09/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ – «ΤΗΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ»

Κοινοποίηση:
rentis_mat

Στη σύλληψη του 18χρονου που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» προχώρησε η ΕΛΑΣ την Κυριακή: Τι ομόλογησε και πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή του.

Ένας νεαρός μόλις 18 χρονών είναι ο καθομολογίαν δράστης της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 31χρονου αστυνομικού που εδώ και τρία 24ωρα νοσηλεύεται σε καταστολή σε ΜΕΘ στο Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για οργανωμένο οπαδό και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Κατά την ομολογία του, ο 18χρονος περιέγραψε το περιστατικό και υποστήριξε πως δέχθηκε οδηγίες για την επίθεση.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο συλληφθείς, υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει επίθεση προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Κάποια στιγμή, τους ενημέρωσαν να βγουν έξω από το γυμναστήριο, όπως και έκαναν, ενώ προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι σε εκείνον έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα, ενώ του έδειξαν και πώς να τη χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί. Όταν την ενεργοποίησε, την εκσφενδόνισε αμέσως και στη συνέχεια την είδε να χτυπάει στο έδαφος και λίγο μετά τον αστυνομικό να γονατίζει. Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, ξαναμπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα.

Πώς έφτασε στα ίχνη του η ΕΛΑΣ

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον 18χρονο να καυχιέται για τα «κατορθώματά του» σε άλλους οπαδούς λίγο μετά τα επεισόδια και ενώ είχαν επιστρέψει οι χούλιγκαν στο γήπεδο.

«Έγινε χαμός έξω, την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό»,φέρεται να είπε ο 18χρονος σε άλλους οπαδούς, όταν επέστρεψε εντός του γηπέδου. Αυτή ήταν πρακτικά και η παραδοχή του εγκλήματος, που σιγά – σιγά άνοιξε τον δρόμο για να φτάσουν μπροστά του οι αξιωματικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται πως ο νεαρός είχε δεχθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA και είχε κάνει και εξέταση για τυχόν ίχνη πυρίτιδας επάνω του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Θα του κάνουν τη κλανοβαλβίδα σαν βουλγάρικο θυμιατό τώρα

  2. Είχαμε τα αλβανομπασταρδα εχουμε και άλλα τώρα.

  3. Άλλο ένα αναρχοάπλυτο μπασταρδάκι που διασκεδάζει πετώντας κροτίδες και πιθανών μολότωφ.Η μάνα του σίγουρα δουλεύει βράδυ στα πεζοδρόμια και ο πατέρας θα ναι κανας αλκοολικός πρεζάκιας μέσα στη μπουζού.Από τέτοιες οικογένειες βγαίνουν αυτά τα άχρηστα δίποδα

    1. Δεν νομίζω να ήταν αναρχικος ο Αλβανός …μάλλον χούλιγκαν φασίστας είναι

  4. o 18χρονος τσόγλανος πορτοκαλοδο-πότης (οπως δήλωσε ο πατέρας του ) θα φάει το πολύ 5-7 χρόνια .
    Αυριο ο δικηγόρος του ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ θα ισχυριστεί πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση , πως δεν ήξερε την επικινδυνότητα της φωτοβολίδας , που του την έδωσε… καποιος άλλος… (ενα ρακούν !) η φωτοβολίδα εξοστρακίστηκε , στο οδόστρωμα
    Θα του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας ,
    Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής , και θα αποφυλακιστεί υπο όρους …
    Τουτέστιν σε 2 χρόνια θα είναι έξω …

  5. Γιατί δεν λέτε την εθνικότητα του?
    Ντρέπεστε? ΑΛΒΑΝΟΣ που πήρε ελληνική υπηκοότητα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ είναι…

  6. Έτσι και πει ότι είναι μέλος του ΑΝΤΑΡΣΙΑ η του Περισσού θα τη βγάλει καθαρή για αυτό όλοι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στη τσέπη η μόνη λύση

  7. Αστυνομία,ψευτοχουλιγκανια-μπραβονια, τσάτσοι του κάθε Μαρινακη και Αλαφούζου που όλοι τους,συνδέονται μεταξύ τους με Ρουμπετηδες. Αλλά για όλα αυτά όπως πάντα, η μπάλα όχι απλά στην εξέδρα, αλλά έξω από το γήπεδο. Άσχετο με το γεγονός, αλλά σχετικό με τον αθλητισμό. Η αστυνομία θα κάνει τα δέοντα για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που βγήκαν επικυνδινες για την σωματική ακεραιότητα, όλων; Θεατών, αθλητών, παραγόντων, ακόμα και των ίδιων; Μπαααα, εκεί δεν ακουμπάμε κανέναν. Ακόμα θυμάμαι την επίσημη διαμαρτυρία των οπαδών της Bayern που πλήρωσαν 40 ευρώ το πιο φθηνό εισητηριο για το ΑΕΚ-BAYERN το 18-19 στο ΟΑΚΑ. Τους είχαν βάλει στις θύρες 16 και 18 πέταλο, στο άνω διάζωμα και μάλιστα εκείνο το σημείο, είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα στατικοτητας, απ’οτι αποδείχθηκε κι επισήμως αργότερα. Οι Γερμανοί γνώριζαν την κατάσταση του σταδίου, περισσότερο και από την διοίκηση του ίδιου του Σταδίου.

    1. Μπράβο φίλε. Πρόσθεσε μόνο σε παρακαλώ, ότι όλα αυτά πάλι συμβαίνουν ταυτόχρονα με την αποφυλάκιση των πρώτων Κροατων έτσι;

  8. Σκιστους Μητσοτάκη οπαδούς καί ομάδες, όλος ο κόσμος είναι μαζί σου.Τιμη καί δόξα στην Ελληνική Αστυνομία καί στον στρατό.

    1. ποιος; ο υπαλληλάκος ο ΞΕΠΛΥΤΑΡΙΑΣ του Mr NOOR-1, του Mr TURK KANAL μπάμ καί SKY κλπ.;

    2. Χα χα χα… Μόνο που ο Μητσοτάκης σκίζει εσένα και αυτόν τον σκίζουν οι πρόεδροι των ομάδων. Από αυτούς και στηρίζεται και ξεσκιζεται.

  9. Χώστε μέσα τον χοντρό να τελειώνουμε με την μπόχα.

    1. Τίποτα δεν γίνεται αν δεν το ξέρει ο πρόεδρος…

      1. Χαζέ, ο χοντρούλης έχει πολλά θέματα τελευταία. Έρχεται η πτώση. Κανείς δε νικά τον χρόνο

  10. Είμαι ένας απλός πολίτης που ξέρω την πουστιά του σάπιου αυτού συστήματος των 300ων προδοτών της βουλής και αδιαφορώ για τα αθλητικά.Για τον αστυνομικό όμως μιλάνε όλοι στα ΜΜΕ για τον Χίο που έφαγε δύο σφαίρες οι αστυνομικοί κάνανε την πάπια τόσα xρόνια και ακόμα δήθεν ψάxνουν.Το ξέρουμε το πολιτικό Ανθελληνικό σκηνικό και τα κομματοσκυλα της μαφίας σαν εσένα.

  11. Άλλη μια φορά που οι έρευνες σταμάτησαν εκεί που πρέπει ! Στον τελευταίο τροχό της αμάξης ! Ειδικώς στη συγκεκριμένη ομάδα ! Το βασικό ερώτημα γιατί κάποιοι διέταξαν αυτή τη στιγμή επίθεση στους αστυνομικούς δεν έχει απαντηθεί.Η απόφαση μήπως πάρθηκε από πολύ πάνω…?
    Αχ χαζά μου παιδιά …

    1. Ισως για να ασχοληθούμε όλοι με αυτό το ζήτημα και όχι με τα όσα χάρισε ο Κουλής στον Ερντογαν;;;
      Λέω εγώ τώρα. Λέτε; Τους έχω ικανούς για όλα. Ποιος ασχολήθηκε με τον Κουλη και τον Ερντογαν;;;

  12. Αυτός είναι ο σκοπός με μερικές ανάποδες να δώσει τους πάντες

  13. Big mouth, ο μικρός, αλλοιώς δεν θα τον έπιαναν?
    Hooligan ετών 18, που θα ζήσει κάποια χρονάκια στη φυλακή και σίγουρα πριν τα 30 του θα είναι εκτός και θα χαίρεται τη ζωή του.
    Αλοίμονο στον Αστυνομικό που αντιμετωπίζει υπεράνθρωπες δυσκολίες.

  14. Κάποτε λέγαμε οι μεγαλύτεροι…..να ήμουν νέος…..Πλέον μια χαρά είμαστε. Αν είναι να είμαστε σαν κι αυτά ….άστο.

  15. Πιάσανε ένα πιτσιρικά προφανώς του ρίξανε το βάρος για να μην ξευτελιστει η αστυνομία αυτός φοβήθηκε και τα κλασικά.

    1. Είσαι απλά καθυστερημενος ή οπαδός της εγκληματικής οργάνωσης του Πειραιά;;

    2. Διόλου απίθανο ! Δουλεύουν και έτσι !

    3. μα τον πιτσιρικά έστειλαν τα ΚΑΘΙΚΙΑ του ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΥ Mr NOOR-1

  16. Αυτη ειναι η σημερινη νεολαια μας : ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!! Απο Ηρωας ( ναι μαλακες κλαψτε για τον Μπατσο που οταν γινει παλι καλα θα αρχισει να βαραει ΠΑΙΔΙΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ , αντι να υπερσπιστει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ !!! ) σε ΓΕΛΟΙΟΣ μεσα σε λιγες ωρες …… ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ 55.000 SS ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ !!!!

      1. Αλλος Ελληναρας στη ψουρου που θα τον φτιαξουν οι Αλβανοι οπως πρεπει. Αντι να διαβαζει η να ψαχνει για δουλεια να φτιαξει το μελλον του θα φαει καμια 10ρια χρονακια αν πεθανει και ο αστυνομικος και θα χασει τα πιο δημιουργικα χρονια. Καλη διασκεδαση. Απο την αλλη η αστυνομια πιανει μονο οταν τη συμφερει καποιον που δεν ειναι γιος καποιου διασημου γιατι αλλιως θα το κανανε γαργαρα κι αυτο οπως τοσα αλλα. Ωραια χωρα φτιαχνετε.

Comments are closed.