Οριστική αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor!

Κοινοποίηση:
profile_player-960x540-(1)_233141

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε την αποβολή του αγρότη από το παιχνίδι επιβίωσης, μετά την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια.

«Μελετήσαμε με προσοχή το περιστατικό που αφορά στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες, που είναι ξεκάθαροι. Η απόφαση ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη μέχρι να ληφθεί μια τελική απόφαση από την παραγωγή. Το παιχνίδι αυτό δοκιμάζει τις σωματικές σας αντοχές, αλλά και την ψυχραιμία. Έπειτα από αρκετές προβολές του υλικού, καταλήξαμε σε μια απόφαση: ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, που έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση όλων των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Χεστηκαμε μπαρντον που κλαναμε! Παρε τη….κουνελα σου κι αει σε κανα χωραφι μανα μ να καλλιεργησεις κανα σταρι! Μπρτ γιδια!

  2. ΤΟ ΕΣΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟ ΕΣΡ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ

  3. Βασικός κανόνας δεν είναι η μη επαφή με τους έξω, όσο βρίσκεται κάποιος στο παιγνίδι: Τότε γιατί ο αγράμματος ποδοσφαιριστής Σοιλέδης και η Ρώσικη μαιμού Ταλάντσεφ ή όπως αλλιώς τους λένε βρίσκονται ακόμα εκεί….:::: Οχι πως οι ψήφοι του ηλίθιου κοσμάκη είναι παραμύθι αλλά, μήπως ο τουρκόγυφτος παραγωγός αποφασίζει μόνος του ποιος μένει και ποιος φεύγει..::: Λέω τώρα εγώ.! Άλλη μία απάτη του Ελλαδιστάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.