Γιάννης Καλλιάνος: Ο πατέρας του έχασε τη ζωή του παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών, λέει ο Κούγιας

Κοινοποίηση:
giannis-kallianos

Για ιατρικά λάθη μίλησε ο δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας, σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή και τις καταγγελίες για ιατρικά λάθη.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Ο κ. Καλλιάνος ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να τον εκπροσωπήσω, κάνοντας λόγο για ακραία ιατρικά λάθη σε ό,τι αφορά την νοσηλεία του πατέρα του».

«Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου, έχασε τη ζωή του παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και θα έχει μια βραχυχρόνια νοσηλεία», ανέφερε στη συνέχεια και παρατήρησε ότι «μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη», αποδίδοντάς του «ακραία υπεράσπιση του συστήματος, αγνοώντας τα γεγονότα».

Στη συνέχεια σημείωσε πως ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για διαλογή ασθενών, ωστόσο όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει πρώτα να εξεταστεί αναλυτικά ο φάκελος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Θα τλ πιστέψουμε όλο αυτό εάν υπάρξει ηθικό και όχι οικονομικο κέρδος εάν όλο αυτό γίνει για την ψυχή αυτού του συνανθρώπου.

  2. Ρώτα τον Αντωνιάδη, σε πόσους συγγενείς έλεγαν ότι οι ασθενείς τους θα βγουν από το νοσοκομείο και πήγαιναν την επομένη και τους έπαιρναν στη σακκούλα.

  3. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ,,,,,ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΔ!!!!!! ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΕΜΕΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ……ΕΣΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ???

  4. Πάτα στον λαιμό τα σκουπιδογιατρουδάκια που έδειξαν αμέλεια απέναντι σε έναν ασθενή πολίτη. Δεν κρίνω αυτή την στιγμή αν ο Καλλιάνος είναι βουλευτής ενός βρωμερού συστήματος όπως η νδ και το κουλιστάν, μιλάω ΜΟΝΟ για το ανθρώπινο κομμάτι. Κανένας δεν δουλεύει στο ντημόσιο, όλοι χλευάζουν τους αρρώστους και τους πατάνε στην ανάγκη.

  5. Στα π@π@ρια μας. Αύριο θα είναι και πάλι στην τηλεόραση να τρομοκρατεί τον κοσμο. Μη νοιαζεστε γι αυτούς ρεεεε ξυπνάτε, κλάψανε αυτοί για εσας; όχι, ε τότε;

  6. Ο βουλευτής την ΝΔ αντί να δώσει το δεκαχίλιαρο σε κανενα νοσοκομείο να πάρει φάρμακα το δίνει στον Κούγια για να αποσυντονίσει τους γιατρους που κάνουν τη δουλειά τους αντί να κάνουν τα χατήρια του Καλιάνου να βάλουν τον πατέρα του να κάνει διακοπές στη ΜΕΘ. Ο πατέρας του όπως λέει το κόμμα του καλιάνου, είναι 80 χρονών άρα όχι και χρήσιμος για την κοινωνία και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του. Το κόμμα του Καλιάνου κόβει τις συντάξεις και τα φάρμακα των διαβητικών, όχι;
    Ο αρχιτσόγλανος άρχοντας του ρουσφετιού Καλιάνος απαιτεί να μπαίνει μπροστά από τους άλλους με τα κλαψομούνικα του, και δεν είναι καλός άνθρωπος γιατί δε θα έκανε όλα αυτά τα εμετικά.
    Ο πατέρας του καλά έκανε και πέθανε. Ξεκουράστηκε. Με τόσα προβλήματα υγείας.
    Του Καιλάνου δε του φτάνει που του μιλάνε κατ’ιδίαν , κάνουν και ολόκληρη ΕΔΕ γιατι πέθανε ο τρισάρωστος πατέρας του. Αμα τον ενδιέφερε τόσο γιατί δε τον πήγαινε σε ιδιωτικο ο αρχιτσαμπατζής; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ θέσεις ρε φίλε στα νοσοκομεία επειδή γουστάρεις εσύ.

Leave a Response