Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟ@ΣΤΗΔΕΣ” – “ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ”

Κοινοποίηση:
Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση, θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε. Η κυβέρνηση δεν νιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό και δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

«Θεμελιώδης ανατροπή του οικογενειακού δικαίου αποτελεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν από τη σχετική ψηφοφορία.

«Πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση, θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε. Η κυβέρνηση δεν νιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό και δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

«Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να ξεκοπεί από την πραγματικότητα και από την κοινωνία», είπε.

“Η ίδια η κυβέρνηση αφαιρεί από τα παιδιά το δικαίωμα να έχουν μάνα και πατέρα” είπε μεταξύ άλλων ο Σαμαράς, επιμένοντας πως τα δικαιώματα των gay καλύπτονται από το Σύμφωνο συμβίωσης.

“Μετατρέπουμε τη μητρότητα σε επάγγελμα και εμπόριο” ανέφερε για την περίπτωση της παρένθετης μητέρας, το οποίο υπάρχει ως απαγόρευση στο νομοσχέδιο αλλά μόνο στη χώρα μας, ενώ δεν το απαγορεύει από το εξωτερικό. “Ανοικτή κερκόπορτα” το χαρακτήρισε ο κ. Σαμαράς.

«Οι γυναίκες δεν είναι “τεκνοποιητικές μηχανές” που θα βοηθούν τα ομόφυλα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά κι ύστερα θα εξαφανίζονται. Αυτό υποτιμά τη γυναίκα και τραυματίζει τα παιδιά. Και η μητρότητα δεν είναι παροχή υπηρεσίας. Ούτε οικονομική συναλλαγή. Είναι πηγή ζωής και επένδυση ζωής, με τεράστιο συναισθηματικό φορτίο – και για τις γυναίκες και για τα παιδιά».

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο δεύτερος λόγος που καθιστά επικίνδυνο το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι ότι ο γάμος προσφέρει παραπάνω από το σύμφωνο συμβίωσης το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. «Και το παιδί έχει δικαίωμα σε γονείς και των δύο φύλων. Φυσικά η μοίρα και η ζωή στερεί κάποιες φορές αυτό το δικαίωμα. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις τους το στερεί η μοίρα, όχι η Πολιτεία», πρόσθεσε. Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι όταν έρχεται το ίδιο το κράτος και παραχωρει παιδιά σε τεκνοθεσία σε παιδιά του ίδιου φύλου, τότε η ίδια Πολιτεία τους αφαιρεί οριστικά το δικαίωμα να έχουν και μάνα και πατέρα παραβιάζοντας κατάφωρα τα δικαιώματα του παιδιού.

Για τα παιδιά που ήδη ζουν με ομόφυλα ζευγάρια και τύχει να φύγει από τη ζωή ο ένας από τους δύο είπε ότι αυτό είναι το πιο προσχηματικό επιχείρημα γιατί αυτό μπορεί να καλυφθεί μέσα στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και πως αυτό το ομολόγησε ο αρμόδιος υπουργός.

«Επικαλούνται προσχηματικά τα παιδιά. Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό της οικογένειας. Καταργούμε την πυρηνική οικογένεια. Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτά συναισθηματικά πρότυπα. Δεν μπορείς κανείς να τα υποκαταστήσει. Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που δεν συνδέονται με την μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά; Μη νομίσετε ότι το νομοσχέδιο αφορά ελάχιστα άτομα. Πράγματι αφορά άμεσα ελάχιστους αλλά στην ουσία αγγίζει τους πάντες», συμπλήρωσε.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα υπάρχουν ευρύτερες βέβαιες επιπτώσεις. Κάποιοι, είπε, θα καταφύγουν στα δικαστήρια και θα ζητήσουν να αντικατασταθεί ο τίτλος πατέρας μάνα από γονέας 1 και γονέας 2. Το ζητάει, είπε, ήδη η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και έχει ήδη συμβεί στη Γαλλία.

«Τώρα θα σας πω κάτι που έχει ήδη συμβεί: Ψηφίστηκε από το Ευρωκοινοβούλιο ανατροπή του οικογενειακού δικαίου. Εδώ αποσιωπήθηκε πλήρως. Προβλέπει απάλειψη κάθε όρου μητρότητας και πατρότητας και αντικατάσταση από γονέα1 και γονέα2» είπε και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ έκαναν αποχή. Είναι άποψη της παράταξής μας οι πολυγονεϊκές οικογένειες; Τι θα κάνει η κυβέρνηση όταν έρθει στο Συμβούλιο η τελική έγκριση; Θα ασκήσει βέτο;»

«Όχι μόνο δεν εκπροσωπούμε την κοινωνία, αλλά την εξοργίζουμε και την μπερδεύουμε»

«Ανήκω στη Δύση δεν σημαίνει ότι μαϊμουδίζω κάθε συρμό και κάθε μόδα που μας έρχεται. Δεν είδα τα ίδια φροντιστήρια πχ για το δημογραφικό, ούτε για την παιδεία, ούτε για την ασφάλεια, ούτε για το αγροτικό, ούτε για την εξωτερική πολιτική, ούτε για την ακρίβεια. Έχουν μπερδευτεί οι ζυμώσεις με τις πιέσεις», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις των ΛΟΑΤΚΙ και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα.

«Μήπως ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών είναι ένα μέτρο εκσυγχρονισμού των κοινωνιών που πρέπει αναπόφευκτα να ακολουθήσουμε; Την απάντηση την έδωσε ο Στέλιος ο Ράμφος που είπε ότι υπάρχουν στην Ολλανδία σωματεία παιδόφιλων. Οπότε δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς ό,τι αποφασίζουν. Δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε σε βάρος αθώων παιδιών και πάντως όχι με τις ψυχές αγέννητων παιδιών. Αυτό που μας ζητείτε να ψηφίσουμε άμεσα αφορά ελάχιστους, αλλά οι ουσιαστικές του επιπτώσεις αφορούν τους πάντες. Ανοίγει την πόρτα να συμβούν πράγματα που δεν τα θέλει η κοινωνία. Κοιτάξτε τι γίνεται στις άλλες δυτικές φιλελεύθερες κοινωνίες χάνοντας την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς που τους εκπροσωπούν», συνέχισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. και γιατι μωρη λυρατη φραγκοκοτα δεν φευγεις απο τη ΝΔ; ουστ καλαματιανη ρομπα,εχεις τα κακαλα ρε αρχιλαμογιο η καθεσαι σουζα μπροστα στον κουλης

  2. Ο Σαμαράς είναι άνθρωπος του ξένου παράγοντος.
    Πήγε να σπουδάσει στην Αμερική οικονομικά, μετά την αποφοίτηση του από το αμερικανικό κολλέγιο Παλαιού Ψυχικού, που το θεωρούν οικογενειακό τους εκπαιδευτήριο.
    Συγκάτοικος με τον ΓΑΠ, με τον οποίο συνομιλούσαν στην αγγλική διότι ο υιός της Μάργκαρετ Τσαντ δεν εγνώριζε τότε την ελληνική.

  3. Αυτος δεν ηταν που εφερε τους αλβανους στην ελλαδα/Αυτος δεν ηταν που ελεγε στο ζαππειο οτι θα σκισει τα μνημονια οταν ελθει στην εξουσια?Στο τελος με το μπλα μπλα ηλθε τελικα στην εξουσια και εμπεδωσε επεβαλε τα μνημονια.by the way και ο τσιπρας ελεγε οτι θα σκισει τα μνημονια και στο τελος στο δημοψηφισμα απο ΟΧΙ το εκανε ΝΑΙ. Ολα για τη καρεκλα. ρε ουστ απο δω ψευταραδες σαλτιμπαγκοι

  4. Μίλησε Πατριωτικά & ιδιαίτερα συνετά. Δεν ήταν Θέατρο.
    Μακάρι να τον σεβαστούν κάποιοι & να καταψηφίσουν το έκτρωμα του Μητσοτάκη.

    1. Ρε αυτος προσκυνουσε την Μερκελ , ψηφισε Μνημονια , κατεστρεψε την Χωρα εχει ψηφισει τα παντα εναντιον μας κ εσυ τον Θεωρεις κ Πατριωτη ;;;;; Καμμια σωτηρια , ειστε ολοι για τον πουτσο .

  5. Κάνει τον bad cop στο κλασικό “good cop, bad cop” σενάριο που παίζουν σε πολλές τέτοιες στημένες σκευωρίες. Ας μας πει ο “πατριώτης” γιατί άνοιξε τα σύνορα το 1991 και ήρθε η μισή Αλβανία εδώ, γιατί ελληνοποίησε επί πρωθυπουργίας του εκατομμύρια αλβανούς, πακιστανούς, μαύρους και ισλαμιστές και γιατί ψήφισε έναν “αντιρατσιστικό νόμο” που καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας, πρώτη παγκόσμια εφαρμογή ενός τέτοιου νόμου σε μια δήθεν δημοκρατία, που θα βλέπαμε μόνο σε χώρες όπως η Β. Κορέα και στην Βενεζουέλα!

    1. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σήμερα τα είπε πολύ σωστά όπως τα σκέπτεται ο μέσος Έλληνας πατριώτης και οικογενειάρχης! Τουλάχιστον κάτι έκανε αυτός εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους! Ίσως να θέλει να εξιλεωθεί και να επανορθώσει! Κάτι είναι κι αυτό!!!

  6. Η ΕΚΠΟΥΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…..ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

  7. O Σαμαράς θα φάει κρεμάλα για ένα σωρό άλλα, μνημόνια, 4682/20, 4961/22 αλλά τουλάχιστον δεν θα τη φάει γι αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο.

    Μετά από αυτόν μίλησαν ο Ηλιόπουλος (Νέο Αριστερό Σκοτάδι) και η Ζωήτσα που το έπαιζε Martin Luther King με το “έχω ένα όνειρο”. Αηδίασα και το έκλεισα. Κόντευα να ξεράσω με αυτά που έλεγαν.
    Το μπουρδέλο πρέπει να καεί, τέλος.

    Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρουν ιστορία. Τα ίδια έκαναν αμέσως μετά την Ρωσική Επανάσταση οι Εβραίοι που είχαν την εξουσία στην ΕΣΣΔ: Yakov Sverdlov, Elena Stasova, Nikolay Krestinsky, Vyacheslav Molotov, που οδήγησαν την χώρα στην κοινωνική ισοπέδωση και ανωμαλία. Γι αυτό μόλις ανέλαβε ο Στάλιν τα κατάργησε όλα και γύρισε στον κοινωνικό υπερσυντηριτισμό, με τον λαό να τον στηρίζει γιατί απλά επανέφερε τις αρχές και αξίες τους, παρά τα όλα άλλα εγκλήματα που έκανε.

    Το ίδιο θα γίνει και τώρα. To τραβάνε στα άκρα και θα καούν ζωντανοί.

    1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    2. Kαι ο Μάο στην Κίνα δεν τους πείραζε τους gay,όταν όμως κάποιος πείραζε παιδί δεν αστειευόταν. Ή τους έκλεινε στα γκουλάγκ ή τους φύτευε και μια σφαίρα στο κεφάλι όταν ήταν υπότροποι.

  8. Αν η κουλαρα ειναι πουτανας γεννα ειναι της Ντορας! Ο Τωνυ καλα τα ειπε αλλα γιατι ο Μερκελ εραστης δεν διαλυει επιτελους και τη Νεα Ζαβοκρατια? ! Αι σιχτιρ πια με την ανωμαλια, την εγκληματικοτητα και το ξεπουλημα της Πατριδας για δυο πενταρες δανεικες!

  9. Κανονικά έπρεπε να κάνει ντου μέσα στη Βουλή και στα σπίτια τους ο κόσμος, μαζί με τους αγρότες, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και άλλους που θίγοντα,ι όπως έκανε ο κόσμος στη Σρι-Λάνκα και στα Νησιά του Σολωμόντα. Αλλά βλέπετε αυτοί είναι λαοί με κότσια και όχι τσάμπα μάγκες σαν τους νεοέλληνες που ξέρουν αφωνάζουν μόνο για τα Σκόπια και να βρίζουν τη Μέρκελ και το Σόιμπλε και να καταπίνουν τα χειρότερα.

    1. Εδώ έχουν συγκεντρωθεί οι πουστηδες για πανηγυρακι απ’έξω απ’τη Βουλή, τι να λέμε τώρα. Εδώ η εκκλησία διά του αρχιεπισκόπου, μυστικά, έδωσε το πράσινο φως στον Κούλη αντί μαζί με το λαό να δείξει την τεράστια δύναμη της. Καλά κρασιά λοιπόν.

  10. Η Συμμορια της Πελοποννησου με Αρχηγο τον Υποκλισακια στην Μερκελ Σαμαρα που σαμποταρει ολα τα Δεξια Κομματα για να μην πεσει η Νεα Πουστοκρατια κ μπουν ολοι ΦΥΛΑΚΗ , βγηκε να ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑΝΩΜΑΛΟΥΣ κ να κοροιδεψει για αλλη μια φορα τον ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ – ΧΕΣΤΗ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ . Το δουλεμα συνεχιζεται απο 299 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ( Βγαζω εξω τον Σαρακη ) με 11 εκατομμυρια ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΝΤΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ . ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ .

    1. H Mέρκελ είχε κότσια και ψήφισε όχι στους ανώμαλους στη Γερμανία. Για να δούμε τα φυντάνια της Νέας Δημοκρατίας τι θα κάνουν σήμερα.

      1. Την Μέρκελ την σέβονταν όλοι και πραγματικά ήταν ηγέτης με ήτα κεφαλαίο είτε μας αρέσει είτε όχι.
        Όσον αφορά τα μνημόνια, εκείνη κοιτούσε τα συμφέροντα της χώρας της.
        Εμείς ως Ελλάδα, οι δικοί μας ηγέτες, με σύμφωνο, τι ακριβώς έκαναν για να προφυλάξουν τα συμφέροντα της χώρας μας; Όταν άκουγες πως κάποιοι υπουργοί βουλευτές δεν ήξεραν καν τι είναι αυτό που κρατάνε στα χέρια τους αλλά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, ψήφισαν μνημόνιο δαγκωτό.
        Άλλη Μέρκελ δεν θα ξαναπεράσει αν και το θέλαμε πολύ, διότι ο σημερινός πάει να μας εμπλέξει σε δύσκολες καταστάσεις.

  11. Αντωνάκη ή ρίχνεις την πουστρόγκα ή είσαι μεγάλη ρόμπα και κότα, ξηγημένα, ψοφοδεξιούληδες της πούτσας.
    Στέφανε σε περιμένουμε απόψε στο ALERT, μην αφήσεις τίποτα όρθιο.

  12. Αυτά που σκέφεται ο κάθε Έλληνας είπε ο Σαμαράς. Δείτε την ομιλία του ήταν εξαιρετική. Δεν μου μοιάζει στημένος, δείχνει να τα πιστεύει.

    1. Έχω δει όλες, πλην ελαχίστων, τις ομιλίες και όντως ήταν μαζί με του Βελόπουλου, Σαρακη φοβερές. Ο Σαμαράς ήταν ο καλύτερος όλων φαινόταν ότι τα πίστευε όλα αυτά όμως οι πολιτικοί έχουν πάντα και την αθέατη πλευρά που στην περίπτωση του δείχνει στους ψηφοφόρους να φρενάρουν καθώς στρέφονται προς τα δεξιά της ΝΔ και στις εκλογές να παραμείνουν στο μαντρί. Γιατί εκεί έχουν εκπρόσωπο και όροφο στη δεξιά πολυκατοικία.

  13. Αχ καλέ επιτέλους άνοιξαν οι τύχες οι καλές και για μας τις παρδαλές

  14. Είπε απλά για τα «ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ» που έχει η παράταξη που έγραψες παρακάτω Στέφανε

  15. Αυτά που είπε ο Σαμαράς έτσι είναι, όμως λέγοντας τα πολλοί που θα έκαναν τη σκέψη να στραφούν δεξιότερα της πάλε ποτέ δεξιάς, όχι ότι ήταν ποτέ, θα φρενάρουν. Ο ψηφοφόρος που έχει δείξει πως συμπεριφέρεται πάνω απ’την κάλπη εύκολα έχοντας τους ψηφίσει χρόνια θα πει δεν φεύγω αφού υπάρχουν τέτοιες φωνές. Ανάχωμα λοιπόν γιατί φαίνεται πως οι φιλελεδες, ανώμαλοι, απατριδες, μιζαδοροι κάνουν λάθη που σαν καλός και παλιός τσοπάνης όφειλε να τους τα πει ώστε την ώρα της κρίσης να τα θυμούνται για να παραμείνουν στο μαντρί.

  16. Όπως υπηρέτησε και αυτός το βαθύ κράτος των ΗΠΑ κλείνοντας στην φυλακή ένα κοινοβουλευτικό κόμμα,έτσι και τώρα ο Κούλης υπηρετεί το βαθύ κράτος των ΗΠΑ περνώντας αυτό το νομοσχέδιο διάλυσης της οικογένειας. Βάλλουν με αυτό το νομοσχέδιο κατά των παιδιών,κατά των γυναικών που θα τις έχουν μόνο ως μηχανές τεκνοποίησης και μετά θα τους παίρνουν τα παιδιά,τα οποία δεν θα γνωρίζουν μητέρα,αλλά και κατά των πατεράδων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Δεν θα υπάρχει πατέρας και μητέρα,παρά μόνο «γονέας 1» και «γονέας 2»,κάτι τύποι δηλαδή που ορέγονται ο ένας τον άλλο. Από τις μεγαλύτερες ντροπές ενός τρισαθλίου συστήματος.

    1. Παρ όλα τα μεγάλα λάθη που έκανε ο Σαμαράς δηλαδή μνημόνια κλείσιμο Χρυσής αυγής κλπ σήμερα τα είπε καλά πατριωτικά και με ειλικρίνεια! Δεν τον συμπαθώ αλλά είναι πραγματικός δεξιός και όχι γιαλαντζι . Η δεξιά δεν έχει καμμία σχέση με το Μητσοτάκη! Αυτή είναι η αλήθεια! Δεν φάνηκε να κάνει θέατρο! Αυτά πρεσβεύουν οι Έλληνες οικογενειάρχες οπότε του το αναγνωρίζω! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!!!

  17. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΠΟΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΝΔ. ΠΑΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΑΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΛΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑ.

  18. τουλάχιστον βγαίνει κάποιος να τους τα πει στη μούρη….κ δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία,που κάποιοι το εκμεταλλεύονται αλά,με την ανωμαλία που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι νορμαλ και προοδευτικό…όχι …υπάρχει γραμμή από την παγκόσμια κοινότητα για να εξαλείψουν τα φύλλα και να στο μέλλον να είναι και αυτός ένας τρόπος μειώσεις των πληθυσμών …

  19. Η κα, Κεραμέως τι θα ψηφίσει…. την χάσαμε από την επικαιρότητα τελευταία.

  20. Ναι αλλά δεν παιρνει το καπελάκι του να φύγει, όπως έκανε ένας άλλος Αντωνακης στην ελληνική ταινία.

    1. Δεν το κάνει γιατί θα τον ξαναπούν προδότη, ενώ πολύ καλά έκανε όταν έριξε την οικογένεια Μητσοτάκηδων το 1994.!!!

Comments are closed.