«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε», εξομολογείται η Λυδία Φωτοπούλου.

 Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο.
 «Με τον Νίκο ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ φίλοι. Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε. Όταν είναι μια οικογένεια, που προσπαθεί να βάλει ένα παιδί σε κάποια καλούπια, του τι πρέπει να είναι, πώς πρέπει να είναι, τότε μεγαλώνουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους πληγές.

 

Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ας μην ήταν κομπλεξικός! ποιος του φταίει; ποιος ενοχλεί τους ομοφυλόφιλους, πόσοι ηθοποιοί είναι ομοφυλόφιλοι και ποιος ενδιαφέρεται στην τελική; Αλλά κόμπλεξ είχε γιατί ήταν κοπρολάγνος όχι απλά ομοφυλόφιλος… αυτοί όλοι, κρύβονται και από τον….. ήλιο ακόμα! οι πιο κρυμμένοι από όλα τα βίτσια είναι

  2. Όλο το θέμα είναι να μη αφήσεις τις γκόμενες σου να σε βάζουν κολοδσχτυλα αμέσως πουστριζεις.

  3. Ξεκληρίστηκε όλο το σόι του μετά, μητέρα, αδελφή, γαμπρός.

  4. Αφου ηταν φουστης να εβγαινε και να το εδειχνε και οχι να μου παιζει ρολους παλαιας κοπης αρσενικου.
    Και οτι επαθε τοπαθε γιατι τα ηθελε ο κωλαρικος του και οχι ο Γεωργιανος που τον βαλαν φυλακη αρα το πληρωσε

  5. ηταν πολυ ωραιος αντρας με πολλες κατακτησεις στο γυναικειο φυλο, γιαυτο και μαλλον βασανιζονταν. Δεν ηταν κραγμενη αδερφη δλδ

Comments are closed.