ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ρε τσόλια; Mαζεύτηκε ο “κόπρος του Αυγεία”, 1400 άτομα, στον κήπο του Προεδρικού για να εορτάσουν 45 χρόνια κλεψιάς και τυραννίας. Διαφθορά, λωποδυσία, μίζα, παλιανθρωπιά με τα λεφτά του Λαού. Πλούσιο φωτορεπορτάζ με “συμπέθερους” και “συμπεθέρες απ’ τα Τίρανα” για γέλια και για κλάματα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser-exofillo25-7

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό  ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και έσπασε τα καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων.

Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη διαφθορά και τη σαπίλα της εξουσίας με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του δημοσίου και λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

Ευχαριστούμε θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Ο… «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!

    Επειδή η Χρυσή Αυγή είχε… «συμβιβαστεί» με το σύστημα και για… χίλιους άλλους λόγους (ο καθένας διάλεγε κι από μία δικαιολογία, απ’ αυτές που προσφέρονταν απλόχερα στα δήθεν σχόλια των αναγνωστών των «πατριωτικών» ιστοσελίδων, που τα έγραφαν είτε οι εκδότες τους είτε τα τρολάκια του Μητσοτάκη και του Βελόπουλου…) κάποιοι που παλαιότερα την είχαν ψηφίσει, αυτή τη φορά προτίμησαν τον Βελόπουλο. Τον… «αντισυστημικό» πολιτικό, που τους τα λέει… χύμα και… τσουβαλάτα – και που πουλάει και τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού, άμα λάχει να’ ούμε!

    Κι αυτός δεν έχασε καιρό και για να δείξει πόσο… «αντισυστημικός» είναι, ήτανε χθες το βράδυ πρώτη μούρη στη γιορτή της «δημοκρατίας» τους, μαζί με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς «αρχηγούς».

    Οι οποίοι βεβαίως και τον αποδέχθηκαν στην παρέα τους, του «συνταγματικού τόξου», διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι σαν τα μούτρα τους!

    Κυρίες και κύριοι του «πατριωτικού χώρου» που ψηφίσατε αυτό το… «αντισυστημικό» τεφαρίκι, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!

  2. Μονο η Χρυση Αυγη ειχε τα αρ….α να μιλησει υπερ της 21ης Απριλιου.Φατε Βελοπουλο στη μαπα ξεφτυλες “πατριωτες”.

  3. Που ειναι ολοι αυτοι οι….πατριωτες που κανουν κριτικη στην Χρυση Αυγη και ψηφισαν Βελοπουλο;;;;Παρτε τον στη μαπα τωρα τον….σκληρο κι αδεκαστο στην γιορτη της δημοκρατιας.Ξερετε σε αυτην που γιορταζουν την πτωση της 21ης Απριλιου….Ζητω η Χρυση Αυγη, η μονη που μιλησε ΜΕΣΑ στη Βουλη υπερ της 21ης Απριλιου!!

  4. να την βράσω την δημοκρατια σας……. ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ έχουμε , παρτε το χαμπάρι.

  5. Δουνια Ραπτη Μπαλατσινού κάποιες θυγατέρες πολιτικών που συνοδεύουν τον υπουργό η πολιτευτή μπαμπά τους , ο κύριος Λυκουρέζος και ένας συρφετός απατεώνων δικαστικών κλπ
    και οι πραγματικοί πρωταγωνιστες που ήταν κύριε Πάκη ;
    Μάλλον δεν είχαν καν προσκληθεί …
    Οι κινηματίες του πολεμικού ναυτικού , οι εν ζωή ήρωες ο παπαδογγονας ο Σεκερης ο Μάλλιαρης
    ?…

  6. 24 Ιουλίου του 1974, η ημέρα που οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ άρπαξαν κουτάλες, κουτάλια, ή κουταλάκια και έπεσαν με τα μούτρα στο καζάνι που λέγονταν Ελλάς, για να εκπληρώσουν το ξεζούμισμα της Πατρίδας ! ! !
    24 Ιουλίου του 2019 όλοι οι Εθνοσωτήρες και οι γιαλαντζί Πατριώτες και πατριδοκάπηλοι, πιστοί στις παραδόσεις, βούτηξαν χθες ξανά σαν πεινασμένοι στην μαρμίτα της εξουσίας, ψάχνοντας τρόπους που θα τους βοηθήσουν, για να μην ξεκαρφωθεί η καρέκλα από τα χοντρά κωλαράκια τους, ρίχνοντας για άλλη μια φορά τον Λαό στον Καιάδα της δυστυχίας, της ανεργίας και της αβεβαιότητας.
    Όλοι ξέρουν πως περάσετε καλά στην εκδήλωση σας, σήμερα όμως ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΕΠΗ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  7. Και ολοι αυτοι τρωνε και πίνουν εις υγείαν των κοροϊδων εμας, με τα δικα μας λεφτά

  8. ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Comments are closed.