Ο Αρχηγός των Τσετσένων Ισλαμιστών που μάχονται στην Ουκρανία ζητάει από Πούτιν Εντολή να αρχίσει ΣΦΑΓΕΣ!. «Δεν προχωράμε έτσι» λέει ο Καρντίνοφ

Κοινοποίηση:
87456346534566666

Σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας, στο Κίεβο συνελήφθη μια ομάδα «Καντίροφτσκι», Τσετσένων κομάντος, η οποία μεταφερόταν με ασθενοφόρο. Η Ουκρανία κατέθεσε επίσημα προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης σχετικά με τη ρωσική επίθεση.

Οι δυνάμεις ασφαλείας αναφέρουν για τη σύλληψη. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες, αλλά νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο στρατός της Τσετσενίας θα πολεμούσε με την Ουκρανία μαζί με τον Ρώσικο στρατό , ο οποίος βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας για τέταρτη ημέρα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας αναφέρει ότι ο ουκρανικός στρατός αναζητά μια στήλη ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, με το γράμμα V. “Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους τρομοκράτες που έφτασαν στην Ουκρανία με ειδική αποστολή. Κινούνται προς το Κίεβο”.

Να σημειωθεί ότι στα ρωσικά κανάλια Telegram υπάρχουν πληροφορίες ότι ειδικές δυνάμεις κινούνται με το γράμμα V, οι οποίες επιφορτίζονται με τη σύλληψη της πρώην και νυν ηγεσίας της Ουκρανίας.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για Τσετσένους κομάντος που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά των χερσαίων δυνάμεων που επιχειρούν κατά του ουκρανικού στρατού, στο πλαίσιο σαμποτάζ, δολιοφθορών και γενικώς, ανορθόδοξου πολέμου.

Ο αρχηγός της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, επέκρινε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο για τη «βραδύτητα» των ενεργειών στην Ουκρανία και ζήτησε μια ευρείας κλίμακας επίθεση.

«Κατά την κατανόηση μου, οι επιλεγμένες τακτικές στην Ουκρανία είναι πολύ αργές. Διαρκεί πολύ και, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αποτελεσματικό. Πρέπει ήδη να απελευθερώσουμε πόλεις και κωμοπόλεις από τον Μπαντέρα, το «Αζόφ» και άλλους Ναζί. Πλήρης συντονισμός των ενεργειών του στρατού, αρμόδια ευθυγράμμιση δυνάμεων και αποφασιστική επίθεση. Τα παντα! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ζητώ από την ηγεσία της χώρας, τον Ανώτατο Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντιμίρ Πούτιν, να δώσει σε όλες τις ειδικές δυνάμεις την κατάλληλη εντολή ώστε να τελειώσουν με τους Ναζί», είπε ο Καντίροφ.

Δηλαδή ο Καρντίνοφ λέει πως πρέπει να εγκαταλειφθεί η σχετικά προσεγμένη τακτική του Ρωσικού Στρατού που έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση των απωλειών του άμαχου πληθυσμού, η οποία τακτική παρ’ όλα αυτά επιφέρει σημαντικές απώλειες αμάχων… Δηλαδή ζητάει την έναρξη μαζικών ΣΦΑΓΩΝ στο πεδίο! «Τα παντα!» όπως λέει χαρακτηριστικά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ομορφόπαιδα είναι οι π0Ú$Tiδες οι τσετσένοι. 😛

  2. ο κοντοπιθαρος για τη πάρτι των Ρώσων ενδιαφέρεται αλλά κυρίως για το εγώ του. Ορθοδοξία Ελληνισμός τα έχει γραμμένα Τσετσένοι ισλαμιστές, Κινέζοι βουδιστές όλοι για την εξυπηρέτηση του εγώ του. Άσχημο πράγμα η έπαρση. Ρωσολαγνοι ουκ ολίγες φορές μας πούλησαν ,με αποκορύφωμα τον συμμοριτοπόλεμο οι Ρώσοι, μην τρέφετε αυταπάτες. Αισχροί οι Αμερικανοί αλλά και αυτός δεν πάει πίσω, μια από τα ίδια είναι. Το σχόλιο αν περάσει είναι για σκεπτόμενους

  3. Οι τσετσένοι με την ρωσια ειναι. Ρωσια τουρκια συμμαχια υποστηριξτε εσεις την ορθοδοξη ρωσια

  4. Φευγάτα πράγματα. Ο Πούτιν απαγοήτευσε ποικιλοτρόπως.

  5. Αμα ξεκινησουν οι Τσετσενοι δεν θα μεινει ουτε Ουκρανικο κουνουπι ζωντανο

    1. Καί αν στείλουμε καί εμείς Πόντιους και Κρητικούς στην Τουρκία,δεν θα μείνει Τούρκικο κουνούπι.

    2. κ.υστερα νάτο κ εε προς μογγολους. “κλείστε τα στενά κ. μπουκάρετε όσο θέλετε κ. μπορείτε στην Ελλάδα, από παντού, ακόμη κ. από βουλγαρια” έτσι γιατί θέλουν ατελείωτο θέατρο οι ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ πολεμοχαρείς πολιτισμένοι τώρα χαζαροτουρκοι.
      πολύ το μίσος στους Έλληνες της Ουκρανίας.

  6. Μέχρις εδώ καλά. με τον κοντό. Αυτό με ισλάμ κ. τσετσενους λάθος.
    -το νάτο θα διατάξει την Τουρκία να κλείσει τα στενά, – η ίδια θα επιτεθεί στην ελλαδα, – θ αμολυθουν οι πλαθροπιθηκοι,
    εδώ εντός Ελλάδος πόσοι κωλοελληνόφωνοι αποτελούν 5η φάλαγγα, πρακτόρια . Δεν είναι μόνον οι λαθραιοι.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΠΟΛΛΟΊ Κ. ΥΠΟΥΛΟΙ.

    1. Παντα εβαζε τσετσενους ο ρωσος να καθαριζουν μη μπερδευεσαι

  7. Οι ουκρανοί έπρεπε να παραδοθούν, να μην πολεμήσουν. Δεν είναι δικός τους πόλεμος, είναι του ΝΑΤΟ και της Αμερικής! Η Ουκρανία είναι Ρωσία. Τί δουλειά έχει η Αμερική σε ξένα χωράφια; Εμείς πώς εναντιονόμαστε στο ζαβό; Έπρεπε να μην υπακούσουν στον κλόουν!

  8. ΣΤΈΦΑΝΕ 2022 ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΤΙΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ.. ΧΑΘΉΚΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ..ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΈΛΟΥΜΕ..ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΊΔΑ..ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

Comments are closed.