Ο Παναγιώτης Δούμας «τα χώνει» σε Τατιάνα Στεφανίδου και Καιρίδη για Τραμπ και Καπιτώλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έχοντας ως κεντρικό θέμα της εκπομπής της τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, επιδίωξε να εξομοιώσει τους υποστηρικτές του Τραμπ με τους 4-5 γραφικούς που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των συστημικών ΜΜΕ.

Εν συνεχεία, τάχα εξοργισμένη, εγκαλούσε την αμερικανική αστυνομία αναρρωτούμενη «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;», προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όποιον έτυχε να την παρακολουθεί εκείνη την ώρα.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως αποκλειστικότητα ένα βίντεο, το οποίο – κατά την συνεργάτιδά της – παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες να επιχαίρουν για την επίθεση στο Καπιτώλιο. Το αστείο είναι ότι το βίντεο είχε τραβηχτεί από τον… γιο του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εκπομπή είχε παρέμβει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος αποκάλεσε τους υποστηρικτές του Τραμπ «τους ηττημένους της Παγκοσμιοποίησης».

 Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να κλείσει την εκπομπή της με τον Παναγιώτη Δούμα, προλογίζοντάς τον ως «υποστηρικτή του Τραμπ που βρήκε… ψάχνοντας», υπαινισσόμενη ότι τέτοιους στην Ελλάδα συναντάς πολύ δύσκολα.

Ο Παναγιώτης Δούμας, αφού πρώτα στο ερώτημα «εξακολουθείτε να στηρίζετε τον Τραμπ;», απάντησε με ένα ξερό «ΝΑΙ», έδωσε στη γνωστή τηλεπερσόνα, πληρωμένη απάντηση, επισημαίνοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια να υπεραπλούστευσης και εξομοίωσης του 50% ενός ολόκληρου λαού με έναν γραφικό, με γούνινο καπέλο και κέρατα.

Απάντησε και στον κύριο Καιρίδη, ρωτώντας τον, από πού κι ως πού ο μισός πληθυσμός της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο είναι «ηττημένος» από την παγκοσμιοποίηση και γιατί η παγκοσμιοποίηση εκπροσωπεί το καλό.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. μην ασχολειστε με την τελειωμενη εχει πιασει πατο δεν την βλεπει κανενας ουτε η ιδια.αυτη πιστευει οτι η δημοκρατια ειναι να βριζεις τον μεγα αλεξανδρο και να τον εξευτελιζεις

  2. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΗ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ , ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΗΝ & ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ , ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ & ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΓΙΔΙΑ !!!

  3. Άμα της παρείχε κουραμπιεδοσκονη ετησίως ο Τραμπ θα έβγαινε με μπλουζάκι του κάθε μέρα.
    Ρε τι σουργελο είναι αυτό. Είμαστε με Τραμπ μόνο και μόνο επειδή είναι απέναντι του όλα αυτά τα ερπετά.

  4. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ ΟΥΣΤ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΝΑΛΙ, ANTE BOΥΛΩΣΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ;

  5. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΣΑΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΦΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΤΙΛΑ

  6. ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΥΛΟ-ΚΟΚΑΙΝΟ-ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ….ΕΝΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ-ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΟ-ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ…ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !!!

  7. Η κυρία Τραμπ είναι μία χυμώδης κι ελκυστική γυναίκα, ενώ η κυρά Τατιάνα μοιάζει με σάψαλο που πάσχει από νευρωσική ανορεξία.
    Μήπως το γεγονός αυτό, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πηγαία και εμμονική απέχθεια που εκφράζει σε βάρος του Τραμπ και της συζύγου του; Μήπως, δεν ωθείται από το ανιδιοτελές ελατήριο της αμοιβής της, αλλά από το ιδιοτελές ελατήριο του φθόνου για το ζαρωμένο δέρμα της που κρέμεται σαν σκήνωμα στον οστεοπορωμένο σκελετό της;

  8. Μια κάμπια, σύζυγος του ελεϊνου, σιχαμένου κράχτη του συστήματος που απέκτησε και άποψη, τενεκές ξεγάνωτος μόνο για κουτσομπολιά σε πρωϊνάδικα, ΟΥΣΤ ζευγάρι του τρόμου!!!!

  9. επιτελους θα ανοιξει τα ματια της η απο τα τοσα τραβηγματα δεν εχει αλλο δερμα στο κουτελο της.

  10. Σιχαμένη νεοταξίτισσα!!!Γραμμή για εμβόλιο!!!!

  11. τατιανα εχει και αποψη χαχαχαχαχαχαχαχαχα ψοφα πορνη

  12. Ήρωας που μίλαγε με την βλαμμένη… Τρομερή υπομονή…

Comments are closed.