Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται τους άνεργους γονείς της μαθήτριας που λιποθύμησε από την πείνα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
portosalte-630x400

Ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο εξαπέλυσε ο Άρης Πορτοσάλτε για την περίπτωση του πατέρα που ανέφερε ότι η κόρη του λιποθύμησε από την πείνα.

Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην περίπτωση του κοριτσιού που λιποθύμησε από την πείνα στον Πύργο, καθώς οι γονείς της κοπέλας είναι και οι δύο άνεργοι και τα χρήματα που είχαν για φαγητό τα έδωσαν για να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη είδηση με επικριτικό ύφος είπε, «Τι έγινε; Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες, ότι λιποθύμησε γιατί πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.

»Στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε ΕΝΦΙΑ. Πρώτη φορά ανακάλυψε τον ΕΝΦΙΑ, ο πατέρας αυτός».

«Σε κάποιες ειδήσεις, όπως είναι αυτές οι ΣΥΡΙΖΑϊκες είναι καλύτερα να διαβάζεις τα σχόλια. Του λέει «Άστα ρε φίλε τράβα παρακάτω», συνέχισε.

Τέλος κατέληξε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει γιατί, «δεν αφήνει γονιός στην Ελλάδα να πεινάσει το παιδί του για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ.

»Δεν υπάρχει αυτό. Πήγαινε πες την μ@@@ σου κάπου άλλου».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της μαθήτριας σε επιστολή του είχε αναφέρει:

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν».

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε.

»Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Ο πορτοσαλτας δεν έχει πειναση μιας και είχε αφεντικό κ τον κοσκοτα

  2. Καλημέρα Στέφανε,
    Ο Πορτοσάλτε Είναι ΧΥΔΑΙΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Αλλά Λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι Γονείς της Μαθήτριας ΠΡΕΠΕΙ Τάχιστα να Φύγουν στο Εξωτερικό. Ο Λόγος Είναι πως Όσοι Φεύγουν Προκόβουν και Μαζεύουν Χρήματα. Είναι Απαράδεκτο να Μένουν στην Ελλάδα και να Περιμένουν να Προσληφθούν κάπου.
    Εγώ ΔΕΝ Έφυγα από την Ελλάδα, στα Χρόνια της Δεκαετούς Οικονομικής Κρίσης, 2008-2018, Αλλά το 2003, Όταν Επέστρεψα από την Ιταλία Όπου Σπούδασα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, και Παράλληλα με τις Σπουδές μου Εργαζόμουν ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ( Αναλυτής/Προγραμματιστής, Σχεδιαστής Λογισμικού, Δοκιμαστής Λογισμικού ) Ώστε να Αποκτήσω και Εργασιακή Εμπειρία. Τελειώνοντας τις Σπουδές μου, Επέστρεψα στην Ελλάδα, να Εργασθώ στην Πατρίδα μου, και η Ελλάδα μου Είπε, με τον Τρόπο της, να Γυρίσω Ιταλία Διότι Θεωρούμαι Over-Qualified. Έτσι Επέστρεψα Ιταλία, και Παράλληλα με την Εργασία μου, Έκανα και ΔΥΟ ΜΕΤΑ-Πτυχιακά ( 1 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ( ΜΒΑ) και 1 στην Ανάπτυξη ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ), και Έτσι στην Ιταλία Έχω την Καριέρα που Επιθυμώ, από τη Στιγμή που η Ελλάδα ΔΕΝ Μπορούσε να με Απορροφήσει στην Αγορά Εργασίας.
    Και Όπως Εγώ, Είναι Χιλιάδες ΈΛΛΗΝΕΣ, που Έφυγαν από Ελλάδα, είτε ΠΡΙΝ την Οικονομική Κρίση, είτε στη Διάρκεια, είτε Ακόμη και Τώρα, από Ότι Διαβάζουμε, Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ Ετοιμάζονται για το Εξωτερικό, Λόγω της Αδυναμίας της Ελλάδος, να Προσφέρει Θέσεις Εργασίας, Ανάλογες του Μορφωτικού Επιπέδου με Καλές Οικονομικές Απολαβές, Εφάμιλλες της Αγοράς Εργασίας που Συναντάς στις Άλλες Χώρες.
    Μιλώντας για Εμένα Προσωπικά, Αλλά σας Διαβεβαιώνω Ότι Υπάρχουν Πολλά Παιδιά που Εργάζονται στο Εξωτερικό σε Διάφορες Χώρες, είτε Ευρώπη, είτε Αμερική, είτε Καναδά, είτε Αυστραλία, στη Δική μου Κατάσταση, Εγώ Αυτή τη Στιγμή Έχω τη Θέση του Γενικού Δ/ντη για τους Τομείς Information Technology, Τηλεπικοινωνιών και Τραπεζικού για τον Όμιλο στον Οποίο Εργάζομαι, με Ένα Πολύ Καλό Πακέτο Αποδοχών, Μισθός, Benefits, Bonus Παραγωγικότητας και Επίτευξης Στόχων, Ασφαλιστικό Πακέτο, Όπου αν Υπολογισθούν Όλες οι Παροχές, Αναλογικά, ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ Μισθός Κυμαίνεται από 40.000 έως 60.000 Ευρώ. Ένα Πακέτο Αποδοχών που η Ελλάδα Προφανώς και ΔΕΝ Είναι σε Θέση να Υποστηρίξει, είτε Μιλούμε για ΙΔΙΩΤΙΚΟ, είτε για ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.
    Επίσης, Ενδεικτικά, να Αναφέρω και την Περίπτωση Ενός Φίλου μου ΈΛΛΗΝΑ ο Οποίος Εργάζεται στην ΑΜΕΡΙΚΗ, Είναι και Εκείνος Πτυχιούχος στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και Έχει ΜΕΤΑ-ΠΤΥΧΙΑΚΟ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Όπως Εγώ, και Έχει Επίσης 1 ΜΕΤΑ-ΠΤΥΧΙΑΚΟ στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, σε Αντίθεση με Εμένα που Έχω Επίσης Ένα Δεύτερο ΜΕΤΑ-ΠΤΥΧΙΑΚΟ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, Ήλθε στην Ελλάδα για Αναζήτηση Εργασίας, ΠΡΙΝ απο 15 Χρόνια, Προσπάθησε για Ένα Χρόνο στην Ελλάδα, Ώστε να Έχει Εργασία στο Αντικείμενό του, για να Παραμείνει Ελλάδα, και Έτσι Πήρε την Απόφαση Επιστροφής στην Αμερική, και Αυτή τη Στιγμή, Είναι ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ σε Εταιρία Τηλεπικοινωνιών, Όπου Λαμβάνοντας Συνολικά Όλο το Πακέτο Αποδοχών του, ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ του Ανέρχεται Περίπου στις 120.000 Ευρώ.
    Ευχαριστώ,
    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,
    Άγγελος από Μιλάνο

  3. O Portosalte έχει δίκιο…πως να το κάνουμε. Είναι γονείς αυτοί;;;

  4. Παιδιά συγγνώμη αλλά όντως γονιός και μάλιστα στην επαρχία με κοντό συγγενείς και κάποιο χωραφακι δεν θα πεινάσει το παιδί του σε τέτοιο βαθμό για να πληρώσει ενφια. Μάλλον το εκμεταλευονται για να πετύχουν τη μείωση η ακύρωση ενφια. Άλλο αυτό. Είναι θέμα κυβέρνησης αν και οι 2 του ζευγαριού είναι άνεργοι πως θα σε πληρώσουν ρε φιλε;

  5. Σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα…. με ΝΔ θα μας τα πάρουν όλα… επιδόματα θα κοπούν, είδη τις εφαρμόζει και δεν μιλάει κανένας… από Μάιο ιδικά θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο σχέδιο με το πτωχευτικο και σε νοικοκυριά εκεί θα δείτε τι σημαίνει ΝΔ…..

  6. Κατ΄αρχάς ο δυστυχής πατέρας δεν είπε ότι ο τσίριζα ήταν καλός και η νουδού κακιά, αν έλεγε τέτοια μ@λ@κί@ (όλοι ίδιοι είναι) θα τον σκυλοβρίζαμε όλοι και θα είχες κάθε δίκιο και εσύ να τον ειρωνεύεσαι! Έκανε μία πρόταση, την οποία εγώ τουλάχιστον βρίσκω να έχει κάποια λογική, που αντί να την συζητήσεις και να την κρίνεις (σωστή ή λάθος ή ανεφάρμοστη) εσύ άρχισες τις ειρωνείες!!! Θα ήθελα να πω και σε άλλους που μετέχουν στη συζήτηση ότι σήμερα στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν γονείς που κάτω από την πίεση να μη βρεθεί η οικογένεια τους στον δρόμο, πληρώνουν φόρους, ΕΝΦΙΑ και τράπεζες για να σώσουν το σπίτι τους και μένουν νηστικοί οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους!!! Βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος όχι να ρίξει την κυβέρνηση πορτοσάλτε!!!!!

  7. Καλημέρα Στέφανε,

    Θα Συμφωνήσω ΜΟΝΟ σε Ένα Πράγμα με τον Πορτοσάλτε, Ότι ΔΕΝ Υπάρχει Γονιός που να Αφήνει τα Παιδιά του Νηστικά για να Πληρώσει ΕΝΦΙΑ ή Οποιαδήποτε Άλλη Υποχρέωση, από τη Στιγμή που Έχει Οικονομικά Προβλήματα, Πολύ Περισσότερο Όταν και οι Δύο Γονείς Είναι ΆΝΕΡΓΟΙ, ή Ακόμη και ο Ένας Γονιός Άνεργος, και Έχουν Ένα Μηνιαίο Εισόδημα 400 με 500 Ευρώ, για παράδειγμα, από Διάφορα Επιδόματα, ή αν ΔΕΝ Είναι Άνεργος να Έχει Έργασία με Μισθό 400 ή 500 Ευρώ. Η Απλή Λογική Λέει Ότι ΔΕΝ Πληρώνεις, και Κοιτάς Απλώς να Επιβιώσεις.

    Και Όπως Είδατε, Μίλησε ΜΟΝΟ για την Περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ Ήταν στην Εξουσία, και εάν Πλήρωνε ΕΝΦΙΑ ο Ανθρωπος Τότε, ή αν Ανακάλυψε τον ΕΝΦΙΑ με τη ΝΔ.

    Ας Θυμηθεί ο Κύριος Αυτός τι Γίνονταν στην Ελλάδα από το 2011, με τα Μνημόνια σε Πλήρη Εφαρμογή και τον ΕΝΦΙΑ ( Τότε ΕΕΤΗΔΕ ) που Υιοθετήθηκε από το Βενιζέλο, Υποτίθεται ως Προσωρινό Μέτρο ( και που ΔΕΝ Υπάρχει σε Καμία Ευρωπαική Χώρα ΕΝΦΙΑ για την Πρώτη Κατοικία ), και Μονιμοποιήθηκε επί Κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, και σε Συνδυασμό με Όλα τα Μέτρα σε Περικοπές Μισθών και Συντάξεων, με το Κλείσιμο Χιλιάδων Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων με Αποτέλεσμα την Τρομακτική Αύξηση της Ανεργίας, με τις Χιλιάδες Αυτοκτονίες Ελλήνων, τα Παιδιά να Λιποθυμούν στα Σχολεία που ΔΕΝ Είχαν Χρήματα για να Αγοράσουν Ούτε Ένα Κουλούρι, που Λέει ο Λόγος, από Ένα Σημείο και Μετά Σταμάτησε ο Κόσμος να Πληρώνει, Όχι Μόνο ΕΝΦΙΑ, Αλλά και Γενικά και Άλλες Υποχρεώσεις και Κοιτούσε Απλά ΠΩΣ θα Επιβιώσει. Και Εξαιτίας Αυτής της Κατάστασης, Πολλοί Έλληνες Έπαιρναν την Απόφαση να Φύγουν στο Εξωτερικό για να Αναζητήσουν Ένα Καλύτερο Μέλλον για τις Οικογένειές τους.

    Και Εκείνη την Περίοδο ΔΕΝ Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία, Βέβαια το 2015 Ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ, Έφερε και Αυτός τα Capital Controls και το 3ο Μνημόνιο, και η Κατάσταση Έγινε Ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, Αντί να Βελτιωθεί, Όπως Υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, Ότι Ήλθε για να Αλλάξει τα Πράγματα. Αλλά το ΣΥΡΙΖΑ το Μόνο που τον Ενδιέφερε, Ηταν να Περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να Οδηγήσει την Ελλάδα σε ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, για να Λύσει και το Δημογραφικό Πρόβλημα της Χώρας, και για Αυτό το Λόγο Άνοιξε τα Σύνορα το 2015 ( τη Στιγμή που η Ευρώπη Έκλεινε τα Σύνορα στη Μετανάστευση Μοουσουλμάνων ).

    Εκτός και αν Θέλει να Πει ο Πορτοσάλτε Ότι ΠΡΙΝ τον ΣΥΡΙΖΑ, Ήταν Όλα Ωραία και Καλά, για τον Ελληνικό Λαό, με τα 2 Προηγούμενα Μνημόνια.

    Όσο για την Ειρωνεία των Δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ στους Άνεργους Γονείς, ΝΤΡΟΠΗ τους, τα Ίδια Έκαναν σε Όλη τη Διάρκεια της Κρίσης, Όταν από το 2010, ο Κόσμος Έχανε την Εργασία του, Όταν Γίνονταν Κάθε 3 Μήνες Περικοπές Μισθών και Συντάξεων και ο Κόσμος Αδυνατούσε σε Πολλές Περιπτώσεις Ακόμη και να Επιβιώσει, Όχι Μόνο να Βιοπορίζεται ας το Πούμε Αξιοπρεπώς.

    Εάν Όμως ο Πορτοσάλτε και Όλοι Αυτοί οι Κύριοι που Ειρωνεύονται τους Ανέργους και Γενικά τα Νοικοκυριά που ΔΕΝ Μπορούν να Ανταπεξέλθουν στις Υποχρεώσεις τους, Έχαναν την Εργασία τους και Αδυνατούσαν να Βρουν μία Άλλη Απασχόληση Λόγω της Κατάστασης στην Αγορά εργασίας, ΔΕΝ θα Είχαν τις Απόψεις που Εξέφραζαν σε Όλη τη Διάρκεια της Κρίσης, Ότι τα Μνημόνια Είναι Σωτηρία για την Ελλάδα, Ότι ΔΕΝ Έγινε και Τίποτε εάν Περικοπούν οι Μισθοί και οι Συντάξεις Ένα 10% Προκειμένου να Σωθεί η Χώρα και Άλλες Παρόμοιες Ηλιθιότητες. Για Θυμηθείτε, ΠΩΣ Σχολίαζαν την Κατάσταση στην Ελλάδα, ο Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου απο το ΣΚΑΙ, ο Πρετεντέρης και η Τρέμη από το MEGA, για παράδειγμα.

    Και το Αποτέλεσμα ποιό Ήταν, να Έχει Μειωθει το Εισόδημα των ΕΛΛΗΝΩΝ Σχεδόν κατά 50% σε Όλη τη Διάρκεια της Κρίσης ( 2010-2018 ) και η Χώρα να ΜΗΝ Έχει επί της Ουσίας Σωθεί. Και τι Έγινε, που η Ελλάδα Τελείωσε με τα Μνημόνια τον Αύγουστο 2018, Φαινομενικό Είναι, οι Μνημονιακές Δεσμεύσεις Παραμένουν.

    Και Όσο και εάν Προσπαθεί Σήμερα η ΝΔ που Είναι Κυβέρνηση, να Κάνει Επανεκκίνηση στην Οικονομία, με Ομολογουμένως Κάποιες Καλές Κινήσεις που Γίνονται, Αυτό ΔΕΝ θα Έχει Κανένα Αποτελεσμα, Διότι η ΝΔ ΔΕΝ Θέλει να Δώσει Λύση στο Μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ Πρόβλημα της Χώρας που Ακούει στο Όνομα ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Συνεχίζοντας την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ και Αργά ή Γρήγορα θα Υπάρξει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΈΚΡΗΞΗ στην Ελλάδα, με Απρόβλεπτες Συνέπειες. Ας Καταλάβει εοί τέλους η ΝΔ Ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Είναι οι ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ απο τη Χώρα, Όσων ΔΕΝ Δικαιούνται Άσυλο, Δηλαδή η Πλειοψηφία Όλων Αυτών και το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Εσύ κόπρε γιατί γράφεις όλες τις λέξεις με κεφαλαία; Σχολείο κόπρε δεν;

    2. Πολλούς χαιρετισμούς στο άεργο, τεμπέλη, σχολιαστή της ζωής των άλλων, μαλθακό, ανίκανο, άχρηστο και μηδέν, που έχει κατοικοεδρεύσει στο παρόν ιστότοπο μιας και δεν έχει καμία εργασία να κάνει, δεν έχει φίλους, δεν ασχολειται κανείς μαζί του, είναι τελείως άχρηστος, απλά εισπράξει λεφτά από κάπου και ζει, και γράφει για να δείξει και να διαβάσει ότι υπάρχει.

    3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?????ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ????? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ???? ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ !!!ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ !!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!!

      1. Που Είδες βρε Βλάκα ότι Γράφω στο Σχόλιο ότι Μιλώ για Εγκατάστααση των Λαθρο-Μεταναστών στην Ελλάδα; Ξέρεις να Διαβάζεις, ή Είσαι Τελείως Άσχετος;

        Μήπως με Μπερδεύεις με το Τρολάκι του Κερατά που Εμφανίσθηκε ΠΡΙΝ από Ένα Μήνα και Μιλάει για Ενσωμάτωση των Λαθρο-Μεταναστών στην Ελλάδα;

        Για Συμμαζέψου Λίγο…

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΙ. ΚΟΠΡΕ Ε ΚΟΠΡΕ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ.

          1. Τρολ ρε Ηλίθιε Είναι ο Άλλος που Χρησιμοποιεί το Όνομά μου και Μιλάει για Ενσωμάτωση των ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ελληνική Κοινωνία. Τα Δικά μου Σχόλια Είναι ΚΑΤΑ των Λαθρο-Μεταναστών, και Μιλώ ΠΑΝΤΑ για ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, Όπως Αυτό που Έχουν Κάνει οι Ευεωπαικές Χώρες από το 2015, σε Αντίθεση με την Ελλάδα.

            Αν Είχες μία Στοχειώση Μόρφωση ΔΕΝ θα Μιλούσες με Αυτόν τον Τρόπο.

            Άγγελος από Μιλάνο

        2. Εσένα από τα βοθροκάναλα που βλέπεις στο Μιλάνο έχει γίνει το μυαλό σου το ανύπαρκτο χειρότερο από πριν. Τεμπέλης πρέπει να είσαι για να γράφεις κατεβατά. Άντε πιάσε καμία δουλειά μπας και ξεστραβωθείς βόθρε.

    4. Αγαπητέ Στέφανε,
      Το Παραπάνω Μήνυμα ΔΕΝ Είναι Δικό μου. Είναι Κάποιος ο Οποίος με Αντιγράφει Εδώ και Κάποιες Ημέρες, Παρουσιάζει Ακριβώς τα Λεγόμενά μου,
      Πρώτα Χρησιμοποιούσε το Όνομα μου, ως Άγγελος, Αλλάζω το Όνομα και Γράφω ως ΆΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ, και Τώρα Πάλι Χρησιμοποιεί το Όνομά μου.
      Όσο Συνεχίζει να Τρολάρει και να με Αντιγράφει, θα τον Τακτοποιήσω στην ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη, και Έχει τον Τρόπο και τα Μέσα η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη να τον Αποκαλύψει, και ΤΟΤΕ να Δούμε εάν θα τον Σώσει η ΝΔ, ή Οποιοδήποτε Άλλο Κόμμα της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη θα Ξεσκεπάσει Αυτό τον Σκοτεινό Αληταρά και θα του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την Ποινή που του Αξίζει, Ακόμα και την Φυλάκιση για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.
      Άγγελος από Μιλάνο

  8. Δεν υπάρχει χειροτερος καργιολης απο τον συγκεκριμενο δημοσιογραφακο .Μεγάλος γλυφτης και πουστης.

  9. Ο σκυλομούρης δημοσιογράφος τού πεζοδρομίου τό παπαγαλάκι τού Κούλη ανοίγει τό βρωμο-
    στομά του καί προσβάλλει τό λιποθυμισμένο από πείνα κοριτσάκι.Ενας κηφήνας πού χλαπακιά-
    ζει τόν αγλέουρα δέν ξέρει φυσικά τί θά πεί πείνα.Ενα αντικοινωνικό κάθαρμα ένα καθίκι.
    Γιάννης Λάκων

  10. Παρε κανα χαρτάκι κατω απο το τραπέζι… Απο αυτα που σου δίνει ο κουλης για να ξέρεις τι θα λες λακαμα πορδοσαλτε….τελικά ολοι οι Νδ είσται για κλοτσιές…

  11. Κύριε γελοιε έχεις έρθει άραγε πότε στη θέση αυτών των ανθρώπων;; προφανώς και όχι για αυτό μιλάς έτσι…..ένα έχω να σου πω εσύ θα κριθείς κάποια στιγμή…να θυμάσαι.. ρόδα είναι και γυρίζει..μη φτάσεις πότε σε αυτά τα σημεία.. ντροπή σου….

  12. Ξεφτιλισμένε δημοσιογραφίσκε έχεις το θράσος και ειρωνεύεσαι?

  13. Ούτε να τον χέσεις δεν κάνει τον παλιοξεφτίλα

  14. Που να καταλάβει το καλοπληρωμένο γαϊδουρι ότι υπάρχουν άνθρωποι που την βγάζουν “σπαρτιάτικα”. Αλλά βέβαια δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που την βγάζουν δύσκολα την εποχή των παχέων αγελάδων της κυβέρνησης ΝΔ!!!!

  15. Μην πληρώνετε κανένα ενφια και κανένα μαλακα…. Το κράτος είναι εχθρικό απέναντι στον Έλληνα…. Περνάτε καλά όσο μπορείτε… Φάτε τα σουβλάκια… Και γράψτε τους στα παπαρια σας…. Ασ τους να στέλνουν χαρτιά… Αδιαφορούμε….

  16. ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΙ ΝΑΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΕΛΕΣ
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΣΤΗ ΜΟΥΦΑ…….

  17. Στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζονταν επιδόματα ελλεϊνό καθίκι.
    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τον είχαν πετάξει έξω απ το σταθμό και θα ήταν άνεργος, αλλά τυγχάνει της εύνοιας του ξεφτίλα Αλαφούζου

  18. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ? ΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΙΑΣ …ΕΚΔΟΣΗΣ! ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ …ΕΙΔΗΜΩΝ!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ Γ@@@ΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

  19. O τυπος ειναι πολυ ξεφτιλισμενος του ευχομαι τα παιδια -εγγονια του να τα φερει ετσι η ζωη που να μην εχουν να φανε.

  20. Είρωνας, αλαζόνας και ξερόλας .Ντροπή σε αυτούς που τον ακούνε και τον βλέπουν.

  21. Πολύ μαλάκας ο τύπος. Είναι Παλαιοκομματικός.

  22. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΕΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΣΤΙΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…………ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΙΑ………….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…………

  23. Τα έχω ξαναπεί… αυτός ο Πορτοσάλτες, είναι κατηγορίας Λιάγκα, Γκαγκάκη και λοιπών αθλίων τηλεοπτικων παρουσιών! Δις ξευτίλας με τις καθ’ υποβολην ερωτήσεις σε συνεντεύξεις του Κούλη, τρις χειρότερος από το Χατζηνικόλα! Ο Αλαφούζος ΤΙΠΟΤΑ δεν βλέπει ποιά;;; Η ΕΣΗΕΑ δεν έχει άποψη για δαύτον;;; Το ΕΣΡ μήπως;;; Γελοίος, γλοιώδης, κατευθυνόμενος, το φουλ της αναξιοπιστίας… σε στυλ πατσαβούρας Ακριβοπούλου… τηλεοπτικοι και δημοσιογραφικοι εμετοί Εθνικής εμβέλειας!!!

  24. Αυτος ο δυσλεξικος πανιβλακας,δεν βλεπει προβλημα υπερφορολογησης των ελληνων.Τα βλεπει ολα με την χαλαροτητα του βολεμενου λακε των βορειων προαστιων.Η καθε τηλεοπτικη αμορφωτη κουραδα,πρεπει να ευλογαει τα γενια της εκαστοτε κυβερνησης,μπας και γλειψει καποιο κοκκαλο.Ντροπη για τον κοσμο που τον βλεπει και τον ακουει..

  25. Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο! Ποιος θα άφηνε το παιδί του νηστικό για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ? Παραμύθι μου φαίνεται…

    1. Ρε εξυπνοπουλι δεν αφηνουν νηστικα τα παιδια τους αυτοι που εχουν οικονομικα προβληματα ,
      απλως τα παιδια δεν τρωνε οπως θα επρεπε ,στερουνται ισως και το πρωινο η το μεσημεριανο η τρωνε και μια φορα τη μερα, και επιδη ειναι και στην αναπτυξη το σωμα τους γιαυτο λιποθυμουν.
      Ξερεις ποσοι στερουν το φαγητο ,απο τα παιδια τους και τους ιδιους σημερα για να πληρωσουν τα κερατιατικα ΕΝΦΙΑ,Τελη κυκλ, Δεη,νερα,ακομα και το φορο στα καυσιμα που ειναι 60 € στα 100€,του καθε υπηρετη βουλευτη;
      Εγω σε παιδικη ηλικια το ειχα παθει 2 φορες,γιατι και οι δικοι μου οι γονεις ηταν φτωχοι δεν ετρωγα οπως επρεπε, και τη μια παραλιγο να ανοιξω το κεφαλι μου στα 2 απτη πτωση.
      Δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα,ειναι πολυ σοβαρα.
      Μερικα πανε σχολειο με πολυ φθαρμενα ρουχα και σκισμενα παπουτσια στο σχολειο και τα κοροιδευουν τα αλλα τα καλοντυμενα.
      Δε φτανει που ειναι φτωχα ,δε φτανει που δεν εχουν να φανε σπιτι και ενα κολατσιο στο σχολειο,δε φτανει που δεν εχουν καλα ρουχα τρωνε και το λεγομενο μπουλινγκ απο το καθε καλοπαιδο εχουν και τον καθε πορδοσαλτε της tv.
      Οσο για τον Πορτοσαλτε, ειναι εμετικος.
      Να βγει δημοσια στο καναλι του και να ζητησει συγνωμη απο τον ανθρωπο και το παιδι αν φοραει παντελονια, αλλιως να φορεσει ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ.
      Βγηκε το κομα του κυβερνηση και ολοι οι Ελληνες εχουν να φανε δε πειναει κανεις, και η χωρα του (αν ειναι χωρα του η Ελλαδα)δεν εχει κανενα προβλημα.Αυτη την αποψη εχει αυτος.Και αυτα τους συμφερει να λενε γενικα σε ολα τα καναλια γιατι ειναι ελεγχομενα απο κυβερνησεις.Αν πουν κατι που δεν αρεσει στους κυβερνωντες τρωνε καρπαζιες.
      Πιονια του συστηματος δημοσιογραφοι.
      Το λεει και η ιδια η λεξη γραφουν για το δημοσιο.Κανονικα ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΟΙ επρεπε να λεγονται.και να ειναι.
      Πεταξτε τη tv στον καδο ανακυγκλωσης,ειναι μεσω χειραγωγησης του πληθους.ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.
      ΕΙΔΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!
      Και το Μυλωνακη επισης απτον ΑΡΤ νομιζω.
      Και εναν ηθοποιο που εκοβε τουμπες στην ευρωπη.Γεωργουλης νομιζω.

      1. Σιγα ρε βασιλακη Κα’ι’λα με συγκινισες ,μιλαμε δακρυσα …..σνιφ κλαψ λυγμ……

        1. Εχει γεμισει ο τοπος ειρωνικους πορδοσαλτες.Τραβα μωρη πορδη απο κει που ηρθες.

      2. ΚΛΑΣΑΣΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΒΟΘΡΕ ΚΟΠΡΕ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ.

Comments are closed.