ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ – ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
mat-renti

Η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Πληροφορίες θέλουν τον 18χρονο δράστη να είναι γνώριμος των αρχών για οπαδική βία ενώ χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρεται ότι δεν ήταν εντός του γηπέδου αλλά ανήκε σε μια ομάδα λίγων ατόμων που ανέμενε εκτός πριν ακόμα ξεκινήσουν τα σοβαρά επεισόδια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι η επίθεση στους αστυνομικούς των ΜΑΤ το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ήταν προσχεδιασμένη.

Αυτο τεκμαίρεται αφενός από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ μέσα και έξω από το γήπεδο (κροτίδες, φωτοβολίδες, μαχαίρια και κάποιες σακούλες που περιέχουν μέσα ρούχα, κάποια εκ των οποίων οι χούλιγκαν επιχείρησαν να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου) και αφετέρου από τις καταθέσεις των συναδέλφων του 31χρονου αστυνομικού αλλά και τις πληροφορίες οτι έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» υπήρχαν άτομα που είχαν αναλάβει ρόλο οργανωτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Τους πιάνουν και τους αφήνουν μόλις πέσουν τα τηλέφωνα και βάρανε προσοχή στη ΓΑΔΑ …παλιά θα τον είχαν βάλει στη ταράτσα της Μπουμπουλίνας και θα είχε φάει φαλαγκα και ξύλο που θα τραγουδούσε μέχρι το πρωι το γάλα της μάνας του…

  2. Τον Μαρινάκη δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας.ειναι κολλητός με τον Μητροπολίτη που φοράει καουμπόικες μποτες

  3. Μπράβο τον πιάσανε λοιπόν και θα δικαστεί.Με την 12 χρονη θα μας πει τώρα η αστυνομία τι γίνεται τελικά και ποιοι βουλευτές είναι πίσω από αυτό;Δεν θα σας πούνε ποτέ κορόιδα των 300ων.

  4. Εντάξει, τώρα αν είναι αυτός ο ένοχος η όχι είναι άλλο θέμα. Αν ο αστυνομικός καταλήξει, πάει για ισόβια και φυσικά δεν θα καλοπεράσει για πολύ στην στενή. Αν πάλι σταθεί τυχερός κσι ο αστυνομικός την σκαπουλίσει, έχει τουλάχιστον 12 χρονάκια και φυσικά πάλι δεν θα καλοπεράσει. Με λίγα λόγια ΧΑΘΗΚΕ

  5. Η Μακεδονισσα τα είπε όλα όπως έχουν. Μην πειράξουμε τα παιδιά και τα σκυλιά.

  6. Αυτήν την κοινωνία θέλουν αυτά τά παιδιά τούς χρειάζονται γνωρίζω πολύ καλά τί σάς λέω.Τιμωρια για οτιδήποτε κάνουν τά κωλοπαιδα από την ηλικία των 4 ετών δεν μπαίνει ούτε από τους γονείς (κίνημα αποκλείεται εμένα τό παιδί μου δεν κάνει τέτοια…) Ούτε βεβαίως από τά σχολεία καθότι οι διευθυντές θεωρούν οποία σωφρονιστικη μέθοδο αναχρονιστική ιδέα. Τώρα εμείς που θέλουμε τά παιδιά μας να σέβονται και να εκτιμούν φοβόμαστε ακόμη και να τά μαλώσουμε ακόμη και μέσα στο σπίτι μήν συμβεί κάποιος άτεκνος κυρίως γείτονας με επιστημονικοψυχολογικες γνώσεις (μλκιες δηλαδή) καλέσει την πρόνοια κ σού τά πάρουν για να τά δώσουν στους πουστηδες. Αυτήν την κοινωνία θέλουν.

    1. Πολύ σωστά τα λες Μακεδόνισσα!! Εγώ θα συμπληρώσω κάτι και ας παρεξηγηθω! Το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια που το είχε αναγάγει η Επταετία τείνει να μεταμορφωθεί σε ποινικό αδίκημα δυστυχώς! Οπότε ιδού τα αποτελέσματα,!!! Και έπονται προσεχώς!!!? Μας έφαγε η πολλή κακώς εννοούμενη δημοκρατία η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός!!

  7. Λυπάμαι τους γονείς καταρχήν και των δύο.. Το παλληκάρι που χτύπησε παρόλο που διαφωνώ με την αστυνομία μας. Και τέλος τον δεκαοχτάχρονο που χαντακωθηκε.

  8. Θα το ευνουχίσουν να γίνει όμορφη κοπελίτσα??

  9. Βιτσα ποθτσ@ και στενά παπούτσια τώρα στο μπάσταρδος. Υ ΣΠως γίνεται σε όλα να είναι μπλεγμένοι αλβανοι;

  10. ρε μαλακισμενο τωρα θα βγουν οι…καλοι και αξιοι γονεις σου να λενε το παιδακι μας δεν φταιει,ειναι απο σπιτι,καλη οικογενεια με ανατροφη σωστη, μας το παρεσυραν,δεν καταλαβε τι εκανε,αλλοι φταινε,οι αστυνομικοι φταινε που το προκαλεσαν ενω αυτο πηγαινε στο κατηχητικο και οχι στα επεισοδια…κλπ κλπ. Κατα λαθος βρεθηκε εκει. Μεσα το κωλοπαιδο να σαπισει

  11. 18; θα περάσει καλά στον Κορυδαλλό, ειδικά οι άλλοι!

  12. 18 χρονών και είσαι ήδη εγκληματίας;
    Να αρχίσει να εκτιμάται η δυνατότητα μεταμέλειας του κάθε ατόμου με Ψυχιατρική και Ψυχολογική εκτίμηση.
    Αν δεν υπάρχει επιστημονικά προοπτική διόρθωσης και μεταμέλειας, τότε το άτομο ΔΕΝ ξαναβγαίνει στην Κοινωνία. Διότι είναι μόνιμα επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο και την έννομη τάξη.
    Στην Ελβετία είναι Νόμος και εφαρμόζεται.
    Στην Γαλλία μελετάται σοβαρά και πιθανότατα θα γίνει Νόμος.
    Στην Ελλάδα τι θα κάνουμε;
    Θα επιτρέπουμε μόνο τους Νόμους Παρασκευόπουλου;
    Και θα αφήνουμε τα προβλήματά μας να διαιωνίζονται;;

  13. Μπάτσο χτύπησε, όχι άνθρωπο. Μπάτσο του κούλη. Μην τον βγάλουμε και εγκληματία το παιδί. Ακραίο αυτό που έκανε, οκ, αλλά δεν πείραξε κάποιον αθώο.

  14. Κανένα πλουσιόπαιδο θα είναι από την Κηφισιά και την Εκάλη σαν τον Γρηγορόπουλο που η μάνα του έχει μαγαζί στην Βουκουρεστίου. Για να διασκεδάσει και να κάνει χαβαλέ κατέβηκε μαζί με τις υπόλοιπες χολέρες να πετάξει μολότοφ και βεγγαλικά στην αστυνομία και τελικά παραλίγο να σκοτώσει άνθρωπο. Τι θα του κάνουν; Θα τον αναλάβει ο Κούγιας θα φάνε και οι παρατρεχάμενοι και θα του βάλουν 2 χρόνια με αναστολή γιατί είναι καλό παιδί ξέρει γαλλικά και πιάνο και περνάει τις γριούλες απέναντι. Σ΄αυτά ο Κούγιας είναι μάνα.

    1. Δεν είναι όλοι φτωχομπινεδες σαν εσενα

      1. Εσένα μάλλον σε κόβω από Εκάλη μεριά που δεν έχεις δουλέψει ούτε ώρα να δεις πως βγαίνει το ψωμί! Τα βρήκες όλα έτοιμα και μιλάς εκ του ασφαλούς!

    2. Τον Γρηγοροπουλο τον σκότωσαν, δεν πειραξε κανεναν

  15. Κλείστε μέσα χθες τους σκατόχοντρους του Πειραιά, να τελειώνουμε με τα σιχάματα.

    1. Και να αφήσουμε έξω τους πράσινους του σκίτρινούς και τους μαύρους? Για αυτό αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά γιατί είναι πολύ που σκέφτονται σαν εσένα

    2. Λεσια σαν και εσενα πρεπει να εξαφανιστουν απο τον πλανητη

      1. Ναι τριμάλακα, εσένα θα σε κρατήσουμε για ράτσα…

  16. Έχουμε και λέμε, οι διοργανωτές ήταν μέσα στο γήπεδο, τα όπλα ομοίως, βγήκαν και έκαναν την επιδρομή και τους ξαναέκρυψαν, προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη.
    Μη σας περάσει από το μυαλό πως ανακατεύθηκε ο Ολυμπιακός, απλά ελάχιστες ημέρες πριν η διοίκησή του, με τα γεγονότα του Βόλου, μας προειδοποίησε-απείλησε με κλιμάκωση της εξέγερσης των “φιλάθλων” της

  17. Σύλληψη του Βαγγέλη Μαρινακη άμεσα!!!!
    Είχαν προαναγγειλει μετά το ματς του Βόλου ότι έρχεται “ασύλληπτη τραγωδία”. Ήρθε η τραγωδία. Σχεδιάστηκε.

  18. Το σκουπόξυλο στην μπουζού είναι έτοιμο κ χωρίς λιπαντικό εννοείται..καλο θα είναι να πάρει μαζί του κ τα ψηλοτάκουνα κ κάνα φουστανακι γτ θα βγει @ουτανακι από κει..αυτα είναι τα μόνα σίγουρα για την ωρα

  19. αναρχοκομουνιστης του παρακρατους της αριστερας των εξαρχειων ειναι ο τυπος!
    ελπιζω οι μπατσοι να τον ξεκωλι@σουν δεοντος μαζι με την οικογενεια του…..

    1. Χουντικό ρεταλι σαν εσένα πάντως δεν είναι κοπριτη

      1. ε τι να κανουμε τωρα πουναι αλβανογυφτας παιδοφιλελε τραπερ κουμουναζι?προλαβαινεις να πας στο κρατητηριο μωρη λουλου και να τους κανεις ενα μαιανδρο,ενα τρισκελιον τατου να υποστηριξεις τη μλκ σου!

  20. Τωρα χρειαζεται να του χωσουν μια ιδια φωτοβολιδα στον κ@@ο και να γινει ρουκετα.

  21. Παραστρατιωτική, οργάνωση, συστηθείσα με σκοπό την τρομοκρατία, οικονομικά οφέλη, με αρχηγό, ηγετική ομάδα και εκτελεστικά όργανα.
    Να περιμένουμε συλλήψεις προέδρου, προπονητή, αγχηγού αποστολής, παικτών και οπαδών;

  22. . ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΙΔΡΥΘΗ ΤΟ ΕΑΤ ΕΣΑ ΝΑ ΚΟΛΟΣΚΟΠΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ?

  23. Mόνο ενας φταιει; Ποσοι ηταν; Να τους βρουν όλους τους μπαχαλακηδες και να δουμε και τι μερη του λογου ειναι…!
    Πως μπήκαν στο γήπεδο τα επικίνδυνα υλικά;
    Ξεφραγα όλα!
    Στα σχολεια των επαλ οταν ξεσηκωνονται ξερετε οτι ριχνουν φωτοβολιδες ;
    Ξερετε οτι συπεριφερονται σαν την εξέγερση στις φυλακες Κορυδαλλού το 95;
    Υπάρχει χάος και δε μπορεί να δενουν τα χερια των αστυνομικών οι σκατιάνες με τα ξωτικά τους!καιναι, ναμην υπαρχει ασυλο στα ιδρυματα, αλλα ουτε και ασυλία για τους πολιτικούς ιθύνοντες!

  24. Φανταστειτε να ειχε σκοτωθει ο Μιχαλης κατα την διαρκεια του αγωνα με τη Δυναμο Ζαγκρεμπ! Θα ειχανε συλλαβει ολο το κοσμο στην ΟΠΑΠ αρενα?
    Καπου τους εχουνε ξεφυγει τα πραγματα καθοδηγουμενοι απο τους πολιτικους “αριστους” προισταμενους τους!

  25. Μετά την προσαγωγή άσχετων απλών ανθρώπων, έχουμε και την ασυλία στους χούλιγκανς από τους προέδρους των ομάδων που δεν έχουν καταδικάσει τα επεισόδια και την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό! Εννοείται ότι το ανθελληνικό μιζαδόρικο τόξο το συμφέρει η βεντέτα ματ-χούλιγκανς για να φέρνει και άλλους λαθρομετανάστες, να κάνουν και άλλες υποκλίσεις στον Ερντογάν και να μεγαλώνουν και άλλο τα χρέη των κομμάτων και το χρέος της Ελλάδας των 400 δις! Α ρε Ελλαδίτσα ποιοι ανθέλληνες σε κυβερνάνε, α ρε Ελλαδίτσα ποιοι είναι οι πρόεδροι των ομάδων και α ρε λαέ που τους ανεχόμαστε και έχουμε όλοι φοβερή ευθύνη! Και όλοι αυτοί νοιάζονται για τον κοροιδοιό μην κολλήσουμε ην ώρα που καρκινοπαθείς πεθαίνουν χωρίς να χειρουργηθούν αν δεν έχουν λεφτά!

    1. Έχεις απόλυτο δίκιο πεθαίνουν κάθε μέρα Καρκινοπαθεις κάνεις δεν τους αναλαμβάνει διότι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν στο Δημόσιο Σύστημα Κοροϊδίας της χώρας.
      Από κει και πέρα έξαρση βίας παντού, πρόεδροι κοιτάνε μόνο την κονόμα κ κάποιοι μισθοδοτουν μπαχαλακιδες είτε μέσα είτε έξω από τα γήπεδα, ανελέητη βία, κοινωνικός αποκλεισμός και διαφθορά, έξαρση αισχροκερδιας και βίας ανηλίκων και όλα αυτά με την ανοχή των κυβερνήσεων επί τόσο ετών και των πολιτικών διότι πολύ απλά το χρήμα είναι γλυκό. Αίσχος

  26. ΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ !!!!!
    ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟΝ ΦΩΣ !!!…
    ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟΝ !!!!…

Comments are closed.