Ο Ενές Καντέρ ξαναχτυπά! «Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά»

Κοινοποίηση:
καντερ ερντογαν

Ο NBAer, Ενές Καντέρ επιτέθηκε ξανά στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ράγισε η καρδιά του όταν είδε την Αγιά Σοφιά να γίνεται τζαμί.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε ο Τούρκος NBAer ο οποίος αναφέρθηκε και στην μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ράγισε» η καρδιά του όταν αυτό συνέβη. Παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητα στους λαούς Ελλάδας και τουρκίας, καλώντας τους να μην παίρνουν στα σοβαρά τον Ερντογάν.
«Θα τον έφτυνα στο πρόσωπο! Έχει ακυρώσει το διαβατήριό μου. Πλέον δεν είμαι Τούρκος πολίτης. Πολλά από αυτά που είπα έκαναν κακό και στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά μετά τις σπουδές της στην ιατρική, ο αδερφός μου έφυγε από ομάδες επειδή έχουμε το ίδιο όνομα», δήλωσε ο Καντέρ ξεκινώντας και προσέθεσε: «Υπάρχουν τόσοι αθώοι στις φυλακές. Πολλές αθώες γυναίκες, για τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως βιάζονται και βασανίζονται καθημερινά. Οι λόγοι του Ερντογάν διακατέχονται από μίσος για το Ισραήλ και την Ελλάδα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση για να κερδίσει ψήφους».
«Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Γιατί να κάνει τζαμί ένα κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς;», σημείωσε στη συνέχεια ο Καντέρ, που εξέφρασε και την αγάπη του για την χώρα μας, τονίζοντας: «Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες, γιατί υποδέχονται τις οικογένειες που φεύγουν από την Τουρκία λόγω του Ερντογάν. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο. Είμαστε αδέρφια και γείτονες, ας μην πάρουμε στα σοβαρά τον Ερντογάν. Ανυπομονώ να πάρω το διαβατήριο των ΗΠΑ και να έρθω στην χώρα σας, που είναι μία από τις αγαπημένες μου».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να προσέχετε με αυτόν τον Καντέρ! Είναι εθνικιστής τούρκος, αλλά κεμαλιστής, γιαυτό δεν χωνεύει τον Ερντογάν! Αυτός είναι και ο λόγος που έχει και κόντρα με τον έρμο τον Αντετοκούμπο, επειδή λέει ότι είναι Έλληνας. Ακόμα ο Ερντογάν δεν μισεί την Ελλάδα! Το ισραήλ το μισεί, αλλά την Ελλάδα όχι! Γιατί είναι Έλληνας, στην καταγωγή. Ότι κάνει εναντίον της Ελλάδας το κάνει για λαϊκή κατανάλωση και τα ψηφαλάκια.

  2. Πλησιάζει το τέλος του τρελλάρα ταραξία και σύντομα θα πάει στην κόλαση να βρει τον Σαντάμ και τον Καντάφι.

  3. Άσε ρε φίλε. Γιατί οι δικοί μας νομίζεις ότι είναι καλύτεροι από τον Ερντογαν;;;

  4. ΟΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΑΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..

  5. Εγώ του Ενες Καντέρ του βγάζω το καπέλο . Πράγμα που δε κάνω σε κανένα Ελληνα πολιτικό.

Comments are closed.