“ΠΑΓΩΝΕΙ” ΤΟ ΑΙΜΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ, ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ: ¨ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ – ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΦΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ” – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ;

Κοινοποίηση:
3171409-1

Ο,τι έκανα το έκανα για να μη χάσει η Λυδία τον πατέρα της ο αδιανόητος ισχυρισμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην προανακριτική απολογία στην Ασφάλεια – Θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στον οποίο θα δώσει εξηγήσεις για τα δύο κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τον βαρύνουν το πρωί της Τρίτης – Παραμένει κρατούμενος


Σοκάρουν τα όσα αναφέρει στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στο φρικτό έγκλημα που διέπραξε, υποστηρίζει πως η 20χρονη κοπέλα, είχε γίνει επιθετική και το μοιραίο βράδυ του είχε πει: «Όχι μη φέρεις τη μικρή δε σας θέλω». Μάλιστα, ζητεί συγνώμη για την πράξη του, την οποία χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη, ενώ σε άλλο σημείο της προανακριτικής απολογίας του αναφέρει πως είχε σκεφτεί ακόμη και να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Χαρακτηριστικά στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος κατηγορούμενος είπε: «Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική».

Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο 32χρονος συζυγοκτόνος υποστηρίζει πως η Καρολάιν το βράδυ του φόνου του είπε: «Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω». Τότε, όπως αναφέρει: «Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της. Ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα . Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί….Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Εσείς οι ταλιμπανοι που στηρίζετε τον φονιά , να προσέχετε , γιατί μπορεί να κληθείτε για κατάθεση . Μόνον πληρωμένοι προπαγανδιστές δικαιολογούν τέτοια εγκλήματα δημοσίως. Μόνον πληρωμένοι σπιλωνουν το θύμα με τέτοιο τρόπο . Μένει να μάθουμε ποιος σας πληρώνει…

  2. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΝ…. ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ… Κ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ……
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΕΚΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ‘ΕΠΙΛΟΧΕΙΟΣ’… ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΩΣ ΨΥΧΙΚΗ…ΝΟΣΟΣ….

    1. Την υστερία την είχε περιγράψει και ο Φρόιντ ως νεύρωση των γυναικών

  3. Τόσο καιρό μας φλομώσε ψέμα κ τώρα τον πιστεύουμε; εκ προμελέτης έγκλημα γιατί του έσπασε τα νευρα; ας έφευγε…άμα αυτουνού του σπάσανε σε 11 μήνες γάμου χωρίς οικονομικά η άλλα προβλήματα εμείς οι παλιοί κ οι φτωχοί στα δυαρακια κ στο νοικι με απλήρωτος δεκο με 2 παιδιά στην εφηβεία έπρεπε να είμαστε όλοι η στο Δαφνί η στο Γεντί Κουλε

  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ “ΜΗΝΥΜΑ” ΣΕ “ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ” ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

    1. 20 χρονων ?? μαλλον το αντιθετο

      1. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, είναι θέμα χαρακτήρα. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται μέχρι τα 5ετη. Σταματήστε να λέτε όλοι για την ηλικία.

  6. Γιατί εμενα δεν με πείθουν ?? Όλο αυτό τα αλεξίσφαιρα , τα όπλα , ειδική ομάδα ! Κάτι βρωμάει !!! Βγάζει τρελή την γυναίκα του !

  7. ΝΑ ΜΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΠΑΣΟΚΟΣ,ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!!

  8. Ο όρος της αλήθειας μπορεί να γίνει ποσιμος εάν εκχυθει σε μπουκαλάκι με νερό;
    Ρωτάω δεν ξέρω….!!!!

    1. Οχι,μονο ενδοφλεβια για να μεταφερθει μεσω των αγγειων στον εγκεφαλο και στο κεντρικο νευρικο συστημα.Αν το βαλεις σε νερο,θα καταληξει διαρροια και τσισα.

  9. Η επιλοχειος καταθλιψη είναι πάρα πολύ σοβαρή ασθένεια. Η κοπέλα έπρεπε να πάει σε ψυχίατρο και όχι σε “ψυχολόγο”. Οι ψυχολόγοι είναι χρήσιμοι για να συζητάς και να συμβουλεύεσαι, για τίποτα περισσοτερο. Διάγνωση κάνει μόνο ο ψυχίατρος και φάρμακα δίνει μόνο ο ψυχίατρος. Προφανώς η κοπέλα χρειαζόταν θεραπεία, ίσως και απομάκρυνση από το παιδί της για κάποιο διάστημα γιατί θα μπορούσε να του κάνει κακο. Ζευγάρι από το συγγενικό μου περιβάλλον χώρισε από την επιλοχειο καταθλιψη. Η γυναίκα ορμουσε και χτυπούσε τον σύζυγό της και αναγκαστικά την εγκατέλειψε για να μη γίνει τίποτα χειρότερο. Γνωρίζω άλλη μια περίπτωση που πριν καμιά εικοσαετία μια γυναίκα είχε σφάξει το παιδί της σαν αρνί από την επιλοχειο καταθλιψη. Κριμα, αν την είχε αφήσει να φύγει δε θα είχαν καταστραφει και οι δυο, ούτε το παιδάκι θα έμενε μόνο του χωρίς γονείς. Δε φταίει η ηλικία για την επιλοχειο καταθλιψη, μια γυναίκα μπορεί να το παθει σε οποιαδήποτε ηλικία.

    1. Οι γιουφτισσες ομως δεν το παθαινουν,και κανουν και παιδια απο τα 14 και 15 τους.Στα 30 ειναι γιαγιαδες.Αλλα φροντιζει γι’αυτο το βαρυ χερι του Ταμτακου τους.

      1. Κουλό σχόλιο γι’ αυτό δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω.

        1. Εχεις ακουσει καμια γιουφτισσα να λεει οτι εχει “επιλοχία με κατατλιψη κομπαρε”;

          1. Οι γύφτισσες δεν έχουν το μορφωτικό και νοητικό επίπεδο να καταλάβουν αν έχουν ή όχι επιλοχειο καταθλιψη. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω επαφή με γύφτους και δεν γνωρίζω τον τρόπο ζωής τους. Εσύ που από ότι φαίνεται έχεις, διαφωτίσει μας.

      2. Μίμη είσαι πρώτος κ κορυφαίος κλαίω από τα γέλια!

    2. Προσυπογράφω για την επιλόχειο κατάθλιψη, λόγω εμπειρίας από το συγγενικό μου περιβάλλον.

    3. Καμία επιλόχειος κατάθλιψη. Είναι πολύ σύνηθες μικρές καλοζωισμένες συμφεροντολόγες και τεμπέλες να δημιουργούν απαράδεκτη τρέλα στον άντρα τους να δημιουργηθεί διαζύγιο, του παίρνουν το παιδί και περνούνε ζάχαρη. Ψάχνουν θύμα, νέος, ωραίος με πολλά λεφτά. Η κοπελιά έψαχνε σπίτι στο Χαλάνδρι ήδη. Αν δεν την αγαπούσε δεν θα το έκανε αυτό που έκανε, θα την έγραφε κανονικά. Κατανόησε το βάθος της παγίδας της αγάπης. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην αγάπη και άνθρωποι που την εκμεταλλεύονται. Δεν υπάρχει μάνα που έχει φροντίδα μέσα της και λέει δεν γουστάρω το παιδί μου, αυτά είναι γελοιότητες. Από το να γράφουνε ο Μπάμπης ο φονιάς καλό είναι να δει ο καθένας πρώτον ότι οι γυναίκες είναι συχνά θύτες κι όχι θύματα. Βάζουν φυτίλι στον άντρα τους και οι πιο πολλές καταφέρνουν να τον σκάσουν. Οι άντρες φεύγουν πρώτοι επειδή σκάνε από τη μουρμούρα και οι γυναίκες μένουν κρεπαρισμένες χήρες με συντάξεις και τα υπάρχοντα. Αυτό ήταν παρόρμηση, δεν ήταν έτσι ο άνθρωπος απλώς είχε χαρακτήρα κλειστό και κράταγε πολλά μέσα του. Κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να φάει ισόβια. Να θεωρηθεί εν βρασμώ ψυχής, η γυναίκα να κατανοηθεί ότι τον είχε σκάσει και θα τον εγκατέλειπε, και λόγω του ότι δεν είχε τον αντρισμό να παραδεχτεί το λάθος του στην αστυνομία, να διπλασιαστεί η ποινή του εν βρασμώ ψυχής. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ήταν γυναίκα από ξένη χώρα με άλλη κουλτούρα και είναι λάθος να παντρεύονται άνθρωποι από διαφορετική κουλτούρα γιατί μεγαλώνει το μπλέξιμο μεταξύ τους.

  10. Παρόντες όταν ομολόγησε ήταν και 2 ψυχολόγοι και όλη νύκτα τον υποστήριζαν Δεν ντρέπονται λίγο άντε να του δώσουν 2 χαστούκια και να του βάλουν 2 αυγά βραστά στις μασχάλες να τα ξεράσει Η αστυνομία τώρα το κατάλαβε από τις κάμερες και το ρολόι της άτυχης κοπέλας Και στις φυλακές χάλασε το πραμα αυτός ήθελε σακατεμα από τους φυλακισμένους και ξύλο τώρα τους προστατευουν Σε 10 χρόνια θα ειναι έξω λόγω καλής συμπεριφοράς Κοροϊδεύουν το κόσμο με τους νόμους του Τσίπρα και Μητσοτακη

  11. Ρε παιδιά ακόμα και κακή μάνα να ήταν,ακόμα κι αν το χε μετανοιωσει που παντρεύτηκε τόσο μικρή,ακόμα κι αν δεν ήταν έτοιμη να γίνει μάνα,ακόμη κι αν τον έβριζε η του έθιγε την προσωπικότητα,δεν σκοτώνεις!!!!
    Φεύγεις εσύ ,αν δεν φύγει ο άλλος….
    Πιστεύω ότι ο σύζυγοκτονος ήθελε να την έχει υποχείριο και καταλαβε ότι δεν θα έχουν κοινό μέλλον…..
    Χαρακτηριστικό του λένε η ψυχραιμία,που όμως στην κρίσιμη στιγμή δεν λειτούργησε…..

    1. δεν είναι τόσο απλό, γενικά η συνεχόμενη πίεση μπορεί να σε οδηγήσει στα όριά σου και επιπλέον όσο και γλυκούλα να έμοιαζε αυτή υπάρχει πιθανότητα να του έκανε πολλά βασανιστήρια και να τον απειλούσε συνεχώς, εσύ αυτομάτως θα πάρεις το μέρος της γλυκούλας και έτσι το πλασάρει γενικά και η κοινωνία και τα ΜΜΕ, θα μάθουμε στο μέλλον τί ακριβώς γινόταν

    2. Δεν ήθελε να την έχει υποχείριο, άτοπο το σχόλιο. Ο άνθρωπος την αγαπούσε και έκανε υπομονή για να μη διαλύσει το σπίτι του. Από τις σημειώσεις στο ημερολόγιο της και από τα μηνύματα που έστελνε στο κινητό φάνηκε ότι κακοποιούσε τον σύζυγό της λεκτικά και σωματικά. Λυπάμαι που το λέω αλλά από αυτά που έγραφε στο ημερολόγιο φαίνεται ότι η κοπέλα ήταν ψυχολογικά ασταθής.

  12. ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠ’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ. Κ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΑΠΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ? ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΑΣ!
    Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ.

  13. έπρεπε να να μιλησει με τους γονεις της και να ζητήσει επαγγελματικη βοήθεια απο πραγματικό ψυχολογο. δεν δικαιολογω την πραξη του συζυγου κτήνος. κριμα για το βρεφος..

    1. Όχι ψυχολόγο, η περίπτωση ήταν σοβαρή και χρειαζόταν ψυχίατρο. Ο ρόλος του ψυχολόγου είναι συμβουλευτικος, δε μπορεί να δώσει θεραπεία.

  14. enki, παντως, “τερατα” διανοιας αμφότεροι….. Επιστημονες του καναπε…. φιλοσοφοι της ζωης… φτου… φτου μη σας ματιασω…. κοιτατε να αποκτησετε απογονους μην χαθει τετοια “ρατσα”……

  15. Για να με θυμάστε σε όλη σας τη ζωή.

    Μαγκες όταν η σύζυγος έχει περίοδο η επιλοχεια κατάθλιψη φωνάζουμε τη πεθερά κ εμείς λειπουμε από το σπίτι 6,50 μέρες τη βδομάδα.

  16. ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ….. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ.. ‘ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ’….. ΚΑΤΙ….

    1. και συ που το ξερεις, εμενες μαζι τους; ελεος με τις αρλουμπες του καθενος.

  17. είναι γνωστό πόσο απειλητικές και βίαιες μπορούν να γίνουν οι γυναίκες τόσο προς τους άντρες όσο και προς τα παιδιά, ουκ ολίγες οι περιπτώσεις που αφήνουν τα παιδιά τους να πεθάνουν σε αυτοκίνητα μέσα στην ζέστη και τέτοια, προφανώς τον απειλούσε και ποιος ξέρει τι άλλα γινόντουσαν….

Comments are closed.