Ο Βελόπουλος το…τερμάτισε! Είπε: “Να…” ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:
velopoulos-768x458

Κατασκευή τείχους και τοποθέτηση ναρκών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προτείνει η Ελληνική Λύση.

Την κατασκευή τσιμεντένιου τείχους ύψους έξι μέτρων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και την τοποθέτηση ναρκών σε όλη την περιοχή, προτείνει η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, αυτό είναι αναγκαίο μετά την «απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Η απόφαση του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν να μεταφέρει ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην Αδριανούπολη, δείχνει την πρόθεση του, να τους στείλει ως προγεφύρωμα για αυτό που εκείνος ,οραματίζεται, δηλαδή την εισβολή στην Ελλάδα!

Είναι περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη η υλοποίηση της πρότασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για θωράκιση των συνόρων!

Κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή τσιμεντένιου τείχους ύψους έξι μέτρων , το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί παρά τα όσα ψευδή λένε κάποιοι και κυρίως να τοποθετήσουμε νάρκες σε όλη την περιοχή των συνόρων, ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε δυσάρεστο ενδεχόμενο στο μέλλον!».

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αν και Εγώ Είμαι με τη ΝΔ, Πολύ Σωστά το Λέει ο Βελόπουλος, για το Τείχος και την Τοποθέτηση Ναρκών στα Σύνορα του Έβρου ( αν και Νομίζω Ότι Πρέπει να Υπάρχουν, Διότι Αλλιώς θα Μπορούσε να Μπαίνει και να Βγαίνει Όποιος Θέλει Ελεύθερα ).

    Και Επίσης, στα τα Θαλάσσια Σύνορα, Συνεχείες Περιπολίες Λιμενικού και Στρατού ( και εν Ανάγκη, αν δεν Φθάνει το Προσωπικό, που Σίγουρα δεν θα Φθανει για να Υπάρχει Ασφαλής Φύλαξη σε Όλες τις Ακτές, να Γίνουν οι Απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού ), και η FRONTEX να Αποχωρήσει από τα Νησιά.

    Η FRONTEX το Μόνο Πράγμα που Κάνει και το Βλέπουμε και στα Βίντεο, Είναι Όταν Πλησιάζουν οι Βάρκες στις Ακτές, να Σηκώνουν οι Άνθρωποι της FRONTEX τα Χέρια Ψηλά, Κάνοντας Νόημα Ότι Είναι Καλοδεχούμενοι και να Βγούν στις Ακτές. Ενώ αν Δείτε το Καταστατικό της FRONTEX, Μία από τις Αρμοδιότητές της, στη Φύλαξη των Ελληνικών Συνόρων, Επομένως Ευρωπαικών, Είναι να μην Επιτρέπει στις Βάρκες να Αποβιβάζουν στις Ακτές. Διαφορετικά, Όταν Όλες οι Βάρκες που Πλησιάζουν τις Ακτές, Είναι Καλοδεχούμενες και τους Βγάζουν στις Ακτές,Τότε Πως Γίνεται η Φύλαξη των Συνόρων, Μόνο στα Λόγια;

    Ο Βελόπουλος Θέλει να Γίνει ο Σαλβίνι της Ελλάδος, Λέει Σωστά Πράγματα, Όμως Έχει Ακόμη Δρόμο για να Γίνει Σαλβίνι. Αν Συνεχίσει Έτσι, και δεν Αλλάξει Πορεία, Είναι Βέβαιο Ότι Πολλοί Νεοδημοκράτες θα Ακολουθήσουν την Ελληνική Λύση, και το Κόμμα θα Μεγαλώσει, Ιδιαιτέρως αν η ΝΔ ΔΕΝ Αντιληφθεί το Μέγεθος του Λαθρο-Μεταναστευτικού Προβλήματος, και δεν Κοιτάξει το Συμφέρον της Πατρίδος.

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. Ο/Η Ελληνική Σκέψη 02|11|2019 στις 13:54 Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Νάρκες, τοίχους, ηλεκτροφόρα καλώδια, κανόνια λείζερ, πολυβόλα, ότι χρειάζεται για να φυλαχθεί η Πατρίδα.
    Στον Διάβολο οι κουλτουριάριδες, ψευτοδημοκράτες και ότι άλλο σκατό έχει γεμίσει ο Τόπος μας και ο κόσμος όλος.
    Δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, το ξέρω, αλλά ήθελα να το γράψω για το γαμώτο.
    Σαν μια ευχή που την λές και ποτέ δεν ξέρεις…

  3. Γεμίστε τα σύνορα γουρουνοκεφαλες να δείτε για πότε θα οπισθοχωρουν τρεχοντας

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΤΕΙΧΟΣ 6 ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΥΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑΡΚΕΣ !!!ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ??? ΤΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ???Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ???? (ΕΝΑ ΤΡΙΝΑΛ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ) Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΚΕ????ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΑ???? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ !!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΡΕ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ !!!!!

  5. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..

  6. Είναι θέμα επιλογής και κοινής λογικής…Αν θέλεις να διαφυλάξεις την χώρα και την εθνική σου κυριαρχία,θα χρησιμοποιήσεις κάθε διαθέσιμο και αποτελεσματικό μέσον για τον σκοπό αυτόν,αν βέβαια πιστεύεις στα προαναφερόμενα…Τοίχους, φράχτες, νάρκες, στρατό σε ετοιμότητα με τις κατάλληλες εντολές…Αν θέλεις να είσαι υπόδουλος και με το κεφάλι πατημένο στο χώμα(αν το διατηρήσεις στους ώμους σου),από κάποιους που δεν έχουν ανθρωπιστικές η άλλες ευαισθησίες,τα αφήνεις όλα στην τύχη και το παίζεις προοδευτικός,διεθνιστής και αλληλέγγυος…Αύριο κλαίνε όμως,όπως λέει ο μύθος…

  7. Κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή+++
    Υηλεκτροπληξία,νάρκες κτλπ

  8. Ο ψευτοπατριώτης Βελόπουλος προχθές, ψήφισε στην Ευρωβουλή υπέρ της ένταξης της “Βόρειας Μακεδονίας” στην Ε.Ε και μας δουλεύει κανονικά ψιλό γαζί, πετώντας διάφορες πατριωτικές ατάκες για να τρώνε τα πρόβατα.

  9. Αυτές εισίν ακρώτατες ανοησίαι, ημίμετρα καί μπαλώματα εις σάπια καί άχρηστη σαμπρέλα. Βεβαίως νά ναρκοθετηθούν τά σύνορα μέ νάρκας, τείχη καί άλλα εμπόδια, αλλά οι μέγιστοι εχθροί τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου θά συνεχίζουν νά ζούν καί βασιλεύουν εντός της. Μόνον η αληθής ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ μετάνοια τού λαού δύναται νά ελκύση τήν Χάρη Τού Παντοκράτορος Θεού Δημιουργού, Τού Ιησού Χριστού ώστε νά θέσει εις τό πηδάλιο τής εξουσίας καί κυβερνήσεως (πολιτικής, εκκλησιαστικής, δικαστικής, στρατιωτικής, εκπαιδευτικής κλπ) συνετούς καί πιστούς Χριστιανούς ώστε νά ενεργήσουν ΑΜΕΣΟ επαναπατρισμό όλων όσων εισήλθον παρανόμως εις Πατρίδα τά τελευταία 50 έτη, σύν γυναιξί καί τέκνοις καί νά εφαρμόσει συμπαγή φραγμό συνόρων ώστε οιοσδήποτε εισέρχεται, άνευ διαδικασίας νά επιστρέφει απ’όπου ήλθε χωρίς ουδεμία διαδικασία. Αλλά πού νά ευρεθή τοιούτος αληθής δυναμικός Χριστιανός Πατριώτης νά εναντιωθεί πρός τούς άθεους τού οηε καί τούς δόλιους ευρωπαίους οι οποίοι ώθησαν τούς προδότας ελληνόφωνας πολιτικούς νά υπογράψουν συμφωνίας καταστροφής τής Πατρίδος μου;;; Πώς θά ενεργήσει Ο Παντοδύναμος Θεός νά διοικήσουν τόν λαόν ευσεβείς καί άξιοι ηγέται αφ’ής στιγμής ο ίδιος ο λαός (η συντριπτική πλειονότης του) βλασφημεί αχαρίστως (εν λόγω καί έργω) Τόν Πανευεργέτη Κύριον καί τά Ιερά καί Όσια καί ο ίδιος αυτός άφρων λαόν επέτρεψε εις άθεους πολιτικούς νά θεσπίζουν άθεους καί αντίχριστους νόμους δημιουργώντας ένα κράτος μπάχαλο;;; Εάν αυτός ο αφρονέστατος λαός διαβιοί εις πορνείας, μοιχείας, ανωμάλους ομοφυλοφιλίας, έχει χωριστεί εις στρατόπεδα (πολιτικής, ποδοσφαιρικής καί άλλης παραφροσύνης) καί σκοτώνονται μεταξύ των επειδή ενίκησε τού ενός κι’όχι τού άλλου η ομάδα;;; Έναν λαόν πού άν καί είναι μετά βίας 10 εκατομ. προβαίνουν εις ετήσιο φόνο 500 χιλιάδων τών ιδίων των τέκνων;;; Εις έναν ανήθικον, διεστραμμένο, διεφθαρμένο λαόν ο οποίος γυρίζει γυμνός εις παραλίας καί έχει καταντήσει χειρότερα σαρκολάτρης καί εμπαθής από τούς άθεους λαούς;;;Ένα λαόν ο οποίος έχει σκύψει κοιτώντας μόνον τά γή·ι·να καί εφήμερα καί δέν έχει ουδεμία ενατέννηση πρός τά αιώνια καί τήν φοβεράν καί αδέκαστον ώρα τής Κρίσεως;;; Έναν λαόν άσοφον καί μωρόν ο οποίος, απομακρυνόμενος εκ Θεού, αυτοκαταστρέφεται υπακούοντας εις τά πάθη του, τόν ξεπεσμένο κόσμο καί τόν απατεώνα διάβολο;;;; Πώς νά βοηθήσει Ο Θεός έναν τέτοιο αποστάτη καί άφρων λαόν όταν τόν βλέπει νά οδυνάται καί παρ’όλα τά δεινά νά μήν αναγνωρίζει τά τραγικά του λάθη καί νά μήν μετανοεί;;;; Τά σχόλια πού διαβάζω, δύναντε νά περιγραφούν όπως εάν κάποιος ρίπτει λίθον εναντίον σκύλου καί ο σκύλος θεωρώντας υπαίτιον τόν λίθον τρέχει καί τόν δαγκώνει,ενώ βασικά υπαίτιος εστίν εκείνος πού τόν έρριψε.Νά μήν βλέπομεν καί κρίνομεν τήν δεινή κατάσταση επιφανειακώς αλλά εις βάθος καί πυρήνα,καί η μόνη λύσις εστίν η αληθής μετάνοια ολοκλήρου τού λαού καί τότε Ο Θεός θά ευαρεστηθεί καί θά επιτελέση μεγαλειώδη θαύματα πρός διάσωση τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου.

    1. Αδερφε εν Χριστω Γρηγοριε,

      οντως ετσι ειναι πολλες περιπτωσεις οπως τις αναφερης, αλλα πιος να δωσει βαση σε αυτα…
      εχουμε αφησει τον Χριστω και ακολουθουμε τον μαμονα και την * καλοπεραση*
      Δεν μπορω να ειμαι (και κανεις δεν μπορει) γνωστης στα σχεδια του Θεου. Αλλα ο Κυριος και με εναν ανθρωπο διεσωσε την ανθρωποτιτα, εννοω τον Νοε. Ελπιζω να μην γινει το ιδιο με το Γενος μας.
      Αλλα εαν δεν μετανοησομε θα εξαλιφθουμε απο προσωπου γης.

  10. Απλα πραγματα στον εβρο.τειχος απο συρματοπλεγμα μετα εμα κενο 10 μετρων και μετα παλι συρματοπλεγμα κατα τα προτυπα του ισραηλ.και ανα 300 μετρα σκοπος.. οποιος καταφερει να περασει το συρμτοπλεγμα μοα βολη λαι στον τοπο.για τα νησια.συλληψη. τα στοιχεια του γιανεξακριβωση μεσω της πρεσβειας του πχ ινδια…εαν ειναι επιστροφη στην χωρα του αεροπορικως και τα εξοδα στηνν χωρα του..Εαν δηλωσει ινδος και δεν ειναι… μετακομιζει στην μακρονησο επ αοριστον. μεχρι να πμολογισει διχως βασανηστηρια απο που ειναι..ασε τον να κοιμαται μεσα σε σκηνη του στρατου 2 ατομων….διχως κινητο σμαρτ ..wi fi…. να τον τρωει ο αερας και η βροχη.. και να δεις πως θα θελησει το αεροπορικο.εισητηριο για την. Χωραντου…

  11. Πολυ καλα τα λεει ο Μπεεεελοπουλος.Εξ αλλου αυτος ειναι ο αληθινος σφυγμος του Ελληνα πατριωτη.Σφυγμος γνωριμος απο το Κ.Ι.Σ.

  12. Υπαρχει καποιο ελληνικο κομμα να εχει πανω απ ολα το συμφερον της πατριδας;;;;;;;;;;;;

    1. Τι εννοείς με αυτο ο Θεοδωρακης η Μουσχουρη, ο Γιαννι και πολυ ακομη νεοτεροι (μεχρι κ ο Βερτης ) σε γαμουν σιχαμερο γυφταριο – Αμφιβαλλω αν εβγαλες καποιον διεθνη γιατρο απ τη σκατοχωρα σου

  13. Συμφωνώ και επαυξάνω! Όσο αφορά τους συνοριοφύλακες, που σχολιάστηκε παραπάνω, να προσλάβουν, αλλά με την προϋπόθεση να μείνουν συνοριοφύλακες και όχι να μεταφέρουν όπως και στο παρελθόν στην Αθήνα για να μπουν από τα παράθυρα στην αστυνομία.

  14. Αυτός δεν είναι που έβαλε υπογραφή μαζί με ΠΑΣΟΚ για να έρθει το ΔΝΤ;;;;Αυτός είναι που το ΔΝΤ απαίτησε οι εξοπλιστικές δαπάνες να είναι μόνο 500.000.000 ο πατριωταρας σας κορόιδα που έχει αντιγράψει ότι λέει η ΧΑ από το 1992 αυτός που μέχρι το 2015 φωναζε Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο στις εκπομπές του αλλά μετά έγιναν ξαφνικά φασίστες κ νεοναζί ρε ουστττ χριστεμπορα τραβά πουλά κοιραλυφες για την καράφλα

  15. Ακομη και στις παραλιες που κατεβαινουν φραχτες και οπως ερχονται χωρις να κατεβουν πισω παλι ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΥΓΕ

  16. Α ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Η ΧΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ “ΑΚΡΑΙΟΙ” ” ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ “ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

  17. Συμφωνώ απόλυτα επρεπε ηδη να ειχε γίνει!! Κσι το τοιχος και το ναρκοπέδιο, το οποιο παλιά υπηρχε αλλα μετα οι δημοκρατες το ξήλωσαν!
    Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λεει ο λαός μας!!

  18. Αν δεν θελουν ναρκες η τον τοιχο , να φτιαξουν τον φραχτη που ηδη υπαρχει και τον χαλασαν οι λαθρο, να κλεισουν ολα τα περασματα και ο στρατος να φυλαει τα συνορα να μην παιρναει κουνοπι και οχι να ειναι ξεφραγο αμπελι οπως τωρα και …αλωνιζουν οι διακινητες!!!!!!!!! Οι ναρκες υπηρχαν και τις εβγαλαν…….οι φιλεσπλαχνοι, ωστε αυτες τις υποπτες μερες, αν αποφασισει ο Τουρκος να κανει ντου, να βρει τον δρομο στρομενο με…ανθη!!!!!!! Τα μυαλα σας και μια λιρα μ@λακες!!!!!!!

    1. Με τοσες ελληνοποιησεις απο το ’90 κ μετα αμιβαλλω για τον ελληνικο στρατο

  19. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ!

  20. …..συμφωνω με Χιλια….και οποιος περάσει και αυτα να την τρώει απο ελευθερο σκοπευτη!!!…..μετα να δειτε αν θα ερχονται στην ελλαδα!!

    1. Και πέρα από αυτό το θέμα με τις νάρκες το χουνε παραποιήσει.Οι νάρκες θα μπουν για τα άρματα,άρα θα είναι ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΕΣ που σημαίνει ότι δεν ενεργοποιούνται με άνθρωπο αλλά με άρμα.Αλλα και ατομικές νάρκες να βάλει,θα έχει σήμανση και θα ενημερωθούν και άλλες χώρες.Αμα ο άλλος θέλει τόσο πολύ να μπει στην Ελλάδα θα είναι λαθραία και αν πεθάνει καλά να πάθει
      Και όσο για σένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΊΣΑΙ Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΜΠΆΣΤΑΡΔΕ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ

  21. Στο τείχος είμαι υπέρ, αλλά στις νάρκες όχι.

  22. Είναι ο μόνος που μιλάει για σκληρά μέτρα που σίγουρα θα αποτρέψουν πολλούς λαθροεισβολείς. Εδώ που μας φτάσανε οι δημοκράτες που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, μόνο με αυτά τα μέτρα μπορούμε να συμφωνούμε και τίποτα λιγότερο. Θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος άρα πρέπει να κάνουμε ότι είναι αναγκαίο για να είμαστε ασφαλείς.

  23. Είναι θλιβερό μέρος των Εθνικιστών της Ελλάδας να ηγούντε
    από έναν απατεώνα που κράζει χειρόγραφα του χριστού!
    Ο κ. Σώρας με τα δις ήταν ποιο αξιόπιστος.

  24. Ο μόνος που νοιάζεται για τη χώρα ο βελοπουλος πραγματικά δηλαδή

  25. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΕΙΧΗ, ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  26. Ο/Η Παπαροβελοπουλος ο πουθενάς= Διακοσμιτικη ακροδεξια γλαστρα λέει:

    Δεν μπορεις να βαζεις ναρκες και να διαμελιζονται ανθρωπινα κορμια οπως και να το κανουμε..
    Μπορεις ομως να χτισεις τοιχος και να προσλαβεις συνοριοφυλακες οπου μαζι με τον στρατο θα φυλανε τα
    συνορα και δεν θα περναει μυγα.
    Ολα αυτα βεβαια εαν υπαρχει θεληση για την φυλαξη των συνορων, για να μην κοροιδευομαστε
    Η λαθρομεταναστευση ειναι το κυριο προβλημα που πνιγει την Ελλαδα και μετα ερχεται το οικονομικο

  27. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΥΓΕΝΕΣ΄΄ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΟΥΣΤ ΡΕ΄΄, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ Τ Ο Υ Σ ΠΗΔΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

  28. Οχι μονο Συμφωνω, αλλα και λιγα λέει. Αν προκειται να επιβιώσει η πατριδα μου, ναι, ναι, ναι. Χίλιες φορές ναι. Τοίχο και ναρκοπέδια παντου. Ακομα και στην θαλαςςα αν ειναι δυνατόν. Φθάνει πια ρεεεε!!! Μας δολοφονούν ρεεεε!!!

  29. Στη συνοδο του Μοντρεαλ που ειχε καλεσει η μακαριτισα Νταιανα για την καταργηση ναρκων κατα προσωπικου τρεξαμε να ψηφισουμε ΝΑΙ ενω η τουρκια αρνηθηκε.Παγια μεθοδος της τουρκιας να ριχνει λαθρομεταναστες σε ναρκοπεδια του στρατου για να τα εντοπιζει.Στο σπιτι του καθενος ο καλεσμενος μπαινει απο την πορτα και οχι απο το παραθυρο.Στο παραθυρο για να το προστατεψω θα βαλω οτι θελω.

  30. ναρκοπεδια τοιχους και ξερονησια καλα τα λεει ο κυριακος αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι σαν τις γατες οσο τις χαιδευεις καθονται αλλα θα ερθει στιγμη που η γατα θα σε ξεσκισει. τια πει κανεις ενα καταλαβαινω οτι η λεγομενη (για αυτους) δημοκρατια ειναι η καταστροφη των κρατων αυτο ειναι μπουρδελοκρατια . αλλα οχι κοντα στα σπιτια τους οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  31. Πρωτα θα πρεπει να ριξουμε φιλανθρωπους αριστερους στο ναρκοπεδιο να δουμε αν λειτουργει

  32. ξυπνα ελληνα μονο αυτος λεει αληθειες για ολα κ μπορει να μας παει μπροστα!!!ο μονος που σκεφτεται το συμφερον της ελλαδας κ οχι του σορος κ των μασονων!!!

  33. Έχει δίκιο . Αλλά σαν μαλακοραγιαδες μάθατε να χλευάζετε όποιον σας υπερασπίζεται και να προσκυνάτε όποιον σας πηδάει . Επειδή πουλάει αλοιφές πρέπει να τον κοροϊδεύετε;;;;;;; Κοροϊδέψετε τους χαραμοφάηδες πολιτικούς που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα και δουλεύουν εσάς!

    1. Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι
      Λοιπόν ως εδώ ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
      ΗΛΊΘΙΟΙ
      ΚΑΙ Η ΑΙΤΊΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ
      Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ

      1. Εσενα το μονο που μπορει να σε σωσει ειναι ψυχιατρος.

  34. Οι ναρκες υπηρχαν εκει για πολλα χρονια,οπως και στα συνορα με την αλβανια και τις ξεθαψε η ντορα μητσοτακη οταν ηταν υπουργος εξωτερικων για να μπαινει το καθε κατακαθι ελευθερα στην χωρα.Τωρα ειναι πλεον αργα.Οσο για κατασκευη τοιχου ειναι ανεφικτη για πολλους λογους.

  35. Αν και δεν τον πάω
    Καλά λέει
    Όποιος θέλει ειρήνη ετοιμάζετε

  36. εαν κάποιος δημοκράτης , εχει να προτείνει τίποτα καλύτερο , να το ακούσουμε, σε λιγα χρονια οταν ολοι αυτοι οι κακομοίρηδες που ερχοντε τωρα , αρχίσουν να κόβουν κεφάλια , τοτε θα είναι αργα για δάκρυα Στέλλα

  37. kala ta lei mono etsi tha isihasoume gia ena diastima kai polemo thelei i tourkia tha ton exei alla o dithen simaxos tou poutin ton perimenei stin gonia exei i gouna tou ramata

  38. Μονάχα νάρκες όπως έκανε και η Ινδία στα σύνορα με το Πακισταν.

Comments are closed.