Ο Χαρδαλιάς απαντά γιατί απαγορεύτηκαν αλκοόλ και μουσική στις παραλίες

Κοινοποίηση:
beach-party-630x395

Τις αιτίες που οδήγησαν στην απόφαση να απαγορευθούν η μουσική αλλά και η κατανάλωση αλκοόλ στις οργανωμένες παραλίες, εξήγησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε, οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στις ανοργάνωτες και γι αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε η κυβέρνηση να ενθαρρύνει τα πάρτι.

«Ξέρουμε πολύ καλά και πρέπει να παραδεχθούμε ότι το ποτό σε συνδυασμό με τη μουσική, λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με το ζήτημα της νηφαλιότητας ειδικά όταν γίνεται αλόγιστα», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε πως για να τηρούνται τα μέτρα της απόστασης σε κάθε οργανωμένη παραλία χρειάζεται νηφαλιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν είχαν ένα λόγο να βγάλουν κανένα ευρώ παραπάνω οι οργανωμένες παραλίες, με καμιά μπύρα, τώρα ο Σκορδαλιάς τους την έπαιξε!!!
    Απλά όλοι θα φέρνουν το ποτό τους από το σπίτι. Τόσο αγαθ@μούνης είναι;;;;;;;;

  2. Ο αφορισμένος Χαρδαλιάς δεν λέει την αλήθεια.
    24 του μηνός τελειώνει το Ραμαζάνι. Η άρση απαγόρευσης εστίασης και ποτών γενικότερα αλλά ακόμα και στις παραλίες, 25/05 εξυπηρέτησε τέλεια τους σκοπούς του ισλάμ.
    Το ίδιο και το έγκαιρο άνοιγμα των ναών…
    Δεν θα το δημοσιεύσετε όπως κάνετε συνήθως στα σχόλια μου, αλλά εγώ το είπα και αμαρτίαν ουκ έχω.

  3. Η μουσική από το παραθαλάσσιο καφέ θα προκαλέσει συγχρωτισμο; ή αν πιω μια μπύρα με την παρέα μου; έχετε δει πολλούς μεθυσμένους στις παραλίες; εγώ όχι. Για την ανατίμηση της εισοδου στις πλαζ γιατί δεν τον ρώτησε κανενας; και δεν μιλάμε για τα 80αρια και 100αρια του αστέρα. Στις υπόλοιπες από 5Ε το πήγαν 7Ε. Εγώ θα πληρώσω δηλ. Τα σπασμενα;

  4. Οπως εγραψα, σε ποστ, μετα την αποφαση! Τι θελετε; Να γινει κουρουμπαλο, ο “Μουφοιος” και ν’ αρχισει, τις παρτουζες? Καηκαμε!
    Παντως, τα τρανταχτα επιχειρηματα, του Χαβρα λια, ειναι για τον Π@υτσο!

  5. Εγώ γνωρίζω πάντως πολύ καλά πως όταν πίνουμε και τραγουδαμε εν μέσω ραμαζανιου οι συμπολίτες μουσουλμάνοι του χαρδαλοτετοιου δαιμονιζονται.

Comments are closed.