Ο Μηταράκης νομίζει ότι έλυσε το «μεταναστευτικό»: «Δεν απασχολεί κανέναν πλέον»!

Κοινοποίηση:
IMG_20190405_141614

Ο υπουργός «μετανάστευσης» θεωρεί ότι έλυσε το μεταναστευτικό.

Δεν εξηγείται αλλιώς η τοποθέτησή  του αυτή, καθώς δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «Πλέον το μεταναστευτικό δεν απασχολεί τους Έλληνες πολίτες. Σήμερα δεν αποτελεί θέμα συζήτησης σχεδόν για κανέναν»!

Προφανώς είτε όντως νομίζει ότι έλυσε ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει τεράστιες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία επιπτώσεις οι οποίες θα αφήσουν το αρνητικό τους αποτύπωμα στα χρόνια και τις δεκαετίες που έρχονται είτε ζει σε άλλη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ??

  2. Ρωτα τους Έλληνες φορολογούμενους αν τους απασχολεί να δεις τι θα σου απαντήσουνε; Εφημερίδες διαβάζεις; Βλάκα καθημερινά όλο περιστατικά εγκλήματα κλοπες κτλ

  3. Μην ελπίζετε σε κοινοβουλευτικη λύση, δεν υπάρχει κανείς που θα βαλει πρωτα το συμφέρον της πατρίδας και του Ελληνικού λαού.
    Η χωρα χρειάζεται επειγόντως μια στρατιωτικού τύπου δικτατορία, πρωτον για να μαζέψει όλα τα αλλοδαπά κακοποια στοιχεία με σκοπό να τα συγκεντρώσει σε ξερονησια σε αρχική φάση με απώτερο σκοπό της απελασεις , να δημιουργήσει στεγανά συνορα με την συνδρομή στρατού.
    Δεύτερον με έκτακτα στρατοδικείο και συνοπτικές διαδικασίες να αποκαθήλωση όλων των κόμματα των και ιδεολογίες που στρέφονται κατά του έθνους.
    Τρίτον την επαναφορά γαλήνης τάξης και δημόσιας ασφαλειας της χωρα σε όλη την επικράτεια
    Και παράλληλα την επανεκκίνηση της εγχώριας παραγωγής, γεωργίας κτηνοτροφία,βιοτεχνίας με στόχο την έξοδο της χώρας από την ε.ε. και την δημιουργία εμπορικών συναλλαγών και ανταλλαγών με χωρες όπως η Ρωσία,η Ουγγαρία, Κίνα Ινδία Ιράν.
    Επίσης να τελειώσει οριστικά το κεφάλαιο τουρισμός,δεν κερδίζει τιποτα η χωρα από τα ναρκωτικά και της βίζιτες, ξενύχτια μπουζούκια και κόντρες στους δρομους της πρώτες πρωινές ώρες τελος.
    Κάνουμε οικονομία και γλυτώνουμε την νεολαία από της κακές συνήθειες και τα τροχαία ατυχήματα συνεπώς τους θανάτους.
    Κατοικίες για όλους τους Έλληνες και δικαίωμα στην εργασία.
    Για εύρεση πόρων θα γίνει δήμευση περιουσιακών στοιχείων εκκλησίας και όσων επιχειρηματιων έχουν αποδεδειγμένα καταραστεί δημόσιο χρήμα, το ίδιο και για πολιτικά πρόσωπα.

  4. Μιλησε και η τσατσα και τι ειπε ;
    Οπως παντα αερολογίες ναχουμε να λέμε

  5. Πλεύρη, βάλε παλιά σου βίντεο και δες τι έλεγες! Και πες στον υπουργό μεταναστών τον μηταράκη αν το λύσατε. Και τράβα μετά να κοιτάξεις στα μάτια τα παιδιά σου. Γιατί τα παιδιά των υγειονομικών σε αναστολή κοιτάνε τους γονείς τους και είναι περήφανοι για αυτούς. Πλεύρη, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όπως λέει και το σύνθημα!

  6. TI ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑ……Α ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜΕΡΑ 25, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝ……Α ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

  7. Μηταράκης: Ένας βλάκας με περικεφαλαία!!! Όλοι αυτοί οι άχρηστοι εκτελούν απρόσκοπτα συμβόλαιο θανάτου της ελληνικής κοινωνίας έναντι τριάκοντα αργυρίων. Φούμο στις εκλογές, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο.

  8. Το συζητάμε καθημερινά και θα είναι το πρώτο κριτήριο στις επόμενες εκλογές. Θα ψηφίσουμε όποιο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα θα έχει στο πρόγραμμά του την απέλαση των λαθραίων και την ανάκληση των ιθαγενειών.

  9. Τι λες ρε αχρείε; Πρέπει να πάρουν δρόμο από την χώρα όλοι οι λαθροέποικοι, με κάθε τρόπο…

  10. Τί λες ρε ΑΛΗΤΗ ;;;
    Πότε συζήτησες με ΄Ελληνα και σου είπε ότι “δεν τον απασχολεί το μεταναστευτικό” ;
    Επειδή στον κύκλο σου, εκεί στα προάστια της ελίτ, ζείτε μακριά και προστατευμένοι από τους λαθροεισβολείς, νομίζεις ότι τον Λαό δεν τον απασχολεί ;
    Επειδή τα ξεπουλημένα μμε σας, που τα μπουκώσατε στα εκατομμύρια, δεν βγάζουν άχνα για το λ@θρομεταναστευτικό, νομίζεις ότι το αποδεχθήκαμε ;
    Επειδή εσείς, τα πολιτικά ΡΕΜΑΛΙΑ, όλων των αποχρώσεων, εξοικειωθήκατε με την καινούργια ονομασία των γυφτοσκοπιανόΣΚΑΤΩΝ και την χρησιμοποιείτε αβέρτα – κουβέρτα, νομίζεις ότι ο Ελληνικός Λαός ξέχασε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Πρεσπών ;;;
    Πλανάσαι οικτρά …
    Κάθε στιγμή της ώρας συμβαίνει και ένας βιασμός, μια δολοφονία, μια ληστεία από τα προστατευόμενά σου πιθήκια κι εσύ έχεις το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να ισχυρίζεσαι ότι έχει ξεχαστεί από τον Λαό η εγκληματική συμπεριφορά ΟΛΩΝ σας, να μαζέψετε εδώ όλη την υπάνθρωπη και απολίτιστη σάρα και μάρα ;
    ΄Εννοια σου και το ξέσπασμα της οργής του ΄Ελληνα, θα το δεις και θα το βιώσεις στο πετσί σου, πολύ σύντομα … Δεν θα βρίσκεις πού να κρυφτείς εσύ και όλη η συμμοριτο-παρέα σου … Θα ξεράσετε το γάλα της μάνας σας ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (πρώην και νυν) … Η Κόλαση του Δάντη, θα φαντάζει, για όλους εσάς τους μισέλληνες, ταξιδάκι αναψυχής …
    Ο Ελληνικός Λαός ζει για την αγία ώρα που θα σας πάρει με τις πέτρες και θα τρέχετε να γλυτώσετε τις κρεμάλες …

  11. Εγώ συζητάω κάθε μέρα για την εισβολή λαθρομεταναστών καί περιμένω από την κυβέρνηση να τους απελάσει όλους με τον ίδιο τρόπο που εισέβαλαν. Καραβάκι καί έξω άπω την χώρα μας. Πηγένε μια βόλτα να δεις πόσα γκέτο δημιουργήσατε. Στα ΜΜΜ δεν ακούς ελληνικά. Αναγκάζεται τους Έλληνες να πουλήσουν την κατοικία τους επειδή έγιναν μειονότητα στην περιοχή τους.

  12. Εγώ συζητάω κάθε μέρα για την εισβολή λαθρομεταναστών καί περιμένω από την κυβέρνηση να του απέλαση όλους με τον ίδιο τρόπο που εισέβαλαν. Καραβάκι καί έξω άπω την χώρα μας. Πηγένε μια βόλτα να δεις πόσα γκέτο δημιουργήσατε. Στα ΜΜΜ δεν ακούς ελληνικά. Αναγκάζεται τους Έλληνες να πουλήσουν την κατοικία τους επειδή έγιναν μειονότητα στην περιοχή τους.

Comments are closed.