμε χωρίς ανταλλάγματα.

  22. THN TEΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ!!ΠΟΥ ΘΗΜΑΜΕ!!ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!ΠΟΥ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ!!ΕΘΝΟΣ!!ΒΟΗΘΗΣΕ!!ΤΗ ΧΩΡΑ!ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ! ΥΠΗΛΑΝΤΗ!! ΤΟ1920 21!!ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΑΝΕ !!ΚΑΠΟΙ!! ΕΥΡΩ!!!ΠΑΙΟΙ!!!! ΑΣΤΑ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ!!!ΒΡΕΣΤΑ!!ΜΕ ΤΗ ΚΟΛΗΤΗ!!!ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!! ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ!!ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ!! ΣΑΝ ΛΥΚΟ!!!ΚΑΙ ΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ!! ΟΡΘΟΔΟΞΕ!!ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΗΓΕΤΗ!!!

  23. που χαρηκε που ο μογγολος εκανε τζαμι την Εκκλησια επειδη δεν θα πληρωναν λεει εισητηριο οι ρωσσοι γυφτοτουριστες…
    Ρε ουστ
    Ο πουτιν ας προσεχε ποτε η ρωσσια δεν ηταν τοσο κωλος και βρακι με τους μογγολους
    Με εχουν αηδιασει

  24. Ο Πούτιν είναι επικίνδυνος ανθέλληνας όπως ακριβώς και ο Τραμπ. Ντροπή στο Κουλί

  25. Μπορουνε, Ολοι αυτοι…αμερικανοι, δυτικοι, ρωσοι, τουρκαλαδες, βαλκανιοι…
    να φανε Ολα…τα παραμυθια της χαλυμας…που πουλανε…
    Μπορουνε, επισης….εναλλακτικα….να πανε…..να Γ#μηθουνε…

    Λιγες βδομαδες πριν τις αμερικανικες εκλογες…το γουρουνι…θυμηθηκε την Ελλαδιτσα…
    Τους δωσανε στο πιατο την…Μακεδονια….τους παρεδωσανε…την μιση Κρητη…μας γεμισαν βασεις…
    θα τους καθισουνε στο τραπεζι…για το Αιγαιο….
    Τι πηρανε ρε, σε ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ…? Τιποτα….

    Για τους εγκληματιες…τουρκους…κλπ,που θαπρεπε… να τους στειλουν στο Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο…
    Τιποτα…
    Κανενας….δεν τολμαει…να τους αγγιξει…

    Τωρα…τα υπολοιπα περι…”αντι-ρωσισμου”, κομμουνιστικης και κινεζικης απειλης, υπερασπισης της ελευθεριας… (εδω γελαμε)…μπορει να τα απευθυνει, στους …συμπατριωτες του…

  26. Όχι αδερφέ μου – ο Ελληνικός λαός θέλει την αξιοπρέπεια του και τη χώρα του ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!!!!!Για να μη συζητήσουμε πόσοι ψωμολυσσανε στις ΗΠΑ…..

  27. η Ελλαδα ειναι το κεντρο του πλανητη…ολοι ζητανε να παρουνε ενα κομματι της αλλα τιποτε απο το χρεη της που εχουν παει Ελβετια και σε off-shores απο μερικες οικογενειες που οι ντοπιοι πατριωτες ψηφιζουν μετα μανιας τα τελευταια 70 χρονια αρκει να τους υποσχεθουν οτι θα τους διορισουν στο δημοσιο

  28. Να μην μιλάνε και οι Ρώσοι μεθυστακες για Ορθοδοξία τους είδαμε και αυτούς!!! Άσε που οι Ρώσοι πάνε να καπελωσουν εντελώς την Ελλάδα και να παρουσιάσουν την Ορθοδοξία ως Ρωσική και μόνο. Δηλαδή σε ένα δυτικό τουρίστα που θα πάει στην Ρωσία κρύβουν εντελώς ότι οι βάρβαροι Σλάβοι Ρώσοι έγιναν Ορθόδοξοι από εμάς τους Ελληνες. Και παρουσιάζουν σε όλο τον πλανήτη ότι η Ορθοδοξία είναι καθαρά Ρωσική υπόθεση και μόνο. Αν αύριο ο Σουλτάνος έκλεινε και το οικουμενικό πατριαρχειο οι πρώτοι που θα πανηγύριζαν θα ήταν οι Ρώσοι!!!

  29. Δεν πειράζει. Τον είδαμε και τον Πούτιν πόσο αγαπάει την ορθοδοξία. Κώλος και βρακί με τα μόγγολα και τα ισλάμια για την τσέπη του. Εξάλλου ποτέ δεν ήταν οι Ρώσοι στο πλευρό μας εκτός εάν εξαιρέσουμε την επανάσταση του 21. Να μη θυμίσω ποιοι προώθησαν τον συμμοριτοπόλεμο των κομμουνιστών κατσαπλιάδων, ποιοι ήθελαν ανεξάρτητη Μακεδονία κλπ. Πρώτοι επίσης αν θυμάστε καλά ήταν οι Ρώσοι που αναγνώρισαν και τα Σκόπια ως Μακεδονία το 90. Να πάει να γαμηθεί και το ξανθό γένος και όλοι τους. Μόνο συμφέροντα υπάρχουν. Ούτε ορθοδοξίες ούτε τίποτα. Χρειαζόταν και μία φόλα ο Πούτιν για να στρώσει λίγο.

    1. Μάγκα τα είπες όλα!!! Συμμοριτοπολεμος και οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν τα Σκόπια το 90 με το όνομα Μακεδονία. Αλλά στο Ελλάδισταν η Ρωσία δεν είναι ιερή αγελάδα μόνο για τους κουκουεδες.Αλλα είναι ιερή αγελάδα (άξιο απορίας το γιατί) ακόμη και στον πατριωτικό χώρο.

  30. τι σημαίνει “παράνομη διεκδίκηση”;;;;;; μπήκε ανάποδα σε κανέναν μονόδρομο;;;;; ο καθένας διεκδικεί αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν και ανάλογα με τις ικανότητές του καταφέρνει να πάρει ένα μέρος ή όλα από αυτά που θέλει.

    1. δεν παει ετσι…αν δεν υπηρχαν οι εσωτερικοι νομοι σε ενα κρατος ο καθε ενας θα εκανε οτι ηθελε δλδ φαρ ουεστ..αυτοδικιες κλπ.., ετσι υπαρχουν και οι διεθνεις νομοι…και συνθηκες για να λειτουργουν τα κρατη μεταξυ τους αρμονικά…, διαφορετικά …συμφωνα με την σκεψη σου… γιατι να ερθει η τουρκια.. να παρει το μισο αιγαιο απο εμας και οχι η ρωσία ή η αμερική που ειναι πιο ισχυες δυναμεις απο την τουρκιά…???.. αφου λες να ισχυσει το δικιο του ισχυρου,…. , η τουρκια… δεν ειναι ισχυρη.. οσο παρουσιάζεται…..αν δεχθει επιθεση απο μια αλλη ισοδυμανη χωρα..στο εσωτερικο της θα καταρευσει…σαν χαρτινος πυργος…

  31. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια!!!

  32. Ενταξει, σας ειδαμε και σας μπαμπουσκες… Καλυτερα να μην μιλατε ουτε σεις.. Αρκετα. Πουτιν θα στειλεις βοηθεια στα ορθοδοξα αδελφια τους Αρμενιους? Με τα οπλα σου σκοτωνει ο σουλτανος αμαχους αρμενιους.

  33. αγαπητοι ρωσοι δεν εχετε δυστυχως να μας προσφερετε τιποτα μιας και ειστε παμπτωχοι
    Ο ελληνικος λαος προτιμα λιγοτερο εδαφος και υδατα και να εχει ενα καλο επιπεδο ζωης στα αμερικανικα προτυπα, παρα μια μεγαλη βορεια κορεα που ψωμολυσα
    ~Μανος Βοστωνη~

    1. Όλα καλά εκεί στο Αμέρικα;Θεωρία φουλ χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την πατρίδα.

    2. Ευτυχώς φίλε Μάνο. Τώρα τρώμε με χρυσα κουτάλια και πήραμε και πολλά ανταλλάγματα απο τις ΗΠΑ.

      1. φιλα σιγα σιγα Μεχρι τωρα ησασταν αντιαμερικανοι Πρωτα πρεπει να σας εμπιστευτουν οι ηπα και φυσικα να μη πηγαινετε κοντρα (αιγαιο, κυπρο, ευρωπη) κτλπ

        1. Φωνή ηλιθιότητας και τέρμα δοσιλογική να λες, που σου αρμόζει…

    3. Ενω εσεις, πατριωτακι, εκει στην Αμερικη…με δημοσιο χρεος 26 τρισ. δολλαρια…
      (με το 60% αγορασμενο απο τους Κινεζους) ειστε καλυτεροι…
      Μωσαικο απο φυλες και θρησκειες…
      Χωρα χρεοκοπημενη…
      Σας σκοτωνουν καθε μερα στο δρομο…
      Πουλατε, Ασφαλεια και Πολεμο…
      Αμα θες…μπορεις…να πας να πουλησεις το σπιτι σου…
      Και εισαι και Ελληνας…
      Και δεν ντρεπεσαι….
      Ουστ…

      1. Δεν ειμαι ελληνας, ειμαι κρητικος
        Οι ηπα ειναι η πιο ισχυρη χωρα του κοσμου και γινεται ο,τι θελει Ανωφελο να παει καποιος κοντρα
        ~Μανος Βοστωνη

        1. Ενταξει.Αν εισαι κρητικος οκ..Ποσα κιλα μαλα*ας εισαι δεν μας ειπες ομως.Να τα δωσουμε τοτε μερικα νησια για να εχεις εσυ και το συναφι σου να τρως.ρε αει σιχτιρ για να συννενοηθουμε στην γλωσσα σου

        2. ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ (ΤΗ ΚΡΗΤΗ ) ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
          ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ!

    4. άστα φίλε ΜΑΝΟ γιατί έχουμε φρικάρει με αυτά που βλέπουμε στο δορυφορικό κανάλι με την εκπομπή ”LIVE PD”…….με τις συλλήψεις που γίνονται από την αμερικάνικη αστυνομία….πολλή κατάπτωση ρε φίλε ….’έχουμε τρομοκρατηθεί …οι μισοί Αμερικανοί καπνίζουν”χόρτο”και είναι μόνιμα μεθυσμένοι……

  34. Μπα τωρα ξαφνικα γίναμε φίλος λαός; όταν πρόεδρος σας ανταλλαζε με Τούρκο επισκέψεις και υποσχέσεις χορηγιας οπλικων συστημάτων ήταν καλά; βέβαια είχατε δίκιο μόνο στο σημείο ότι ελληνες πολιτικοί ακόμα και ο συριζαιος έγερναν προς δύση – Γερμανία, Αμερική, Γαλλία, αγγλια- αλλά ο ελληνικός λαός τι σας έφταιγε;. Μια δήλωση σας για στήριξη του φίλου λαού παρόλο τους πολιτικούς του θα ήταν σημαντικη

Comments are closed.