ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Επέλαση “δαιμόνων” πόρτα πόρτα στην Ελλάδα – Όταν δεν σε βρίσκουν σου αφήνουν επιστολή [ΦΩΤΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
iexovades

Οι αναγνώστες μας είναι οι καλύτεροι ρεπόρτερ μας.

Το έχουν αποδείξει πολλές φορές, το ίδιο κάνουν και τώρα. Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία. Δείτε το και θα φρίξετε. Μεγάλη προσοχή στα σπίτια σας…

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. αυτοι.οι.ιαχωβαδες.αν συνεχισουν.ετσι κ.δε μετανοησουν χριστιανικα θα κανουν.τσιμπουκια στον κλιντον στη.κολαση

  2. Κάποτε λέγανε ότι οι θρησκείες είναι τό αφιόνι τών λαών.Σημερα άλλαξαν τά πράγματα καί λένε:Το ποδόσφαιρο είναι το αφιόνι τών λαών πλέον.

  3. Πατριώτες και πατριώτισσες και εν ΧΡΙΣΤΟ αδελφοί μου και αδελφές μου, όταν μου είπαν για την εν λόγω επιστολή-πρόσκληση τους είπα να πάνε να γαμ….θούν αυτοί και οι Σατανάδες τους ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ όχι μόνο ζεί αλλά και με την Ανάστασή του νίκησε τον θάνατο.

    1. Για να ζει κανείς, κανόνας απαράβατος είναι να έχει γεννηθεί!
      Στην προκημένη ΔΕΝ… ούτε αυτός ούτε η μάνα του, ούτε πολλοί άγιοι τύπου
      γεώργιος, δημήτριος κλπ κλπ είναι γενημένοι στα παραμύθια των
      ευαγγελιστών σιωνιστών, αυτή είναι η μια και απόλυτη αλήθεια.

  4. Υπάρχουν πάνω από 20 χιλ θρησκειες στην γη, αλλά η ιουδαϊκή αίρεση του χριστιανισμού, είναι η αλάνθαστη!
    Το ότι καίγανε τους ανθρώπους που τολμούσαν να πουν ότι η γη είναι στρογγυλή, ήταν ένα μικρό λαθάκι!
    By the way, γιαχβέ και γιαχοβας, όπως γιαχβέ και σατανάς, είναι το ίδιο πρόσωπο που αναπαυεται
    σε μια ξερα στον Ήλιο και μας τσιλιάρει!

    1. Φίλε μου, δεν μίλησα για θρησκεία, ούτε για αίρεση. Μίλησα για τον Χριστό !!! Τώρα αν κάποιοι εβραίοι εκείνα τα χρόνια μπήκαν στον χριστιανισμό και έσφαζαν και έκαιγαν για να κάνουν τον χριστιανισμό όπως είναι είναι άλλη υπόθεση.

    2. …ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ…..ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ……..ΑΝ ΒΡΕΙΣ….

  5. Μην σας παρσύρει η ευγένεια τους…Λειτουργούν σαν κουρδισμένα στρατιωτάκια. Αβουλα παραπλανημένα οντα που κατευθύνονται και υπακούν ΤΥΦΛΑ !!!

    Είναι πολύ επικίνδυνοι…..οι εντολές που έχουν, είναι ευγένεια, όμορφα λόγια και φωνή χωρίς ντεσιμπέλ….ειναι το κόλπο για να κερδίσουν κόσμο….αν παρουν εντολή να σε φάνε, θα σε φάνε….Μην τους βάζετε στα σπίτια σας.
    Αν θέλετε πληροφορίες, ρωτήστε πρωην ιεχωβάδες…..θα φρίξετε !!!!
    Δεν εχουν καμια σχέση με τον Χριστιανισμό…..απεναντίας, είναι αντίχριστοι…Πρόκειται απλά για μια αδίστακτη εταιρεία οπως οι εισπρακτικές…..ολα τα μέλη της είναι αβουλα δυστυχισμένα ανθρωπάκια….ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

  6. Και εγώ μαζί σας, όμως ξεχνάτε κάτι, αυτοί δεν είναι επικίνδυνοι, ίσως ενοχλούν λίγο, όμως μέχρι εκεί! επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε, ότι απευθύνονται σε ενήλικες, και δεν βαφτίζουν νήπια, αυτά, γιατί η λογική πρώτα, και μετά η πίστη, πρέπει να διέπει πάντα την ζωή μας!

    1. ELIAS πρέπει να ευχαριστείς τον Θεό που βαφτίστηκες και έγινες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ(αν εισαι)και έμαθες την αλήθεια!!! Τώρα αν θες να αλλάξεις θρησκεία τώρα που μεγάλωσες δεν στο απαγορεύει κανείς!!! Χρόνια Πολλά Καλή ανάσταση

      1. η αληθεια η δικη σου δε σημαινει οτι ειναι αληθεια ολων

        1. Είναι η αλήθεια και Εσύ άμα θες την δέχεσαι

    2. ELIAS

      Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει !!! Για κρυφομάρτυρα του ιεχωβά σε κόβω πουλάκι μου….τέτοιες ασυναρτησίες, μόνο οι βλαμμένοι μάρτυρες του ιεχωβά λένε….
      Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και αυτοί αποφασίζουν για την ζωη τους….
      Μήπως θέλεις να το αφήσουμε το παιδί να μεγαλώσει και μετά να το ρωτήσουμε, αν θέλει να το γράψουμε στο σχολείο, αν θέλει να του κάνουμε τα εμβόλια κλπ. ασε τις μαλακίες και σοβαρέψου….πρόκειται για την μεγαλυτερη πλάνη…..εγκληματική οργάνωση…..μάλλον θα γνωρίζεις περισσότερα εσυ ως μάρτυρας του ιεχωβά…..

  7. Τους βρήκα μέσα στον κήπο μου και τους πήρε ο διαλος. Τα μουνοπαναχπου έχουν κάνει τον προσηλυτισμό επάγγελμα.

  8. Αυτοί είναι σαν τους πλασιέ.Γυρνάνε από το πρωί και σου ζαλίζουν τα α…. να σου δώσουν φυλλάδια.Μέχρι και τάμπλετ μου έφερε μια να δω.Δεν θέλω κυρία μου της λεω.Μα γιατί έχει ενα ενδιαφέρον σαιτ μου λεει.Ουστ απο δω ρε!

  9. Δεν τους είπε κανένας ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Comments are closed.