Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ “ανακρίνει” τον πρόεδρο του ΟΣΕ! Η Γλώσσα του σώματος του μάρτυρα δίνει ΟΛΕΣ τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ΣΑΡΑΚΗΣ-1

Ο Βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης «Ανακρίνει» Τον Πρώην Πρόεδρο Και Διευθύνοντα Σύμβουλο Του ΟΣΕ Κατά Την Περίοδο 2020-2023, Σπυρίδωνα Πατέρα Στα Πλαίσια Της Εξεταστικής Επιτροπής Για Την Διερεύνηση Του Εγκλήματος Των Τεμπών.

Τι (Δεν) Απαντά Ο Πρώην Πρόεδρος Του ΟΣΕ Και Υπολογος Στην Ποινική Δικαιοσύνη Για Την Τραγωδία Των Τεμπών.
Ο Βρώμικος Ρόλος Των Μεγαλοεργολάβων Στην Λεηλασία Του Δημοσίου Χρήματος Για Τον Εκσυγχρονισμό Του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.

Η Γλώσσα Του Σώματος Του Μάρτυρα, Δίνει Όλες Τις Απαντήσεις….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. OI ”ΦΙΛΟΙ ” ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ …ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ….. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ …. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΑΛΗΝΗ

  2. Ο πρόεδρος του ΟΣΕ δείχνει να είναι σε ταραχή & σε σύνχυση.

  3. Λαμόγια χαρτογιακαδες παλιό κλέφτες πήρατε τις ψυχές των αθώων πολιτών.. κοπριτες

  4. Πολύ έξυπνες οί Ερωτήσεις τού Σαρακη . Τό καίριο ερώτημα αφορούσε εάν στίς συμβάσεις πού υπογράφοντο μέ τούς αναδόχους κατασκευαστές τών έργων περιλαμβάνετο και ή συντήρηση ή εγένετο νέος “μειοδοτικος” διαγωνισμός γιά τίς Συντηρήσεις . Είναι γνωστό ότι στούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς οί συμμετέχοντες μοιράζουν τίς δουλειές μεταξύ τους διά τής διατμησεως τού Έργου καί σέ τιμές μειοδοσιας προσυνεννοημενες πού κυμαίνονται γύρω από τό ποσόν τού Προϋπολογισμού πού κακώς εμφανίζεται στίς Προκηρύξεις τών δήθεν Μειοδοτικων Διαγωνισμών !

  5. τα σοβιετικά μονοπώλια των ΔΕΚΟ κατέστρεψαν την ελλαδίτσα

Comments are closed.