Πάσχα στην Αθήνα: Πού πήγαν όλοι; Άδειασε η πρωτεύουσα – «Βούλιαξαν» τα νησιά

Κοινοποίηση:
Athens

Έρημη πόλη θυμίζει τις ημέρες του Πάσχα η Αθήνα, κάνοντας ευκολότερη τη ζωή των τουριστών, αλλά και των κατοίκων της, όσο έχουν απομείνει …

Ξημερώνοντας Δευτέρα του Πάσχα με την επιστροφή των περισσοτέρων να καθυστερεί, καθώς και αύριο λόγω της μεταφερόμενης αργίας της Πρωτομαγιάς, δεν θα λειτουργεί σχεδόν τίποτα.

Άδειοι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας, θυμίζοντας Δεκαπενταύγουστο, τα ΜΜΜ λειτουργούν με ωράριο αργιών, και οι αποστάσεις με το αυτοκίνητο έχουν …μηδενιστεί.

Εκτός Αττικής σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν φύγει μία στις 4 οικογένειες.

Την ίδια ώρα, διαφορετική είναι η εικόνα που επικρατεί στα νησιά με τα περισσότερα, ιδιαίτερα στα Κυκλαδονήσια να έχουν κυριολεκτικά «βουλιάξει» από εκδρομείς με γλέντια στα σοκάκια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στα σπίτια μας είμαστε. Δε πήγαμε πουθενά γιατί δεν έχουμε λεφτά. Τι να γυρνάμε σαν την άδικη κατάρα στους δρόμους Πασχαλιάτικα; Και πολλοί πήγανε στα χωριά τους που είναι τζάμπα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φτώχεια.

  2. Ευτυχως επαψε για λιγο η μυρωδια της μυζηθρας! Χωριατες στα δανεικα μεροκαματα του Ελλαδα 2.0 καλυτερα στα χωρια σας να σοερνετε και κανα ζαρζαβατικο!

  3. Κατα τ’αλλα ο κοσμος πειναει……Το σιγουρο ειναι οτι το 41τακατο οχι μονο δεν πειναει , αλλα καλοπερναει.Μακαρι να ηταν ετσι καθε μερα η αθηνα να εισπνευσουμε οξυγονο.Αν εφευγαν και οι λαθροεπενδυτες ακομα καλυτερα..Προς το παρον τη κοπανησαν οι “αθηναιοι” απο το κλεινον αστυ.Ισχυει το παλιο συστημα”ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ”

  4. Ιχα! Η φτωχεια θελ καλουπερασ! Οι πιρισσοτερ τν αμουλισανι στα χουρια για του καλαθ κι κανα τενεκε λαδ!

  5. Και εσυ Μακελειο φωναζεις για φτωχεια και ακριβεια . Αυτο ακριβως σου ειχα γραψει πριν κανα μηνα. Οτι θα δεις τη φτωχεια το Πασχα. Οτι ο Ελλην με τα 2 σπιτια και το ενα εξοχικο δεν φτωχαινει ποτε .Οσο για αυτους που χανουν τα σπιτια τους επειδη χρωστουσαν δε το βλεπω λαθος. Ας πληρωναν. Οταν επαιρναν το δανειο και πηγαιναν Μυκονο με τη δοση που επρεπε να πληρωσουν στη τραπεζα δεν τους φταιει κανενας. Καλη διασκεδαση και μη ξανακουσω για φτωχεια σας παρακαλω. Ο Κουλης δεν ειναι ηλιθιος που δεν μπορουσε να μπει στην εκκλησια απο τους χιλιαδες που εβλεπε μαζι του ενω το ελικοπτερο δεν εβρισκε θεση στο αεροδρομιο να παρκαρει?

Comments are closed.