Οργή στο Πέραμα και «πυρά» για τη «φιέστα» Μητσοτάκη – «Άλλος ένας συνάδελφος μας σε κουτί» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ploio-02-1024x576

Συγκλονίζουν οι εργάτες του Περάματος που έχασαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, τον 47χρονο συνάδελφό τους, στο εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο νεκρός εργάτης είναι ένας 47χρονος χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος, στον οποίο έπεσε επάνω το πτερύγιο. Ένας ακόμη 47χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και ένας 43χρονος, τραυματίας στο κεφάλι, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Όπως αναφέρουν, τα σωματεία είχαν προειδοποιήσει και απαιτήσει να παρθούν μέτρα, με σειρά από απεργίες, ενώ μεταξύ άλλων τονίζουν ότι αντί για μέτρα «είδαμε φιέστες με τον πρωθυπουργό να έρχεται εδώ και τάζει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας».

«Δεν υπάρχει περίπτωση η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται όλοι να συνεχίσει να περνάει πάνω από τα πτώματά μας», αντί για μέτρα «είδαμε φιέστες με τον πρωθυπουργό να έρχεται εδώ και τάζει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας» τόνισε σε δήλωσή του ο Ακης Αντωνίου πρόεδρος του παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και εργάτης στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος και κατήγγειλε μεταξύ άλλων την έλλειψη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων προστασίας των εργατών και σημείωσε ότι έλλειπε ένα μικρό εξάρτημα από τον γάντζο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.