ΠΑΝΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Η Δέσποινα Βανδή για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η κρατική αμέλεια δολοφονεί»

Κοινοποίηση:
SS 200

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος παρακολουθεί συγκινημένος τις εξελίξεις γύρω από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Η Δέσποινα Βανδή στο περιθώριο των γλωσσόφιλων με τον Μπισμπίκη, κοινοποίησε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο, με τα βαγόνια του τρένου και την επιγραφή: «Η κρατική αμέλεια δολοφονεί».

δσωσδωδσωσω

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βγηκε τωρα ολο το εμετικο ντοπιο σελεμπριταριο να εκμεταλλευτει με κροκοδειλια δακρυα μια τραγωδια

  2. Κριμα ησουνα και σπουδαγμενη προτου σε αναδειξει ο Ψωμιαδης για χατηρι του Ντεμη! Καραξευτιλιστηκες!

  3. Επρεπε πατσαβουρα να ζουσε ο ψωμιαδης να βλεπαμε καυτη κιλοτα πλακες που θα κανε

  4. Αφου εβγαλε στα μανταλακια ταπολυ προσωπικα της αποφασισε να κανει και σοβαρες δηλωσεις Περιορισου κυραμου στο τραγουδιστικο επαγγελμα σου και αν υπαρχει πραγματικος ερωτας για καποιους το κρατανε μονο για τον εαυτον τους γιατι τονα τον περιφερεις ετσι παντου μονο ερωτας δεν ειναι αλλα αυτοπροβολη

  5. Μας έχει κουράσει πολύ αυτή η “κυρία”. Αυτή την στιγμή έχουν ραγίσει και μαυρίσει οι καρδιές όλων των Ελλήνων που χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι και κυρίως νέα παιδιά και η μανδάμ ψάχνει δημοσιότητα.

  6. τα τρια κακα της μοιρας της νεολαιας δρουτσα ευη βανδη αγγελοπουλου ….

  7. Πτυχιούχος της φιλοσοφικής,μορφωμένη,επιτυχημένη,πώς επιτρέπει στον εαυτό της να ξεφτιλίζεται με δαυτονε;Οκ πιθανόν ο πρώην να μην ήταν ξηγημενος κι ετούτος να είναι ,οκ,καλά έως εδώ.Αλλά με μέτρο οι διαχύσεις,τουλάχιστον στη Δέσποινα δεν ταιριάζουν.Ούτε οι Μπένιφερ τόσο πολύ πχια.

  8. Αντε και γαμήσου σουργελοπουτάνα.

Comments are closed.