ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ! Στις Καστανιές Συριζαία βουλευτίνα που ήθελε να ρίξει το φράκτη

Κοινοποίηση:
webp.net-resizeimage-57

Στο συνοριακό σημείο στις Καστανιές και στο Φυλάκιο 1 βρέθηκε χθες Σάββατο, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Η κ.Γκαρά, όπως αναφέρει το Evrosnews.gr συμμετείχε μάλιστα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ενώ στην δήλωση της ακολουθώντας το παράδειγμα του κόμματος της, κάνει κριτική στους χειρισμούς της σημερινής Κυβέρνησης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την περιοχή του Έβρου και την Ελλάδα και να την κατηγορήσει.

Η βουλευτής ενός κόμματος που ως Κυβέρνηση ήταν υπέρ των ανοιχτών συνόρων, που ο αρχηγός του και Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, που η γνωστή αστεία υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου έλεγε ότι οι μετανάστες… λιάζονται στις πλατείες, έχει το θράσος αντί να μην εμφανίζεται και πολύ περισσότερο ως τιμητής, να κάνει και κριτική.

Πάντως η νεαρή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Ορεστιάδα, αυτή την φορά δεν πήγε στις Καστανιές για να γκρεμίσει τον φράχτη, τον οποίο… πολέμησε άγρια τα προηγούμενα χρόνια και πρωτοστατούσε στις προσπάθειες κατάργησης του.

Όλα αυτά μέχρι το 2015 που βγήκε βουλευτής.  Στη συνέχεια είπε κάποια στιγμή ότι πρέπει να παραμείνει μέχρι να δημιουργηθούν οι δομές φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών και μόλις της την “έπεσαν” οι διάφοροι αλληλέγγυοι “σύντροφοι” της, άρχισε και πάλι να φωνάζει εναντίον του φράχτη.

Τον οποίο φυσικά δεν κατάργησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα 4 χρόνια και ΕΥΤΥΧΩΣ. Σκεφθείτε τι θα γινόταν τώρα στον Έβρο, αν δεν υπήρχε και ο φράχτης από τις Καστανιές ως τη Νέα Βύσσα να συγκρατεί τις ορδές των λαθρομεταναστών που θέλουν να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Κι επειδή η Κυβέρνηση θύμισε, με την γνωστή αφίσα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις τους για τον φράχτη του Έβρου, να θυμίσουμε και εμείς τι υποστήριζε η Νατάσα Γκαρά για το συγκεκριμένο ζήτημα και τους λαθρομετανάστες, για τους οποίους έκανε καταγγελίες στους εισαγγελείς και τους διεθνείς οργανισμούς όπως υπερηφανεύεται, ότι υπάρχουν παράνομες επαναπροωθήσεις στον Έβρο. “Είμαι η Νατάσα Γκαρά και μένω στην Ορεστιάδα.

Είμαι η Νατάσα που έχει κάνει διαμαρτυρίες μπροστά στον φράχτη, αλλά και στο σημείο εκείνο πριν γίνει ο φράχτης. Είμαι η Νατάσα που έχω καταγγείλει σε εισαγγελείς παράνομες επαναπροωθήσεις και προπηλακισμούς μεταναστών από το ποτάμι του Έβρου. Είμαι αυτή που έχω κάνει δεκάδες αναφορές σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες διαμονής και υποδοχής των μεταναστών στον Έβρο“.

88344350_2889432657788074_290004914904498176_n

Πηγή: Evrosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Να ρωτήσω;; Γιατί όλοι εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζεται τους Τούρκους με όλοι την προπαγάνδα τούς και τα ψέματα που λένε στους λάθρο ότι είναι ανοιχτά τα σύνορα της χώρας μας, και μπορούν να μπαίνουν οπότε θέλουν ;; Υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι που κάνουν το σωστό … Αν δεν σας αρέσει παντός πηγαίνετε με τους φίλους σας τους φασίστες Τούρκους … Και την καραμέλα ακροδεξιά – φασίστες φάτε την μόνοι σας δεν περνάει ποιαστον λαό των Ελλήνων που σας κατάλαβε τι θέλετε και σκεφτεστε …οι βάρκες από τα νησιά και τον Έβρο σας περιμένουν να περάσετε απέναντι στους δικούς σας φασίστες … Φασισταρια ανθελληνες…

  2. Έλα ρε μαλακες τούρκα είναι! Μπαμ κάνει! Έτσι είναι οι Ελληνίδες?!?!?!!!

  3. Αγαπησανε τους λάθρο και μισησανε τους Έλληνες, εμείς απατριδους δεν θέλουμε.. Αυτοί λοιπόν οι συριζαιοι είναι οι συνδετικοί κρίκοι του ΣΟΡΟΣ συγγνώμη όλο το αριστερό στοκομυαλο που προτιμάει άλωση της Ελλάδας παρά να κάνει πίσω στο απατριδο λάθος τους ., ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;; Νομίζετε ότι δεν θα λάβετε τον μισθό σας;; Εμείς οι Έλληνες θα κατατροπωσουμε κάθε τι ανθελληνικό , μην πάτε από αυτόν τόν δρόμο είναι προφορικός για την πατρίδα θα μας βρείτε μπροστά σας και είμαστε πολλοί Έλληνες !!!

  4. Και τον τουρκαλβανο τον τσιπρα ….μαζι κσι οι δυο απεναντι…..
    Η στην σιβηρια ας διαλεξουν…..

  5. Αργά καταλάβατε τι εστί Συριζα ρεεεεε!!! Ο μπουτας ο Τσιμπλας ο ανεπροκοποι διέλυσε τη χωρα

  6. Παει να διαλεξει πηδηχταρα μελαψο εραστη η χοανα.

  7. Της αξίζει ένα ομαδικό ξεσκίσιμα από καμμιά 50 λάθρο για να ψοφίσει χαρούμενη.

  8. ΣΥΡΙΖΑιοι προδότες, εξορία στην Τουρκία και στα Σκόπια να ξεβρωμισει ο τόπος

    1. Ελπίζω να κατάλαβες καλά τι σημαίνει προδοτικές ιδεολογίες αριστερών … Αυτοί οι φασίστες συριζοαναρχοκουμμουνες έχουν καταστρέψω την Ελλάδα μας πρέπει να κυρηχτουν παράνομοι εδώ στην Ελλάδα , αλλιώς θα καταστραφεί η χώρα μας ..

  9. Πάρτε την, βάλτε την σ’ένα φουσκωτό, τρυπήστε το φουσκωτό και αφήστε την ανοικτά της Λέσβου να την σώσουν οι Τούρκοι..

  10. Γκαρα,τωρα θα γκαριξεις απο τους αραπηδες που θα σε βολευουν,εισε και ξανθουλα παναθεμασε θα κανουν πανηγυρι.

  11. Τι έγινε;; Τα συριζομουνια εδώ μέσα που βρίζουν το Κούλη και τη ΝΔ…τι έχουν να πουν για το χειρότερο κόμμα ως τώρα ΞΥΡΙΖΑ που πέρασε από την Ελλάδα;;; Απορώ με τι θράσος όλοι αυτοί οι ανεπροκοποι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν

  12. Πετάξτε την ξεκωλιάρα πέρα απ’τον φράχτη κι επειδή είμαστε οι Έλληνες καλοί άνθρωποι, δώστε της μαζί αντιβίωση για τα αφροδίσια και τη χολέρα που θα κολλήσει και κλωστή με βελόνα για να ράψει τη σούφρα της

  13. Ριχτε την απεναντι τη τσουλα να δειξει εμπραχτα την αγαπη της ! Θα καλοπερασει !

  14. Γκαρά, αλβανικό όνομα, έτσι για να γνωρίζουν μερικοί ποιοι είναι οι Ζαίοι…

  15. δεν αναφερθηκες καθολου σε αυτον τον ανθελληνα ελληνοφοβικο πακιστανολαγνο βιτσα

  16. Που ειναι το σπιτι της να στελνω λαθρο απο εκει

    1. Ψήφιστε ψοφιστε ΣΥΡΙΖΑ ξυριζα…το κακό της ανθρωπότητας

    1. Τι έγινε;; Τα συριζομουνια εδώ μέσα που βρίζουν το Κούλη και τη ΝΔ…τι έχουν να πουν για το χειρότερο κόμμα ως τώρα ΞΥΡΙΖΑ που πέρασε από την Ελλάδα;;; Απορώ με τι θράσος όλοι αυτοί οι ανεπροκοποι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν

  17. Εισαι η Νατάσα Γκάρα και αν δεν σου αρεσει η Ελλαδα με τους Ελληνες, δεν σε εμποδιζει κανενας να αλλαξεις χωρα…….

  18. Κατω απο τετοιες συνθηκες εκδηλονοντε τα Τουρκοσπορα ,
    δεν μπορουν να κρυφτουν τα φιδια που πληρωνουμε γαι βουλευτες στη βουλη

  19. Τουρκοσπορο θα ναι
    Αυτο γινεται οταν μπαινουν τουρκοσπορα στη βουλη
    καταδιδουν το εθνος στους εχθρους,
    τους ανοιγοντας τα συνορα για να εισελθουν ανενοχλητειμετα φανων και λαμπαδων
    Στρατοδικοιο σε ολους τους προδοτςε πολιτικου

  20. Στείλτε την στα μογγόλια να της βάλουν μπούρκα και να την κομματιάσουν στα πήδουλα τα ισλάμια, την απήδηχτη.

  21. θα πήγε να ψωνίσει επιβήτορες φαίνεται η ζαία… καλή διασκέδαση και ραντεβού στου συγγρού για τα αφροδίσια

Comments are closed.