Ο Λιάγκας παίρνει τα παιδιά από τη Φαίη! Τρόμος μετά την ανακοίνωσή της Σκορδά ότι κόλλησε τον κορωνοϊό…

Κοινοποίηση:
skorda-Liagas_

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Φαίη Σκορδά, που έκανε την εξέταση μετά από πληροφορίες ότι άτομα του περιβάλλοντός της ήρθαν σε επαφή με ασθενείς.

Η παρουσιάστρια διαγνώστηκε ότι έχει κορωνοΪό, ωστόσο οι εξετάσεις των παιδιών της βγήκαν αρνητικές. Όπως διευκρίνισε, είναι ασυμπτωματική και παραμένει στο σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μου φαίνεται ότι πεφτει χοντρό δούλεμα απ τους επώνημους σκουπιδιαρέους της χώρας.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό,σου δηλώνουν ευθαρσώς οτι είναι θετικοί και στον κορονοιό με το χαμόγελο
    στα χείλη. Οι φουκαράδες πεθαίνουν στα νοσοκομεία και οι επώνημοι κάνουν και εκπομπές με κορονοιό.
    Εδω πρεπει να εστιάσουμε και να βγάλουμε το συμπερασμα οτι αυτός ο ιός ειναι φιλκός προς καθε τι
    αντιπαθητικό κυκλοφορεί στην Ελληνικη σοου μπιζ και εχθρικός σε καθε θρησκευτικό,οικογενειακό αλλα και ατομικο δικαίωμα του ανθρώπου.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

  2. ΑυτοΊ πληρώνουν ιδιωτικά και κάνουν το τεστ 300 ευρουλάκια…

  3. Ποσους να εχει φαει ,ουτε αυτη θα ξερει αλλα ουτε και οι κακομοιροι που εφυγαν εξ αιτιας της

  4. Έκανε ταξίδι αναψυχής με το νέο της έρωτα!

  5. Αυτή η βλαχαρα από τη μια μαλακιά στην άλλη είναι, είτε ανοίγει το στόμα της είτε περπατά την αρίδα της μόνο μαλακίες και ανοησίες κάνει! Η προσωποποίηση της βλαχας ανόητης κενομυαλης γαρίδας

  6. Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως κανουν το τεστ? βουλευτες,διασημοι κλπ αφου ανακοινωσαν οτι θα το κανουν μονο σε αυτους που εχουν πνευμονια και ανηκουν στης ευπαθης ομαδες… αλλα στην ελλαδα ζουμε.

    Στην τουρκια μονο σε 2000 ατομα το εκαναν εδω απο τον πανικο πανε ολοι και το κανουν μας δουλευουνε.

  7. τις επόμενες μέρες μπορεί να βγουν θετικοί όλοι…. και ο Λιάγκας και είναι και παχύσαρκος….

  8. Καλά ρε φίλε τί παίρνεις? Η κοπέλα στέλνει τα παιδιά στον πατέρα τους γιατί έχει κορονοιο για να τα προστατέψει ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

  9. Και τι μας νοιαζει εμας τι κανουν ολοι αυτοι οι φραγκατοι??? Ειναι ειδηση αυτη τωρα που βγαζετε?? Ρε ειστε τοσο στοκοι και εσεις?? Εεεεε??? ρωταω ρε γιδια

    1. Γιατί κλικάρεις και σχολιάζεις μια είδηση που υποτίθεται ότι δεν σε νοιάζει; Μήπως είσαι αφελής;

  10. να καθοσουνα στα αυγα σου μαρι ποιος σου φταιει….τεσπα περαστηκα…αλλα χωρισες που χωρισες εχεις μικρα παιδια κανε τα στραβα ματια ιλιθια μη παρουσιαζεσαι με το γκομενο φατσα φορα….ιλιθια….

    1. Η γυναίκα δεν είπε ότι φταίει κάποιος. Η φύση της δουλειάς της είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να κάθεται στα αυγά της. Δεν είχε καμία όρεξη να παίρνει τα αεροπλάνα και να γυρνάει εδώ κι εκεί.

      1. Λάθος. Πήρε το αεροπλάνο και γυρνούσε εδώ και κει, συγκεκριμένα Ιταλία, ενώ ακουγόταν ότι στην Ιταλία υπάρχει πρόβλημα, αυτή το διαφήμιζε στο Instagram ….. Και τώρα βγαίνουν κ το λένε ότι είναι φορείς ενώ αντίθετα αυτούς που είχαν προγραμματισμένο ταξίδι στους Αγίους τόπους, σε χώρα που δεν ήταν υψηλού κινδύνου όπως η Ιταλία, τους κοιτούσαν όλοι σαν λεπρούς…. Δύο μέτρα και δύο σταθμά… Για τη Σκορδά, τη μπόμπα, το Μαρινάκη…

Comments are closed.