Ο Μιχάλης διαβαζει “Μακελειό”; Πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον Κώστα Βαξεβάνη μετά τις καταγγελίες του για “συμβόλαιο θανάτου”

Κοινοποίηση:
Χρυσοχοΐδης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με δήλωσή του σήμερα γνωστοποίησε ότι λήφθηκαν άμεσα πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά τις καταγγελίες του για απειλές κατά της ζωής του.

Η σχετική ανακοίνωση του κ.Χρυσοχοϊδη αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Όπως γράφει και στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε πως ο “Φουριώτης αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου”. Βέβαια, ο δημοσιογράφος ανέφερε και το “κωδικό όνομα” του προσώπου που αναζητούσε ο Μένιος Φουρθιώτης. Άραγε θα είναι δύσκολο να τον εντοπίσουν τα “λαγωνικά” του Μιχάλη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βουτάς και τον έναν που καταγγέλλει… Και τον άλλον… Και τους κάνεις να τα ξερασουν όλα… Ποιος λέει ψέμματα, ποιος αλήθεια… Και σχηματίζεις δικογραφία…

Comments are closed.