«Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης» ή αλλοιώς « Η Εκκλησία των Σκοπιανών είναι Αρχιεπισκοπή Αχρίδος; »

Κοινοποίηση:
Η Αδελφότης Οφφικιαλίων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας «Παναγία η Παμμακάριστος», της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου επί τη τριακονταετία ευκλεούς Πατριαρχίας του,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Με τίτλο: <<ΣΚΟΠΙΑΝΟ – Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ>>,(σ.σ.2015) κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο ο συγγραφέας καθηγητής DDr Αλέξιος Π.Παναγόπουλος, που διατίθεται από τις εκδόσεις Σταμούλη Α.Ε., Αβέρωφ 2, Αθήνα.

Εδώ παρουσιάζει το πάντα επίκαιρο ζήτημα που παρά τις έντονες αντιδράσεις του Ορθόδοξου Σερβικού Πατριαρχείου του Βελιγραδίου και παρά την καθολική άρνηση όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών μετά από την άτοπη παρέμβαση του αθεϊστικού κόμματος ιδρύθηκε το 1958, η φερόμενη ως «Η Αυτοκέφαλη Μακεδονική Εκκλησία» με έδρα τα Σκόπια[1].

Η ως άνω ψεύδο «Μακεδονική Εκκλησία» ιδρύθηκε ως διαφαίνεται και από την ιστορική της πορεία όλων των ετών αυτων με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, στο να στηρίξει πολιτικές και φυλετικές απαιτήσεις του νέου σλαβο/μακεδονικού κράτους και μάλλον όχι τις εκκλησιαστικές ανάγκες ή τα κοινωνικά προβλήματα που ζητούσαν τη λύση τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Mπραβο Αρχοντα ! συνεχισε να ταπεινωνεις τον τουρκοπουτιν

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟς ΤΗς ΟΡΘΟΔΟΞΙΑς ΜΑς ???ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ !!!!!!!!!!!

Comments are closed.